Novak na Bogojavljanje na liturgiji

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
novak.jpg

https://www.novosti.rs/c/sport/teni...pen-2022-crkva-ruzica-litrugija-bogojavljenje

Novak Đoković se prvi put pojavio u javnosti od dolaska iz Australije, odakle su ga lokalne
vlasti proterale jer "predstavlja opasnost za tamošnje zdravlje i red".
Od tada se držao van javnih mesta, ali je u sredu, na praznik Bogojavljenja, otišao na
Kalemegdan. Prisustvovao je liturgiji u crkvi Ružica, javlja Informer.
Koliko će Novak ostati u Beogradu, za sada nije poznato, kao ni to kakvi su mu dalji planovi
vezani za tenis.

Bog se javi. :heart:

Pogledajte prilog 1087745
https://www.novosti.rs/c/sport/teni...pen-2022-crkva-ruzica-litrugija-bogojavljenje

Novak Đoković se prvi put pojavio u javnosti od dolaska iz Australije, odakle su ga lokalne
vlasti proterale jer "predstavlja opasnost za tamošnje zdravlje i red".
Od tada se držao van javnih mesta, ali je u sredu, na praznik Bogojavljenja, otišao na
Kalemegdan. Prisustvovao je liturgiji u crkvi Ružica, javlja Informer.
Koliko će Novak ostati u Beogradu, za sada nije poznato, kao ni to kakvi su mu dalji planovi
vezani za tenis.

Bog se javi. :heart:
Novak je Yoga, imas puno o tome, kako je uz pomoc meditacije i Yoge uspeo/

ma ne verujem, možda volja za pobedom, samouverenje i vera da može dostići vrh.
joga mu je možda pomogla da prazni glavu i vežba koncentraciju.
ja sam dugo trenirao atletiku a to je amaterizam u odnosu sa vrhunskim sportašima pa imaš tremu ko da ti život zavisi od toga.
nije bitno to nego da se druzi sa guruima i da se slika sa njima. Drugo ovde je po skolama otvarao nekakve centre za meditaciju...

nije bitno to nego da se druzi sa guruima i da se slika sa njima. Drugo ovde je po skolama otvarao nekakve centre za meditaciju...
faust je dušu prodao za znanje.
Pa kako ne veruješ? Svi koji su joga su najuspešniji ljudi na svetu.
eh da sam to znao ranije pa da živim od stare slave :D
ovako propali atletičar koji je voleo fudbal da pika :D

Back