- Poruka
- 4.126
http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...ti-ako-necu-Hrvatsku-Osecam-da-su-Hrvati-mojiОпет Новак о Хрватској, фолирањем ширење љубави, они који то сматрају правилним нек промисле и одговоре на ове ствари, и Луки Модрићу је мајка српкиња па је никада није поменуо. О Субашићу да и не говорим, на крају је морао да носи са собом папир из цркве да се крстио као католик. А отац му још жали јер му нико од избегле родбине није честитао. Кад ће отићи Новак на славље геноцида над Крајишким Србима? Следеће године на славље Олује Новак? По његовом размишљању треба волети и признати независно Косово.Мене су у неким медијима јако осуђивали због подршке хрватској репрезентацији, али ми није сметало. Ја свесно радим неке ствари јер својим именом и утицајем могу допринети позитивној енергији. Свако се разликује, али мени је то било логично. Кога ћу подржавати ако не Хрватску? Осећам да су они и моји. Имам тај део и у фамилији, тако сам се увек осећао. Ја поштујем да ће то некима сметати, али нека они поштују и мој избор.