Новак: Кога ћу подржати ако нећу Хрватску?

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
Мене су у неким медијима јако осуђивали због подршке хрватској репрезентацији, али ми није сметало. Ја свесно радим неке ствари јер својим именом и утицајем могу допринети позитивној енергији. Свако се разликује, али мени је то било логично. Кога ћу подржавати ако не Хрватску? Осећам да су они и моји. Имам тај део и у фамилији, тако сам се увек осећао. Ја поштујем да ће то некима сметати, али нека они поштују и мој избор.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...ti-ako-necu-Hrvatsku-Osecam-da-su-Hrvati-mojiОпет Новак о Хрватској, фолирањем ширење љубави, они који то сматрају правилним нек промисле и одговоре на ове ствари, и Луки Модрићу је мајка српкиња па је никада није поменуо. О Субашићу да и не говорим, на крају је морао да носи са собом папир из цркве да се крстио као католик. А отац му још жали јер му нико од избегле родбине није честитао. Кад ће отићи Новак на славље геноцида над Крајишким Србима? Следеће године на славље Олује Новак? По његовом размишљању треба волети и признати независно Косово.

Naši najbliži drugari su Crna Gora i Hrvatska

Zatim Ukrajina pa prazna mesta
Црна Гора је окупирана Српска земља, Његош је био Србин, Хрватска је геноцидна творевина створена на геноциду над Србима. Украјина је историјски Руска земља, коректније Руско Косово.

Mozes da ih mrzis, ali ne i da to ispoljavas svaki dan. Nema koristi od toga.
Ја га презирем, не трошим енергију мрзећи икога. Он баш показује мржњу према Србима, славити геноцидну творевину која је створена на Српским лешевима и слави геноцид над Србима, дружи се са усрашама. Паметном доста.

Немам ништа против да Ноле тако каже, али једног дана ће да нам га хрвати присвоје. Прочитајте овај његов интервју, као да прича хрват. Могао је да помене да је србин. Имали смо и још увек имамо проблема да докажемо да је Тесла србин, јер су га хрвати својатали, нарочито у време санкција. Тек у последње време су се по том питању хрвати мало примирили.

Ја га презирем, не трошим енергију мрзећи икога. Он баш показује мржњу према Србима, славити геноцидну творевину која је створена на Српским лешевима и слави геноцид над Србима, дружи се са усрашама. Паметном доста.
Mrzis svoje, jer ne mrze dovoljno. Konstruktivno.

Немам ништа против да Ноле тако каже, али једног дана ће да нам га хрвати присвоје. Прочитајте овај његов интервју, као да прича хрват. Могао је да помене да је србин. Имали смо и још увек имамо проблема да докажемо да је Тесла србин, јер су га хрвати својатали, нарочито у време санкција. Тек у последње време су се по том питању хрвати мало примирили.
Не може никад хрвати да присвоје Николу Теслу зато што је човек отворено био Српски националиста, хрвати су му побили већи део родбине зато што су Срби. Новак је небитан.

Црна Гора је окупирана Српска земља, Његош је био Србин, Хрватска је геноцидна творевина створена на геноциду над Србима. Украјина је историјски Руска земља, коректније Руско Косово.
Tixi je imao temu gde je dokazao da su Hrvati i Srbi genetski bliski

Zato Đovak zna šta radi kad farba bulju u crveno, belo, plavo

On je jedini razlog zašto ono malo sveta što je uopšte svesno da Srbija postoji je i čulo za Srbiju, predstavlja je bolje nego što je iko do sada i bolje nego što će još dugo neko biti u prilici(osim ako Jović ne postane prvi špic Reala ili Liverpula :lol: ), tako da mislim da niko nema prava da mu zamera zbog nekih njegovih ličnih doživljaja bilo čega pa i ostalih ex-yu nacija naročito u smislu da mu je majka koliko znam Hrvatica.

A i da nije uopšte nije bitno. Ne postoji obrazac po kojima neko mora da oseća ono što ti osećaš niti postoji "dužnost" da neko ako je Srbin mora da obavezno mrzi ili oseća animozitet prema nekome drugog naročito na nivou celih nacija ili da ga neko smatra "nedostojnim" Srbinom ako je izneo svoje mišljenje koje se nekom ne sviđa. Opet njegovo mišljenje ne obavezuje bilo koga drugog da ih manje mrzi ako to zaista oseća, ali niko i apsolutno niko nema prava čoveku ne samo njemu koji je zaista zadužio ovu zemlju za najbolju moguću pozitivnu reklamu,nego bilo kome da negira pravo da iskazuje svoje mišljenje ako je i u neskladu sa recimo uslovno većinskim a najmanje sa nečijim pojedinačnim.

Ne nego treba da ubije na primer Luku Modrica i time pokaze koliko je veliki Srbin (po iskompleksiranom seseljevom jevandjelju) Njegov zivot, njegova odluka. Nece njega niko izbaciti iz Srbije kako ovde citam. Covek je vise uradio na promociji ovog naroda nego svih milioni ostalih pripadnika nebeskog naroda. No izgleda da je onaj Amer bio u pravu kada je rekao ''Cudni ste vi Srbi, prvo ubijete coveka, pa mu posle dizete spomenik''.

Ne nego treba da ubije na primer Luku Modrica i time pokaze koliko je veliki Srbin (po iskompleksiranom seseljevom jevandjelju) Njegov zivot, njegova odluka. Nece njega niko izbaciti iz Srbije kako ovde citam. Covek je vise uradio na promociji ovog naroda nego svih milioni ostalih pripadnika nebeskog naroda. No izgleda da je onaj Amer bio u pravu kada je rekao ''Cudni ste vi Srbi, prvo ubijete coveka, pa mu posle dizete spomenik''.

Имамо ли права да макар прокоментаришемо нешто што нам се баш и не свиђа?

Ne mislim na politicare. To je fora iz osamdesetih jos. Za sve koji nesto uspeju, bivaju proterani, ili ubijeni, pa onda slavljeni kao svetli primeri istorije naroda.

Нико нема намеру да убије Н.Ђ. али да био могао мало да се смири са тим интернационалним изливима, могао би.

Поготово што са супротне стране нема сличног егземплара.

Back