Новак Ђоковић у предизборном споту СНС

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700
Поздрав добри људи. Не знам да ли се такав спот врти на ТВ-у пошто не гледам ТВ али на Јутјубу свако мало па искочи.
Да ли Новак Ђоковић подржава СНС или је то злоупотреба њега у политичке сврхе? Надам се да Новак не подржава ниједну странку пред следеће изборе.

...

Dakle klasicna zloupotreba..., a koju AVtihrist moze da pravda jer je i sam na tom susretu, tako da prikazuje svoj sastanak...tako da cak i bez saglasnosti Novaka moze da ga koristi u propagandne svrhe...kao sto svako moze da uradi selfi sa Novakom...

Ali je svakako zloupotreba...jer je Novak u narodu svakako popularniji od AVtihrista...koji sve izvrce i svakog ublati...koristeci u svoje propagandne svrhe

Novak je za taj susret ucenjen klasicnom udbaskom ulicarskom zemunsko klanskom ucenom...

I sada SNSekta koristi taj njegov ucenjen polozaj zloupotrebljavajuci ga u propagandne svrhe...

I nije kriv sam Novak...jer on po sluzbenoj duznosti mora da saradjuje sa zvanicnim "izborom naroda Srbije" (a koji to nije jer su svi izbori kradeni i nastimani od strane NWO sekte...)

Krivi smo svi mi koji smo dozvolili da nam AVtihrist bude vodja...evo vec 10 godina...
Pa da je zlatan, a daleko je od toga...do sad bi ga smenili 3 puta...

...

Сад кад нам АВ донесе пар златних медаља (поред неког испрошеног кредита) има на свим ТВ каналима да се врти "величанствен успех" који је направио са својим "кинеским братом", док они спортски, економски и ини АНАЛ(ни)ИТИЧАРИ ће га "ковати у звезде" и пунити народу у (шупљу) главу, док се "опозиција" препуцава кога ће предложити као свог изабраника.....јербо, за боље и нисмо !?

Нешто је најнормалније да предсједник било које земље невезано да ли је мотивисан истнским поштовањем према достигнућима спортисте или зарад подизања политичког рејтинга. угости успјешног спортисту,
И обрнуто, прихватањем позива не мора значити да спортиста подржава тог политичара, заправо може имати одбојност па и презир, али прихватањем позива показује да поштује институцију предсједника своје земље, што неки умова контаминираних политиком баш и не могу разумјети.

Новак Ђоковић је велики шампион, истински родољуб и људска величина у свакомпогледу, али је и, а то кажу сви коју га познају (уосталом то се види из изјава), екстремно интелигентан младић, мислим да нема шансе да га увуку у политичку жабокречину.

Такође, он нити може утицати нити може забранити да нека политичка опција преко њега подиже себи рејтинг, евентуално може се оградити да нека његова акција не буде наопако схваћена.
Опет, ако гледамо и сва дешавања задњих мјесеци и задњи састанак са Вучићем, што је како написах нешто најноралније, ту су једном малициозном паљбом по Новаку и кроз текстове у медијима (Данас, Н1, Нова и ини) који нагињу опозицији и кроз коментаре у истим медијима, итекако "одмогли" (самим тим и помогли "омраженом злоћи") својим политичким фаворитима, многима ће се када прочитају те бљувотине кроз које се баца блато на великог шампиона, то огадити, тако да је стање на политичкој сцени у Србији такво да Вучић и режим не морају ништа радити, не морају ни поменути Новака, опозиција ће урадити посао за њих.

Да ли Новак Ђоковић подржава СНС или је то злоупотреба њега у политичке сврхе?

наравно да је скоро све што ради снс злоупотреба у политичке сврхе

још једна тема за крстине полутанце

Нешто је најнормалније да предсједник било које земље невезано да ли је мотивисан истнским поштовањем према достигнућима спортисте или зарад подизања политичког рејтинга. угости успјешног спортисту,
И обрнуто, прихватањем позива не мора значити да спортиста подржава тог политичара, заправо може имати одбојност па и презир, али прихватањем позива показује да поштује институцију предсједника своје земље, што неки умова контаминираних политиком баш и не могу разумјети.

Новак Ђоковић је велики шампион, истински родољуб и људска величина у свакомпогледу, али је и, а то кажу сви коју га познају (уосталом то се види из изјава), екстремно интелигентан младић, мислим да нема шансе да га увуку у политичку жабокречину.

Такође, он нити може утицати нити може забранити да нека политичка опција преко њега подиже себи рејтинг, евентуално може се оградити да нека његова акција не буде наопако схваћена.
Опет, ако гледамо и сва дешавања задњих мјесеци и задњи састанак са Вучићем, што је како написах нешто најноралније, ту су једном малициозном паљбом по Новаку и кроз текстове у медијима (Данас, Н1, Нова и ини) који нагињу опозицији и кроз коментаре у истим медијима, итекако "одмогли" (самим тим и помогли "омраженом злоћи") својим политичким фаворитима, многима ће се када прочитају те бљувотине кроз које се баца блато на великог шампиона, то огадити, тако да је стање на политичкој сцени у Србији такво да Вучић и режим не морају ништа радити, не морају ни поменути Новака, опозиција ће урадити посао за њих.
Teši se.

Gubite izbore kroz 52 dana i to je to

Све што сте морали знати о Новаксу добили сте и то са каматом.

Први дан када су га апсили у Австралији сте беседили хајдучка дружино како морамо избавити нашег највећег патриоту још од Ђорђа Петровића, међутим, када сам укључио Пинк (tM) видео сам само оргијање неких анонимних режимских аналитичара.

Срам да вас буде, рајо неписмена.

Back