NOVAK ĐOKOVIĆ STIGAO U K.MITROVICU U 14.30

Pa reko sam ja da je lepo od njega sto je bio i da tu nema nikakvog problema samo je lose i ponizavajuce ako je stvarno bacao pare zahvalnoj masi ali sam odlazak je za svaku pohvalu .E da sto se tice jadnog naroda dole svaki dan gledamo neki protest i miting iz KM i to uvek u sred bela (radna ) dana ih izadje gomila da seta pu ulicama pa se pitam od cega oni zive i ko placa tu zayebanciju svaki dan:confused:

Tebi je zajebancija a nama jedini način borbe koji možemo sad da primenimo:confused:Zar sat vremena protesne šetnje treba da prekinemo zato što ti kažeš trošimo nečiji novac.

Tebi je zajebancija a nama jedini način borbe koji možemo sad da primenimo:confused:Zar sat vremena protesne šetnje treba da prekinemo zato što ti kažeš trošimo nečiji novac.
pa ne treba da prekinu samo rekoh da me kao poreskog obveznika zanima ko to finansira i nista vise , sto se mene tice mogu i ceo dan da budu na ulici iako licno ne vidim neku svrhu jer se niko na to vise ne obazire , cak ni RTS :-|

pa ne treba da prekinu samo rekoh da me kao poreskog obveznik ko to finansira i nista vise , sto se mene tice mogu i ceo dan da budu na ulici iako licno ne vidim neku svrhu jer se niko na to vise ne obazire , cak ni RTS :-|

A da li znaš kad budemo prekinuli sa protesnim šetnjama šiptarima će biti zaleno svetlo da preuzmu sve ustanove u severnom delu koje su sada pod našom kontrolom.

Back