Novak Djokovic. Da li placa porez u Srbiji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cak bi i ti degenu mali morao da znas da se na svakih nedelju-dve odigrava poneki atp turnir. koje bi to vreme onda djokovic mogao da provodi u Srbiji?? gde bi trenirao u Srbiji??

ti si mali kurchic od provokatora

aha evo kako sve dobro funkcionise u tvojoj usranoj svedskoj i sta novac poreskih obveznika tu placa:

http://old.news.yahoo.com/s/ap/20110626/ap_on_re_eu/eu_fea_sweden_gender_neutral_tots

No 'him' or 'her'; preschool fights gender bias

Sve i da je istina, to je samo jedan veoma mali deo gde odlazi novac

Koji ste vi bolesnici, ali ono teski, okomili ste se na decka bez razloga, samo sto ej nesto pitao za Djokovica ?! Yebote kakav bolestan narod, jos onaj docek, strasno.
A on mi je inace jak patriota kao Srbin a placa Monaku, bitno je da ovde trebamo mi koji placamo porez nasoj drzavi da njega docekujemo?1 strasno.

Parazit koji drzi KKK na avataru se usudjuje tako nesto da kaze... Leba ti kakvih se likova ima na ovom forumu pa to je strasno...

cak bi i ti degenu mali morao da znas da se na svakih nedelju-dve odigrava poneki atp turnir. koje bi to vreme onda djokovic mogao da provodi u Srbiji?? gde bi trenirao u Srbiji??

ti si mali kurchic od provokatora

aha evo kako sve dobro funkcionise u tvojoj usranoj svedskoj i sta novac poreskih obveznika tu placa:

http://old.news.yahoo.com/s/ap/20110626/ap_on_re_eu/eu_fea_sweden_gender_neutral_tots

No 'him' or 'her'; preschool fights gender bias
nemoj da me vredjas. nemam pojma sta je atp turnir, niti me interesuje.

nemoj da vredjas.

a svedska je jedna od najtolerantnijih drzava na svetu, najobrazovanih, najmanji stepen korupcije,
najveci brzina razvoja u zapadnoj evropi i sl.
eto tome ih uce.
mozes samo da ih mrzis :per:

Stvarno ne znam, naveo sam primer borga, koji zivi u monaku ili gde vec, njega su capili jer prekoracio 6 meseci za par dana.
Inace su mu bili kivni jerih je puno godina ojadio za porez

Verujem ti ja al mi nije jasno kako je to regulisano. Dal nakon 6 meseci pocnes da placas porez ili placas za tih 6 meseci ( saberu i isporuce ti racun ) odjedared. To mi je definitivno dvostruko oporezivanje.

Ja ne znam da li ste vi normalni uopste, kad uzimate primer Borga i poredite ga sa Novakom.
Pa da li vi znate kad je Borg igr'o tenis i zaradjivo novac od istog ? ... i ko zna cime se Borg danas bavi i na koji nacin i gde zaradjuje novac, pa je mozda utajio porez i bio procesuiran.
Mozda covek ima fabriku carapa u Svedskoj. :roll:

Verujem ti ja al mi nije jasno kako je to regulisano. Dal nakon 6 meseci pocnes da placas porez ili placas za tih 6 meseci ( saberu i isporuce ti racun ) odjedared. To mi je definitivno dvostruko oporezivanje.

Uglavnom ljudi imaju jedno državljansvo ili dvojno državljanstvo , ali može biti i višestruko .. adresa prebivališta je jedna , i tu se plaća porez .. biće da je ovako - ako negdje boraviš duže od 6 mjeseci i 1 dan , a tu ti nije adresa prebivališta - ganjaju te da ipak platiš porez ..
P.S. A to 6 mjeseci i 1 dan može biti u više dijelova u toku 12 mjeseci ..

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li ste vi normalni uopste, kad uzimate primer Borga i poredite ga sa Novakom.
Pa da li vi znate kad je Borg igr'o tenis i zaradjivo novac od istog ? ... i ko zna cime se Borg danas bavi i na koji nacin i gde zaradjuje novac, pa je mozda utajio porez i bio procesuiran.
Mozda covek ima fabriku carapa u Svedskoj. :roll:

Danas borg ima svoju kolekciju garderobe, bez obzira ipak podleze zakonu svoje maticne drzave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back