PRIMUS
Domaćin
- Poruka
- 4.123
Nevezano za uspehe djokovica a uspesi su dosta veliki i naravno svaka cast na njima, ali, zivim u drzavi gde se placaju visoki porezi od kojih drzava sasvim dobro funkcionise, zar niste i vi za to da se placa porez?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da Mali Oladi, ako dosad nisi skuzio gde zivi i jos se ponavljas sa svojim postom , oda sa tobom nesto nije u redu, mislim na Mentalnom planu.to nije niko rekao. kako ljudi vole da izrcu stvari.
za novaka ne znam gde zivi, ako provodi vise vremena u Srbiji nego u bilo kojoj drugoj drzavi, onda je stvar jasna. a ne znam koliko provodi vremena u Srbiji.
najjaci su mi ti koji kazu, nemojte da hapsite cecu, bolje je da uhapse ovog, ili onog.
zar ne bi bilo najpostenije da se uhapsi svako ko zasluzuje hapsenje (kada se prekrse neki zakoni)?
Nevezano za uspehe djokovica a uspesi su dosta veliki i naravno svaka cast na njima, ali, zivim u drzavi gde se placaju visoki porezi od kojih drzava sasvim dobro funkcionise, zar niste i vi za to da se placa porez?
Значи, држава сасвим добро функционише???
![]()
covek sigurno ne zivi u Srbiji.Значи, држава сасвим добро функционише???
![]()
Ja sam za placanje. I da se razumemo, ako ne zivi u Srbiji, ne mora ni dinara da plati.
i ja zivim u drzavi gde su porezi mnooogo veci nego u Srbiji. sve posteno placam. i ukapirao sam da je jedan od najbitnijih razloga sto sugradjani lepo zive, to sto skoro svi placaju porez.
Aha, reko bih i odlicno.
И, шта те боли туки за Монте Карло?
Ko je davao poziv za hapsenje????Da Mali Oladi, ako dosad nisi skuzio gde zivi i jos se ponavljas sa svojim postom , oda sa tobom nesto nije u redu, mislim na Mentalnom planu.
Cim dajes i poziv za Hapsenjem a da nemas nikakva saznanja o Novaku, pokazuje koliko ti je "DRUSTVENA SVEST I BRIGA ZA SRBIJU".
SRBIJU( kao i ostale bananinice iz BIVSE) okrali su domaci ljudi,POLITICARI KOJI SU IMALI VLAST I MONOPOL KO CE I STA CE DOBITI.
Da ti cika malo ukaze krajem 80 je MILJOSEVIC naredio da se donese Zakon O pomoci KIM kroz " DOBROVOLJNO ODUZIMANJA IZ LD) a skoro sav taj novac je Legao buducim Bogatasima BRACA KARIC i drugi.Milosevicevi Saradnici,prijatelji, DECI etc,etc
E to se zove PLJACKA jer su sa tim parama sebi kupovali i postali BOGATASI
Seres da si toliko zaheban?
ja placam nesto manje od 50%Ja ga placam oko 32 % sa nekim normalnim primanjem, oni koji zaradjuju vise vise i placaju.
ja placam nesto manje od 50%
istina postoje neke olaksice, jer ne zaradjujem mnogo. isto, ko vise zaradjuje, vise placa.
da. gde si ti? svedska?Danska?
da. gde si ti? svedska?
sta ja da kazem?Da svedska, rodjen slobodan oporezovan do smrti![]()
ja sam Srbin i stalo mi je do Srbije!Данци и Швеђани серу о Ђоковићу?
Па зар је Ноле највећи проблем у Скандинавији?
Koji ste vi bolesnici, ali ono teski, okomili ste se na decka bez razloga, samo sto ej nesto pitao za Djokovica ?! Yebote kakav bolestan narod, jos onaj docek, strasno.
A on mi je inace jak patriota kao Srbin a placa Monaku, bitno je da ovde trebamo mi koji placamo porez nasoj drzavi da njega docekujemo?1 strasno.
ja sam Srbin i stalo mi je do Srbije!
ovde je trenutno (iako su medju najobrazovanijim narodima u svetu) kako tvrde, najveci problem neobrazovanost. i zato sto ljudi zive sve duze i duze.
imaju i oni teniserku koja je br.1 u svetu, ali za nju znam da ne zivi u danskoj, i da nije prijavljena u danskoj.
kod njih se zna, ko krsi zakon, ne gine mu bajbok. ni po babu, ni po stricevima.
Ja ga placam oko 32 % sa nekim normalnim primanjem, oni koji zaradjuju vise vise i placaju.
ja placam nesto manje od 50%
istina postoje neke olaksice, jer ne zaradjujem mnogo. isto, ko vise zaradjuje, vise placa.
Данци и Швеђани серу о Ђоковићу?
Па зар је Ноле највећи проблем у Скандинавији?
Znači , bolje švedski model .. ali nemate Šveđane u Srbiji ..
znam da ima prebivaliste koje nije u Srbiji. ALI ako u Srbiji provodi vise vremena, nego tamo, onda mora porez na dobit da placa u Srbiji. Sta nije jasno?
pitao sam koliko vremena provodi u Srbiji.
ja sam Srbin i stalo mi je do Srbije!
zivim u drzavi gde se placaju visoki porezi od kojih drzava sasvim dobro funkcionise, zar niste i vi za to da se placa porez?
STOCKHOLM – At the "Egalia" preschool, staff avoid using words like "him" or "her" and address the 33 kids as "friends" rather than girls and boys.
From the color and placement of toys to the choice of books, every detail has been carefully planned to make sure the children don't fall into gender stereotypes.
"Society expects girls to be girlie, nice and pretty and boys to be manly, rough and outgoing," says Jenny Johnsson, a 31-year-old teacher. "Egalia gives them a fantastic opportunity to be whoever they want to be."
The taxpayer-funded preschool which opened last year in the liberal Sodermalm district of Stockholm for kids aged 1 to 6 is among the most radical examples of Sweden's efforts to engineer equality between the sexes from childhood onward.
(...)
Nearly all the children's books deal with homosexual couples, single parents or adopted children. There are no "Snow White," "Cinderella" or other classic fairy tales seen as cementing stereotypes.
Rajalin, 52, says the staff also try to help the children discover new ideas when they play.
"A concrete example could be when they're playing 'house' and the role of the mom already is taken and they start to squabble," she says. "Then we suggest two moms or three moms and so on."
sta ja da kazem?
nije mi zao. ako treba, placao bih i vise. kad mi je zena bila trudna i bila u bolnici, tretirali su nas kao kraljeve. u srbiji, mom komsiji kad je njegova zena bila u bolnici u Srbiji, trazili su da plati mito.
to sam pricao, ovima u bolnici, kazu da je tako nesto nezamislivo u danskim bolnicama.
Куш бре, було! Вуци се у кухињу!