Novak Djokovic. Da li placa porez u Srbiji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cuo sam da je prijavljen u nekoj drugoj drzavi, a da zivi u Srbiji, da bi izbegao placanje poreza u Srbiji.
Ako je to tacno, sto ga ne uhapse?
I da li je to tacno? Da li on zivi u Srbiji? Da li je prijavljen u nekoj drugoj drzavi?

A zašto bi plaćao porez u Srbiji?
Da ga očerupaju paraziti , štetočine lešinari poput Čede, Tadića, Dinkića, Velje, Grobara, Vučića...

Pa pokušaj da izmestiš...Ako hoćeš i ako ti je isplativo slobodno izmesti proizvodnju u Nemačku. Samo, mislim da tamo radnike nećeš plaćati 200 eura...već malo više.
Nije valjda da ti isključivo iz patriotizma posluješ u Srbiji.

prvo.......izmeštanje proizvodnje u nemačku dok nemački kapitalisti izmeštaju u kinu i indiju može samo extra glupom tadićevom glasaču da padne na pamet....znaš ....moj deda je radio pod titom i plaćao ovoj zemlji porez i nije izmeštao proizvodnju van srbije.......moj otac je radio pod miloševićem i plaćao ovoj zemlji porez i nije izmeštao proizvodnju van srbije.....i nije se našao ni jedan kuurvin sin da ih pita i predloži ovo što ti mene savetuješ......od 2007 ja se pitam i plaćam ovoj zemlji porez i nije mi ni na kraj pameti da izmeštam proizvodnju van srbije......lakše je poslati one koji su došli u srbiju van srbije pa nek se tamu ebu.......

prvo.......izmeštanje proizvodnje u nemačku dok nemački kapitalisti izmeštaju u kinu i indiju može samo extra glupom tadićevom glasaču da padne na pamet....znaš ....moj deda je radio pod titom i plaćao ovoj zemlji porez i nije izmeštao proizvodnju van srbije.......moj otac je radio pod miloševićem i plaćao ovoj zemlji porez i nije izmeštao proizvodnju van srbije.....i nije se našao ni jedan kuurvin sin da ih pita i predloži ovo što ti mene savetuješ......od 2007 ja se pitam i plaćam ovoj zemlji porez i nije mi ni na kraj pameti da izmeštam proizvodnju van srbije......lakše je poslati one koji su došli u srbiju van srbije pa nek se tamu ebu.......

i sta hoces, medalju?
ti bre radis za profit kao i svaki preduzetnik sa makar pola mozga.

nemam ja nikakve veze sa time, googlaj prebivaliste, sve je u zakonu lepo objasnjeno.
i sta je prebivaliste i sta je boraviste.

pogubio si se, baljezgas nekontrolisano

ako on stvarno zivi u MK, onda nije ni problem da ima nekretnine u Srbiji.

Stvarno i zivi u MK,ima stan tamo a i devojka mu iz tih razloga studira masters u MK.Retko on moze da bude bilo gde duze,nema kada,turniri pocinju u januaru,zavrsavaju se u decembru.Nije to sladak zivot,imas sada u stampi kako izgleda jedan dan u njegovom zivotu.Ne bih se menjao sa njim ni za duple pare.

Pa ti si postavio to pitanje, a ne ja?
Ti si pitao treba li da izmestiš svoju proizvodnju iz Srbije da bi bio pametan Srbin?
Ja sam ti rekao...izmesti je ako misliš da će ti biti bolje...nebitno gde...izmesti je u Svazilend ako hoćeš.
Ti naravno imaš svoje razloge zašto nećeš...ali molim te nemoj mi se kriti samo iza patriotizma.

Djoković ide i zaradjuje u Americi, Nemačkoj,Engleskoj,Italiji...ne pita uopšte gde je tvrdo. Čovek je sposoban da zaradi svuda.
Ako si i ti takav...onda ti široko polje...idi gde hoćeš i plaćaj porez gde hoćeš.

U principu...poredjenje ti je bezvezno.

Pa ti si postavio to pitanje, a ne ja?
Ti si pitao treba li da izmestiš svoju proizvodnju iz Srbije da bi bio pametan Srbin?
Ja sam ti rekao...izmesti je ako misliš da će ti biti bolje...nebitno gde...izmesti je u Svazilend ako hoćeš.
Ti naravno imaš svoje razloge zašto nećeš...ali molim te nemoj mi se kriti samo iza patriotizma.

Djoković ide i zaradjuje u Americi, Nemačkoj,Engleskoj,Italiji...ne pita uopšte gde je tvrdo. Čovek je sposoban da zaradi svuda.
Ako si i ti takav...onda ti široko polje...idi gde hoćeš i plaćaj porez gde hoćeš.

U principu...poredjenje ti je bezvezno.

dobro

ne znam ja da li mora on da placa porez ovde. samo pitam jel mora.
ne trazim ja sponzorstvo za politicare, trazim da svako ko mora placa porez drzavi.

Ajde više da završimo sa ovim.
Šta te interesuje? Jel treba da plaća porez?
Koji porez? Imaš više vrsta poreza.
Porez na imovinu u Srbiji mora da plaća- I verovatno je plaća ako ima nešto nepokretnosti na svoje ime.

Ono što tebe više zanima...to je porez na dohodak.Djoković ga plaća u Monte Karlu gde je prijavljen.
Taj dohodak mora da plaća samo ako je rezident Republike Srbije.
A rezident je svako fizičko lice koje u toku 12 meseci neprekidno ili sa prekidima 183 dana boravi u Srbiji.
Novak Djoković sa svojim tempom života i neprekidnim putovanjima po svetskim turnirima koji traju od januara do decembra nema šanse da spoji toliko vremena provedenog u Srbiji.
Dakle...nije rezident Republike Srbije i ne vidim što bi plaćao porez državi u kojoj niti živi niti u njoj zaradjuje.

Jel sad jasnije?

Poslednja izmena:
Koji ste vi bolesnici, ali ono teski, okomili ste se na decka bez razloga, samo sto ej nesto pitao za Djokovica ?! Yebote kakav bolestan narod, jos onaj docek, strasno.
A on mi je inace jak patriota kao Srbin a placa Monaku, bitno je da ovde trebamo mi koji placamo porez nasoj drzavi da njega docekujemo?1 strasno.

Rece neko ko drzi KKK u avataru.
Ae pali budalo dok nisi dobio po usima.
Juce si se rodio pederasu mali a vec blejis na sav glas.
:D

Naravno i Cecu podrzavam.
Nisu oni hapsili Cecu sto nije dala drzavi, vec sto nije dala njima. :D
Vecu glupost nisam cuo u zivotu. Ona pravednica, je uhapsena jer je placala porez, a nije placala reket.

Paaali gmazu LDPovski dok te nisam ugazio ko vola u kupusu :mrgreen:
Ne volim LDP i cedu krimosa ni malo. sto me stano vredjas sa tim ldp?
smesne su mi tvoje pretnje.

Ajde više da završimo sa ovim.
Šta te interesuje? Jel treba da plaća porez?
Koji porez? Imaš više vrsta poreza.
Porez na imovinu u Srbiji mora da plaća- I verovatno je plaća ako ima nešto nepokretnosti na svoje ime.

Ono što tebe više zanima...to je porez na dohodak.Djoković ga plaća u Monte Karlu gde je prijavljen.
Taj dohodak mora da plaća samo ako je rezident Republike Srbije.
A rezident je svako fizičko lice koje u toku 12 meseci neprekidno ili sa prekidima 183 dana boravi u Srbiji.
Novak Djoković sa svojim tempom života i neprekidnim putovanjima po svetskim turnirima koji traju od januara do decembra nema šanse da spoji toliko vremena provedenog u Srbiji.

Jel sad jasnije?

Nije, on je mentalno zaostao kao i svi u LDP sekti.
Da li bi mogao da mu nacrtas, bice mu jednostavnije.
:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back