Novak Djokovic. Da li placa porez u Srbiji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cuo sam da je prijavljen u nekoj drugoj drzavi, a da zivi u Srbiji, da bi izbegao placanje poreza u Srbiji.
Ako je to tacno, sto ga ne uhapse?
I da li je to tacno? Da li on zivi u Srbiji? Da li je prijavljen u nekoj drugoj drzavi?

Plaća porez u Monaku (mada čini mi se da u Monaku nema poreza ili je simboličan)...kao svaki pametan čovek....Ovde bi ga očerupali...:aha:
A i prebivalište mu je u Monte Karlu, tako da....nije krivično delo...mogu samo da mu pljunu pod prozor..:aha:

Poslednja izmena:
Cuo sam da je prijavljen u nekoj drugoj drzavi, a da zivi u Srbiji, da bi izbegao placanje poreza u Srbiji.
I da li je to tacno? Da li on zivi u Srbiji? Da li je prijavljen u nekoj drugoj drzavi?

A zasto bi placao porez u Srbiji?

Da mu nije Srbija nesto pomogla da postene najbolji na svetu?

Treba Srbija njemu da placa sto nije uzeo americko drzavljanstvo, vec pronosi ime Srbije duz vascelog sveta...

Plaća porez u Monaku (mada čini mi se da u Monaku nema poreza ili je simboličan)...kao svaki pametan čovek....Ovde bi ga očerupali...:aha:
A i prebivalište mu je u Monte Karlu, tako da....nije krivično delo...mogu samo da mu pljunu pod prozor..:aha:
Ma ne bi smo voleli da ga ocerupju za nase bolnice.
Ako stvarno ne provodi vreme u Srbiji, ako stvarno dodje samo ponekad, onda je sve po zakonu.

Ako stvarno ne provodi vreme u Srbiji, ako stvarno dodje samo ponekad, onda je sve po zakonu.

Ma šta je njemu ova država dala da bi mogla da ga čerupa? Ništa, muda od labuda...Da l' mu je platila tenisku akademiju u inostranstvu, treninge, trenera, bilo šta? Đavola...Ja na njegovom mestu ne bih i igrao za reprezentaciju Srbije...

Nedavno mi kum dobio nekih 5.000 evra na nagranoj igri, i potegao bitanje da li treba da se plati porez...Direktor kompanije mu rekao: E moj sinak, da te mi pustimo da platiš porez, ništa ti ne bi ostalo. Toliko koliko tebi dajemo, toliko negde i platimo sve poreze kad se sakupe na nagradu.

A na osnovu cega, leba ti!!!!!!!! Pa ja mogu da imam 100 kompanija u Americi a da zivim ovde, imam dvojno drzavljanstvo. Na osnovu cega mogu da e uhapse, samo mi to objasni.... Moze covek da zivi gde hoce, ako ima drzavljanstvo Srbije i drzavljanstvo Monako ko mu brani da zivi tamo? Pre nego st pocnes da pises takve gluposti raspitaj se malo.. I gde si nasao Djokovica? Sto nisi napisao Miskovic, kome on placa porez?

A na osnovu cega, leba ti!!!!!!!! Pa ja mogu da imam 100 kompanija u Americi a da zivim ovde, imam dvojno drzavljanstvo. Na osnovu cega mogu da e uhapse, samo mi to objasni.... Moze covek da zivi gde hoce, ako ima drzavljanstvo Srbije i drzavljanstvo Monako ko mu brani da zivi tamo? Pre nego st pocnes da pises takve gluposti raspitaj se malo.. I gde si nasao Djokovica? Sto nisi napisao Miskovic, kome on placa porez?

Vala baš...Djoković niti zaradjuje u Srbiji, niti treba da plaća ovde porez.....A Miško, Piško i ostali se bogate ovde, a porez plaćaju na Zelenortskim ostrvima ili gde već..:aha:

Tesko nama ako ti tako tumacis zakon. Pogledaj malo zakon. On nije registrovana firma, on je sportista koji zivi u drugoj drzavi, a i cak da je firma, moze da se registruje u bangladesu pa da tamo placa porez. A koliko je para dao u dobrotvorne svrhe toliko ti sigurno neces zaraditi za ceo zivot, samim tim... pali....

Koliko je tebi godina? Ako imam dvojno drzavljanstvo po tvojoj logici ja treba da placam porez 2x?
ja ne zivim u Srbiji. dodjem da obidjem familiju. ni ne placam porez u Srbiji, sto je normalno, jer i ne zivim. a za Novaka, ne znam gde ZIVI. nije bitno kakvo drzavljanstvo ima, bitno je gde zivi.

Boris Beker je bio u istoj situaciji. Ziveo je u Nemackoj, a bio prijavljen negde drugde. Uhapsili su ga. Bio je kaznjen sa 2 godine uslovno i 3.000.000 eura.
Jedva je izbegao zatvorsku kaznu jer je, valjda saradjivao.
Boris Becker:
This was my most important victory. I am happy and relieved that this chapter is finally over.
"I am a free man, that is the most important thing."
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/2355147.stm

Daj ljudi sta se palite, vidite da se radi o nekom LDP majmunu :mrgreen: .... pa mu smeta Djokovic jer se on eto kao zabrinuo za drzavu i porez :D
Ameri bi mu sutra u cash-u isplatili 100,000,000$ da igra pod njihovom zastavom.

p.s. sto se tice toga gde Djokovic zivi, pa sta vi mislite da on igra turnire na Wii. :hahaha:
LDP majmun ti tata!
A to o 100.000.000 dolara, ti zivis u nekom svetu maste. nemas bas mnogo kontakta sa realnoscu.

LDP majmun ti tata!
A to o 100.000.000 dolara, ti zivis u nekom svetu maste. nemas bas mnogo kontakta sa realnoscu.

Sta ti znas hajvanu sta je marketing i sta je 100 miliona $.
Platio je LA Galaxy Beckhamu 250 miliona zbog marketinga i reklame, a nebi jedna Amerika koja nema tenisera u prvih 10 od vremena Samprasa (Roddicka ne racunam, nece osvojiti nikad nista).
Evo je banana, ae bezi nazad na granu.

Tesko nama ako ti tako tumacis zakon. Pogledaj malo zakon. On nije registrovana firma, on je sportista koji zivi u drugoj drzavi, a i cak da je firma, moze da se registruje u bangladesu pa da tamo placa porez. A koliko je para dao u dobrotvorne svrhe toliko ti sigurno neces zaraditi za ceo zivot, samim tim... pali....
samo pitam gde zivi, a vec bi da me streljate.
sta je on kao tito, ili sloba, ne moze nista ni da se pita o njemu? niko nije rekao da ne daje u dobrotvorne svrhe. ne znam da li daje ista ili ne, niti me zanima.
Hajde kad vec spominjes dobrotvorne svrhe, koliko je dao do sada?

A zasto bi placao porez u Srbiji?

Da mu nije Srbija nesto pomogla da postene najbolji na svetu?

Treba Srbija njemu da placa sto nije uzeo americko drzavljanstvo, vec pronosi ime Srbije duz vascelog sveta...

glupa ptičurino kurtonska.......a jel to znači da oni koji imaju preduzeća i sijaset zaposlenih nisu u obavezi da plaćaju porez........i da se koorčimo o srpstvu........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back