Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.731
Jedva pobeda je gazenje?aj setaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bude osvojio GS to će biti Wimbledon. Za RG je potrebno previše energije i pitanje je da li će uspeti toliko da nagura kondicije do tada.Nole ove godine uzima RG ili Wimbledon a vrlo verovatno oba.
Ako uzme Wimbledon izjednacice se sa Federerom po broju osvojenih (8) Feki ima bolji ucinak od Noleta i na US Openu.Ako bude osvojio GS to će biti Wimbledon. Za RG je potrebno previše energije i pitanje je da li će uspeti toliko da nagura kondicije do tada.
Da, bilo bi impresivno da osvoji bilo koji GS u ovim godinama. I voleo bih da se to desi.Ako uzme Wimbledon izjednacice se sa Federerom po broju osvojenih (8) Feki ima bolji ucinak od Noleta i na US Openu.
Ako uzme RG moci ce da se kaze da je svaki GS uzeo po 4 puta a niko nije ni po 3 puta.
Mislim da su ovo brojke s kojima se Nole bavi u svojoj glavi.
Kad se vrati nadopingovani tesko će ko uzet pored njega bilo šta.Ako bude osvojio GS to će biti Wimbledon. Za RG je potrebno previše energije i pitanje je da li će uspeti toliko da nagura kondicije do tada.
Nole ove godine uzima RG ili Wimbledon a vrlo verovatno oba.
Pa uveren sam da Siner ne može uzeti ni RG ni Vimbldon. On je dominator na dva betonska grenslema tako da verovatno uzima Američki Open ove godine.Kad se vrati nadopingovani tesko će ko uzet pored njega bilo šta.
Стекао се утисак?Bas me zanima da li je Siner nakon skandala bio cesce testiran na doping.
Trebala bi cela prica oko testiranja da bude transparentnija, da se vidi ko se koliko puta testirao, da postoji online lista koja se azurira nedeljno itd.
Stekao se utisak da je Siner zasticen i povlascen pa je realno pitanje da li uopste i smeju da ga testiraju...
Padala kisa 5 sati pre meca, pa bila velika vlaga, vlaznost, a Novak, kao astmaticar, to teze podnosi ceo zivot.Ne znam kako ga je dobio onaj klinac u Majamiju.
Svi igraju tenis.Padala kisa 5 sati pre meca, pa bila velika vlaga, vlaznost, a Novak, kao astmaticar, to teze podnosi ceo zivot.
Nadao sam se da ce 5-osatno cekanje na mec vise uticati i unervoziti mladjeg i neiskusnijeg i da ce mu servis biti sporiji zbog vlaznosti i tezih loptica.
Ali, eto, sa uslovima se bolje izborio mladji.
A malo je falilo.
Bice prilike.
Bas losa sreca i splet nesrecnih okolnosti.Svi igraju tenis.
Знао је да оде само у РИм и тамо буде лош, па да бриљира на Ролан Гаросу.
Не сумњам ја у њега, али билогија чини своје, јер, како год да игра, не пита се више само он.
Сада је за мрвицу спорији и брже су умара, а теже опоравља...
а на том нивоу игре то је пресудна разлика.