Novak Đoković _II

Ne zanima te ni kad vučić dočekuje sportiste i slika se sa njima? To ti je baš lepo, priznaj.
Koliko god ja lično bio protiv njega (idem redovno na proteste) realnost je da je Vučić predsednik Srbije i dočekivanje sportista i slikanja je upravo ono što on radi jer mu funkcija na kojoj je to podrazumeva.

Radi on još mnogo stvari koje nisu njegov posao, ali ovo jeste njegov posao i ako sportista odbije da se sastane sa njim onda je to nepoštovanje Srbije a ne nepoštovanje Vučića.

Заиста је Новак моћно деловао против Димитрова.
Па није победио анонимуса неког...
Видећемо у финалу, док ово куцам не зна се још противник...
Али, са оваквом игром, ко год да буде, може да се слика.
Надам се најбољем.

Koliko god ja lično bio protiv njega (idem redovno na proteste) realnost je da je Vučić predsednik Srbije i dočekivanje sportista i slikanja je upravo ono što on radi jer mu funkcija na kojoj je to podrazumeva.

Radi on još mnogo stvari koje nisu njegov posao, ali ovo jeste njegov posao i ako sportista odbije da se sastane sa njim onda je to nepoštovanje Srbije a ne nepoštovanje Vučića.
Podsetiću te da su odbojkaši Jugoslavije odbili da odu kod Miloševića 2000. godine iako su osvojili jednu od medalja. Uskoro je skotina oterana i momcima niko to nije zamerio. U ovom trenutku ići kod vučića meni je potpuno nezamislivo. Mogu da kažu da su sprečeni i ćao.

Pa sta?
Sad su svi drogerasi?
Momak je mladji 19 godina od njega
i nikakvo cudo da lakse podnosi sparinu
a Novak jos astmaticar...doduse pod kontrolom ali ipak
Мајами је иначе суво, планинско, прохладно мјесто, баш ме чуди да се тако ико зноји.
Оно јес да је пало мало кишице па је влага била једно 137%, ал да не сцјепидлачимо...

Back