- Poruka
- 22.527
To mu je materijal da spamuje temu.Kakve veze ima susret dvoje bivših tenisera sa ovom temom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mu je materijal da spamuje temu.Kakve veze ima susret dvoje bivših tenisera sa ovom temom?
Da odgovorim obojici, neko se nasladjivao kako je Federer pukao pare na ovom turniru kao organizator.To mu je materijal da spamuje temu.

I kako ovo dokazuje da nije pukao?Da odgovorim obojici, neko se nasladjivao kako je Federer pukao pare na ovom turniru kao organizator.
Vi bas ne pratite sta se ovde pise, hm?![]()
Apsolutno dokazuje. Elita je dosla da prati turnir i nije im mnogo da plate karteI kako ovo dokazuje da nije pukao?
Ovo je jubilarni 5. put da (zauvek) odlaziš sa teme.Citam ovu temu odavno
a posle se cudim sam sebi
zasto nema kvalitetne pricce o najvecem srpskom sportisti ikada
pa nemogucce je iz ociglednog razloga
pod maskom prava na misljenje tolerise se mrznja i trolovanje
nemam nameru to da shvatim
niti visse ovde da pissem...

Za suštinu pitaj onog ko je okačio vest, nije ni njoj bilo mesto ovde, a ti si se uhvatio za nju da bi nastavio spamovanje.Apsolutno dokazuje. Elita je dosla da prati turnir i nije im mnogo da plate karte
A sustina je bila u tome da turnir nista ne vredi jer Nolo ne igra na njemu, zato su i pokrenuli tu pricu, ne samo zbog pakosti prema Federeru? Sta mislis?
Jel shvataš da bez mene ova tema gubi smisao?Za suštinu pitaj onog ko je okačio vest, nije ni njoj bilo mesto ovde, a ti si se uhvatio za nju da bi nastavio spamovanje.
e sada i direktor tog turnira mira da se pravdaDa odgovorim obojici, neko se nasladjivao kako je Federer pukao pare na ovom turniru kao organizator.
Vi bas ne pratite sta se ovde pise, hm?![]()

Nije dobro....e sada i direktor tog turnira mira da se pravda![]()
I majstor Pera iz Male Mostanice se oglasio za lokalne medije sa slicnim vidjenjem stvari"Nikada ne otpisujte srpskog snajpera"
Rik Mejsi, nekadašnji trener sestara Vilijams, ponovo je imao reči hvale za Novaka Đokovića.

Šta kaže Pera?I majstor Pera iz Male Mostanice se oglasio za lokalne medije sa slicnim vidjenjem stvari![]()

Kaze da i dalje veruje u Noloa i da uzima sva 4 GS u 2025 godiniŠta kaže Pera?![]()
To Pero, legendoKaze da i dalje veruje u Noloa i da uzima sva 4 GS u 2025 godini![]()
Шта на то каже шегрт Мачак из Малог Мокрог Луга?I majstor Pera iz Male Mostanice se oglasio za lokalne medije sa slicnim vidjenjem stvari![]()

Nece biti 4 GS, osvojice između 2 i 3Шта на то каже шегрт Мачак из Малог Мокрог Луга?![]()

A šta misli Mačkoni?Nece biti 4 GS, osvojice između 2 i 3![]()
Pa za sebe sam pisao, Mačak iz M.M. Luga može da mi bude alijas, skroz sam OK sa timA šta misli Mačkoni?
Hahahah Roger je oprao Nola na sva 4 GS a to niko i ne spominje kao neki bitan podatak

Čitaj napisano.Hahahah Roger je oprao Nola na sva 4 GS a to niko i ne spominje kao neki bitan podatak![]()