Novak Đoković _II

"Katastrofa – bio bi to kraj za Đokovića"

Hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić osvrnuo se na ranu eliminaciju Novaka Đokovića sa US Opena i govorio o okolnostima koje su do toga dovele.

....................

Ostario Nikola pa nema pojma šta priča
Dosta realno je napisao Nikola ali dobro, fanovi i dalje ocekuju sva 4 GS sledece godine i zavrsni turnir osvojen naravno :D

Zanimljivo

FB_IMG_1725951136641.jpg

Protiv top 20 H2H 90:24 i protiv svakog od njih bolji međusobni skor.

Pun je interesovanja i aktivnosti, zato ne stiže da gleda finale US Opena u nedelju uveče. Ali da troluje i hejtuje utorkom u radno vreme, e pa za to se uvek nađe vremena.

Veliki je on ljubitelj tenisa...
Pa logično je, tokom radnog vremena sam na računaru pa kad imam prazno pročitam vesti i svratim do foruma. A vikendom se ne zamlaćujem glupostima :D
Žensko finale USO sam recimo pogledao ali za muško nisam imao vremena.

Kazu da su posle Novakovog obracanja kinezima planule karte za Shangaj.

https://www.b92.net/sport/tenis/ves...-novakov-dolazak-u-sangaj-je-fenomenalna/vest

"Ni Hao! Ovde Novak. Ne mogu da dočekam da se vratim u Šangaj i da opet igram. Pet godina je prošlo od mog polednjeg turnira u Kini. Nedostaju mi moji kineski navijači, nedostaje mi igranje na tlu nKine. Imao sam tako mnogo uspeha svih tih godina u Šangaju. Fantastične uspomene. Svim mojim navijačima kažem, nadam se da se vidimo tamo i hajde da uživamo u tenisu u Ćižong tenis centru u Šangaju", rekao je Novak.

Direktror turnira Majkl Luevano rekao je da je reakcija na najavu Novakovog dolaska, fantastična.

"Novak je poslao poruku svojim kineskim navijačima u kojim im je poručio da dolazi, i prodaja karata preko internuta je eksplodirala. Odgovor na njegov povratak bio je fenomenalan."

Kazu da su posle Novakovog obracanja kinezima planule karte za Shangaj.

https://www.b92.net/sport/tenis/ves...-novakov-dolazak-u-sangaj-je-fenomenalna/vest

"Ni Hao! Ovde Novak. Ne mogu da dočekam da se vratim u Šangaj i da opet igram. Pet godina je prošlo od mog polednjeg turnira u Kini. Nedostaju mi moji kineski navijači, nedostaje mi igranje na tlu nKine. Imao sam tako mnogo uspeha svih tih godina u Šangaju. Fantastične uspomene. Svim mojim navijačima kažem, nadam se da se vidimo tamo i hajde da uživamo u tenisu u Ćižong tenis centru u Šangaju", rekao je Novak.

Direktror turnira Majkl Luevano rekao je da je reakcija na najavu Novakovog dolaska, fantastična.

"Novak je poslao poruku svojim kineskim navijačima u kojim im je poručio da dolazi, i prodaja karata preko internuta je eksplodirala. Odgovor na njegov povratak bio je fenomenalan."
Pokusace da nagrebe nove poene da se plasira na zavrsni turnir nekako :D

Back