- Poruka
- 41.454
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moraćete da se navikavate, jer šta je osvojio, osvojio je, sad je vreme da ga i skupljači loptica tamburajuKad Đoković ode, hvatamo se za slamku
Nismo baš navikli da Novak Đoković već u prvoj nedelji završi takmičenje na US openu.
On šta je osvojio, to će retko ko da ponovi u istoriji tenisa tako da ... od njega dovoljno i da ne osvoji ništa do kraja karijeremoraćete da se navikavate, jer šta je osvojio, osvojio je, sad je vreme da ga i skupljači loptica tamburaju
ali baš je neprijatno kad mu ga popirin da po pi.ci, jel da?On šta je osvojio, to će retko ko da ponovi u istoriji tenisa tako da ... od njega dovoljno i da ne osvoji ništa do kraja karijere

Svako ima loš danali baš je neprijatno kad mu ga popirin da po pi.ci, jel da?![]()
Evo nesto sto nasi mediji a ni fanovi ne kace nigde. Realna slika Nolove 2024. godine. Pitanje da li ce imati dovoljno bodova za zavrsni turnir.Novak pao na četvrto mesto, Siner se učvrstio na vrhu
Janik Siner, šampion Australijan opena, započeo je 14. nedelju vladavine na ATP listi, dok je Novak Đoković doživeo očekivani pad.
...........
Sasvim očekivani pad s obzirom da je izgubio dosta bodova ispadanjem
Mislim da nisi u pravu za medije. Hoćeš da kažeš kad je bio 22. na listi da je to bila vojna tajna?Evo nesto sto nasi mediji a ni fanovi ne kace nigde. Realna slika Nolove 2024. godine. Pitanje da li ce imati dovoljno bodova za zavrsni turnir.
Pogledajte prilog 1606663
https://www.atptour.com/en/rankings/singles-race-to-turin
U pravu je...nolo je zabranjena tema za kritikovanje...čovek na rts-u je dobio otkaz što je bio nepristrasan...a i na krsti je to očigledno, svaka kritika se briše, a ne retko se ide i na banovanjeMislim da nisi u pravu za medije. Hoćeš da kažeš kad je bio 22. na listi da je to bila vojna tajna?
Mislim da mediji uglavnom friziraju samo one podatke koji predstavljaju Noloa kao nedodirljivog, nepobedivog i bozanstvo. Ovu listu za zavrsni turnir su objavljivali po 10 puta dok je bio prvi na njoj, prethodnih godina. Sada nista.Mislim da nisi u pravu za medije. Hoćeš da kažeš kad je bio 22. na listi da je to bila vojna tajna?
Evo sad dok ti nisi dosao ja sam bio 1 protiv 5 ali suvise sam iskusan pa uglavnom izbegnem banovanje. Ranije nas je bilo vise (kriticara) pa je i bilo zanimljivije.U pravu je...nolo je zabranjena tema za kritikovanje...čovek na rts-u je dobio otkaz što je bio nepristrasan...a i na krsti je to očigledno, svaka kritika se briše, a ne retko se ide i na banovanje
Ja samo istinu pisem ali mnoge to bas pogadja u najtanji zivacJadni vi istinozborci koje proganjaju forumske inkvizicije...

Ti si master cherry picker na temiJa samo istinu pisem ali mnoge to bas pogadja u najtanji zivac![]()
Jos neki doktor se javio? Doktorirao na fudbalskom terenuhttps://www.kurir.rs/sport/tenis/44...zivao-teniske-mocnike-zbog-sinera-i-djokovica
Djokovic refuses to take an experimental gene therapy gets refused chance to play in the US open, Sinner fails 2 drugs tests and is allowed to play, what a shambles, Matt Le Tissier
Nisam to ispratio, sta mu se desilo?Mnogo ljudi iz naših krajeva je sinoć gledalo finale. I poslije meča su fino rekli da je Nole sad deveti. Ništa strašno. Nije odbranio 2000 bodova.
Nego reci nam kako su ti kralja dočekali u Njujorku? Meni se čini da nije baš bilo kraljevski.
Ja sam pristrasan. Proguglaj malo.Nisam to ispratio, sta mu se desilo?
Не разумијем... Шта се десило краљу осим што је неочекивано рано испао на турниру?Ja sam pristrasan. Proguglaj malo.
Njemu je kralj Federer.Не разумијем... Шта се десило краљу осим што је неочекивано рано испао на турниру?
Mnogima jeNjemu je kralj Federer.
Dobio je standing ovation kad se pojavio u publici. Veoma lepo, rekao bih.Ja sam pristrasan. Proguglaj malo.