- Poruka
- 25.378
Kretenski Informer u svom stilu.![]()
Naslovna strana za hejtere.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kretenski Informer u svom stilu.![]()
Naslovna strana za hejtere.![]()
Ма шта је за Рожеа једно обично ОИ злато? Ништа. Он их има... колико оно бијеше, забројах се.https://informer.rs/sport/olimpijske-igre/931759/novak-dokovic-rodzer-federer-olimpijsko-zlato
Federer "u zemlju propao"! Sramota, muk posle Novakovog zlata
Federer u zemlju propao
kao i lokalni hejteri
kriju se misevi po rupama

Е, тако!Odgledao sam finale i rekao bih da je ovo najbolji meč koji je Nole odigrao u poslednjih godinu i više dana. Videlo se da je bio nenormalno motivisan i da je bio spreman da pogine za medalju, više od mladoga Carlosa.
Svaka čast i kapa dole!![]()

Алкараз лош? Ни говора. Играо је одлично, али је попустио под притиском, што за једног клинца који ипак није Новак уопће није чудно. Можда је неку улогу имао и сплет околности у ком Карлос није имао ни једног иоле озбиљнијег противника, тако се намјестило, Новак је ипак играо са Циципасом па и Мусетијем, мали се можда малко и уљуљкао у својим мечевима са осјетно слабијима, обашка још и онакав Вимблдон...sad je sve osvojio ..
da nije uzeo ovo zlato bila bi to mala mrlja na veliku karijeru
najbolji je svih vremena bez ikakve sumnje
Alkaraz juče loš.... veliki pritisak i loša igra u taj brejku i u prvom i u drugom setu
ogroman broj grešaka
Nole na nekom svom dobrom nivou..ne može puno bolje od ovoga
još jednom: Bravo Nole!!!
Alkaraz može puno bolje od ovoga.Алкараз лош? Ни говора. Играо је одлично, али је попустио под притиском, што за једног клинца који ипак није Новак уопће није чудно. Можда је неку улогу имао и сплет околности у ком Карлос није имао ни једног иоле озбиљнијег противника, тако се намјестило, Новак је ипак играо са Циципасом па и Мусетијем, мали се можда малко и уљуљкао у својим мечевима са осјетно сланијима, обашка још и онакав Вимблдон...
Имао је доста грешака јер није хтио дуге поене, био је јако агресиван и отуда толико грешака, али и винера, то иде једно с другим. Није изгубио ни један свој сервис гем, само му се у тајбрејку мало скратила рука. Новак бекендом није направио ни један винер, сем оног на скраћеној лопти, имај и то у виду.Alkaraz može puno bolje od ovoga.
Novak trenutno ne
to je moja poenta
msm da je imao preko 40 grešaka
da je Alkaraz igrao svoj najbolji tenis dobio bi 2:0
pritisak je učino svoje
trenutno Đoković ni u snu ne može da parira najboljem tenisu Karlosa Alkaraza
znam jbg sve si u pravu.. ma važno da je Nole pobedio..Имао је доста грешака јер није хтио дуге поене, био је јако агресиван и отуда толико грешака, али и винера, то иде једно с другим. Није изгубио ни један свој сервис гем, само му се у тајбрејку мало скратила рука. Новак бекендом није направио ни један винер, сем оног на скраћеној лопти, имај и то у виду.
Ne može bolje.Alkaraz može puno bolje od ovoga.
Novak trenutno ne
to je moja poenta
msm da je imao preko 40 grešaka
da je Alkaraz igrao svoj najbolji tenis dobio bi 2:0
pritisak je učino svoje
trenutno Đoković ni u snu ne može da parira najboljem tenisu Karlosa Alkaraza
Da li sada zaslužuje GOAT naziv?Odgledao sam finale i rekao bih da je ovo najbolji meč koji je Nole odigrao u poslednjih godinu i više dana. Videlo se da je bio nenormalno motivisan i da je bio spreman da pogine za medalju, više od mladoga Carlosa.
Ни говора, нек се гоатају како год хоће, Новак је НСВ!Da li sada zaslužuje GOAT naziv?
Ne mislim na umetnički dojam, nego isključivo na rezulate?

Jel najzad dobroOdgledao sam finale i rekao bih da je ovo najbolji meč koji je Nole odigrao u poslednjih godinu i više dana. Videlo se da je bio nenormalno motivisan i da je bio spreman da pogine za medalju, više od mladoga Carlosa.

Види ти нашег Мачка, зна и енглески!Najbolja fora koju sam pročitao na redditu
![]()

Па сад... Узео је њему Карлос чак два Вимблдона, што му је ем најдражи турнир, ем је тако могао стићи и Рожеове Вимблдоне. Ово злато је Новаку било много, много важније него Карлосу.E ovo je takođe mnogo bitna stvar, iako je Nole već osigurao GOAT status u ovom trenutku, sinoć je dao ozbiljnu municiju za buduću GOAT debatu ako nekim čudom Karlos uspe da dostigne njegove titule (što je vrlo malo verovatno) jer će ljudi uvek pamtiti da mu je matori Novak uzeo najbitniju titulu u direktnom okršaju tokom smene generacija. To je Federer mogao da uradi na Vimbldonu 2019 ali je posustao.
Pogledajte prilog 1589400
Poenta je u tome da mu je mator uzeo vrlo bitnu titulu u direktnom okršaju, Feđa nije to uradio Novaku od 2012.Па сад... Узео је њему Карлос чак два Вимблдона, што му је ем најдражи турнир, ем је тако могао стићи и Рожеове Вимблдоне. Ово злато је Новаку било много, много важније него Карлосу.
Кад смо већ код тога, не само да су сви знали да Новак иде само на ГС и, наравно, ОИ, него је то и сам говорио. Такво најављивање је додатни огроман притисак који је он издржао не изгорјевши од превелике жеље, што је посебан квалитет и додатна драж медаљи.
može..odgledao sam opet na miru taj brejk drugog seta..3 čiste lopte ispucao u mrežu.. lagane..Ne može bolje.
On igra bolje kad se protivnik usere i kad mu salju kilave lopte da radi sa njima sta hoce.
Ovde se zapinjalo iz sve snage na svaku loptu. Veliki je bio intenzitet.
I nije mogao da igra svoju igru na takve lopte, jer mu No1e nije dao.
A normalno kad se zapinje da mora i da se gresi vise.
Vrlo slican mec kao kad su igrali na RG-u i kad ga je No1e ubio u pojam intezitetom.
То стоји, заправо, Федерер је био прави цар до појаве Надала, али онда га је Новак буквално одувао и започео јурцање с Надалом који је изузетан шљакер, али на осталим подлогама ни примирисати Новаку, избјегавао га је ко кугу на тврдим подлогама.Poenta je u tome da mu je mator uzeo vrlo bitnu titulu u direktnom okršaju, Feđa nije to uradio Novaku od 2012.
Погледај поново и обрати пажњу на први поен, на његов сервис... Кад ти тако почне тајбрејк, јебаји га, па онда још једна нестварна дијагонала... Убије то и најјаче и наравно да се онда нервозно напуцава мрежа.može..odgledao sam opet na miru taj brejk drugog seta..3 čiste lopte ispucao u mrežu.. lagane..