Novak Đoković _II

I još nešto.. gledam malo u budućnost.. Alkaraz je odličan igrač i žalosno je to što ne vidim ko može da mu parira
kad je Nole bio u prajmu tu su bili Rafa, Federer, Marej, Delpotro, Vavrinka.. ok prva trojica su izdelili preko 70 GS ali i ovi ostali su GS šampioni , odlični igrači.. a Alkaraz ima autoput po meni da osvoji 30 GS.. ako ga zaobiđu neke teže povrede.. tu su on Siner i Medvedev jedini ozbiljni teniseri ...pa on će za 3 godine da dođe do 10 + GS.. a imaće 24 godine..
iskreno ja sam mislio da nikada neće da stigne Noleta al sad nisam siguran
Nole sa 21 imao jednu a ovaj već bije 4 GS i relativno smešnu konkurenciju u budućnosti

Poslednja izmena:
Logicno da nikada nece stici Nolu po titulama.Ni Alkaraz ni Siner.A vreme svoje cini i covek je pred kraj karijere i treba biti realan.Odigrao je lose.Nije na prasku ko ovi iz La Corunje.
Momak je top Alkaraz ali mislim da mu daju direkt u venu razne doze.Zao mi ga ako je tako.Hebes wimbldone i pobede ako se trujes.

Novak je najbolji teniser svih vremena. Uspesan i bogat, slavan, a opet nezadovoljan zivotom, besan, gord i veoma los covek... Psihopata na oca... Po njemu mladi ljudi mogu mnogo da nauce o ljudskoj prirodi, o zivotu i sl...Oni koji umeju da vide... Oni koji to ne umeju, a to je ogrmna vecina, oni su ostrasceni i prosti... Cela ta javnost, od sportskih komentatora do prosecnog penzionera... Sve je to subjektivno, zeljno pobeda nad nekim opstenarodnm neprijateljima(koji su nas bombardovali)... To su mrzitelji sporta i protivnika, zedni jedino tudjeg poraza...Jedna licemerna gomila koja prezire publiku na Vimbldonu, a koja zvizdi protivniku na svakom teniskom turniru u Srbiji....Koja je tenisku tribinu pretvarala u fudbalsku, skandiranjima, vikom, zastavama itd...

Ala se ti nalupeta brate mili.
Psihopata na oca?
El mu znas caleta? Znas li njega?

Dodduse nasa publika jeste samo zeljan pobjeda to je tacno...
Nemam kulturu navijanja uglavnom.
Ali brate ne luetaj o neciem karakteru ako ga ne poznajes.
Cuj psihopata covek koji je medju najvecim humanitarcima ovde.
Stvarno si fenomen.

2020 je sve bilo bitnije od olimpijskog zlata. Cak je i dubl uzeo da igra.

Ove godine je sve obrnuto. I to se vidi po Noletovim intervjuima tj kako reaguje na poraze.
Ovo finale je odlicno jer sada Alkaraz sigurno misli da zna sta je potrebno da se pobedi Nole a i ona inekcija u desetom gemu je bila preozbiljna, jedva je uspeo da se obraduje upravo osvojenom turniru zbog nje.

Novak opet tema u Australiji.

Sad hoce da deportuju Jack Blacka i njegov bend jer su na koncertu pozeleli da ubica sledeci put ne promasi Trampa.

Otkazali su im sledeci koncert.

https://www.b92.net/zivot/aktuelno/...deportacija-pomenuli-su-i-dokovica-video/vest

Senator Babet pozvao je premijera Entonija Albanezea da mu se pridruži u njegovom stavu, istovremeno pozivajući ministra za imigraciju Endrua Fajlsa da im odmah ukine vize.

"Australija je pogrešno zatvorila Novaka Đokovića i deportovala ga jer je navodno potkopao poverenje javnosti u vakcinaciju, dozvoliti Tenacious D da ostane u Australiji nakon što je pozvao na smrt predsednika je nezamislivo, i to potvrđuje slabost našeg sadašnjeg premijera", rekao je on.

Kakav bre Nadal, pa covek je polu-invalid. Daj boze da Nole ispadne u prvom kolu i da krene da se priprema za odbranu Sinsija i US opena.. Jebbala ga olimpijada i pisljiva Crna Gora.. imas milione ti ides u CG da letujes sa kojekavim spodobama i kupas u more gde se izlivaju fekalije.. bljak!

Primetio sam nesto sto se desavalo i prosle olimpijske igre, Nole sa svima pozira, gde god dodje on je atrakcija. Secam se da je tako bilo i na proslim igrama i onda je nakon poraza u polufinalu od Zvereva i poraza za 3 mesto mislim od spanca, Carena Buste, odbio da izadje na teren u dublu sa Ninom Stojanovic i tako toj devojci uskratio igranje najvaznijeg meca u karijeri. Kroz meceve koje su pre tog meca igrali videlo se da ta devojka obozava naseg Noleta, obzirom kakav je Nole borac taj mec za trece mesto u dublu njemu nista posebno ne bi predstavljao sto se tice fizickog napora, tu je Novak pokazao ono svoje drugo lice, losiju stranu.

Novak je i pre proslih olimpijskih igara imao pritisak ne osvajanja zlatne medalje, na proslim igrama u polufinalu taj pritisak je dostigao vrhunac.

Ja sam veliki Novakov fan, medjutim ako postoji neka pravda u univerzumu, ako je tacna ona stara izreka kako posejes tako zanjes onda bi bilo pravedno da nas Nole ne okaci nikakvo odlicje oko vrata na ovim igrama. Mozda previse ostro gledam ali ako postoji neka pravda onda bi ona mogla da pokaze svoje pravo lice i na ovim igrama.

Poslednja izmena:

Back