Novak Đoković _II

Velika je mogucnost da Nolo zasere sve ovo sto je postigao u ovih 16-17 god i povuce se neslavno nakon sto ga ovi klinci budu isilovali uzduz i popreko. Ovo sto je odigrao je sramota ziva, kao i ono onomad na AO protiv Sinnera.

De je nasao samo da mi je da znam ovog trenera u boksu... vrv ga pokupio negde na nekom buvljaku..

Нема шта да се прелама.
Да не жели злато на Играма у Паризу, не би ишао на операцију, већ завршио каријеру.
Ово што је учинио месец и по након операције је феномен.
Али године чине своје...а рекао је да ће се повући кад "клинци" почну РЕДОВНО да га побеђују,,,
А то време је дошло...
па шта онда...није трагедија.

Нема шта да се прелама.
Да не жели злато на Играма у Паризу, не би ишао на операцију, већ завршио каријеру.
Ово што је учинио месец и по након операције је феномен.
Али године чине своје...а рекао је да че се повући кад "клинци" почну РЕДОВНО да га побеђују,,,
А то време је дошло...
па шта онда...није трагедија.
Невјероватано је да у овим годинама има толико мотивације да након шљаке и операције игра на трави пред ОИ које су на шљаци. Додуше, ко би га знао да ли ми је већи гушт коначно узети ОИ или напуцати рекорд на свом омиљеном Вимблдону...

Невјероватано је да у овим годинама има толико мотивације да након шљаке и операције игра на трави пред ОИ које су на шљаци. Додуше, ко би га знао да ли ми је већи гушт коначно узети ОИ или напуцати рекорд на свом омиљеном Вимблдону...
Не знам то, али знам друго нешто.
Небитно како, али знам из поузданих извора...
човек је перфекциониста какав се ретко виђа...
Ако не буде у стању да равноправно игра са свима из врха...
завршиће каријеру истог тренутка.
У то не сумњам нимало.
Лично сматрам да ће завршити ову, и одиграти још следећу годину.

У то не сумњам нимало.
Да, нема намјеру да испада у првим колима или јурца неке „Конорсове турнирчиће”. Мада, ова сад већ ДВА пораза од Алкараза на вимблдонској трави боле, заиста боле. Данас је на терену изгледао толико лоше да су чак и пиргави почели навијати за њега.

Управо сам слушао изјаву Никол Пилића коју је снимио колега телефоном.
Човек је рекао да је Новак тактички пре свега био лош.
Уверен је да може да освоји Игре, али сматра да ће бити невероватно тешко.
Ако ико има право да то каже, то је Никола Пилић.
Последња речениа му је била у изјави
никад не отписујте Новака.

У то не сумњам нимало.

Pa bemu lebac kakva ravnopravnos koj ****** kad je danas izgledao kao fujcers igrac. Ajd navedi mi kada su Nadal ili Federer izgubili ovako u nekom slem finalu i igrali ovako bedno..

Да, нема намјеру да испада у првим колима или јурца неке „Конорсове турнирчиће”. Мада, ова сад већ ДВА пораза од Алкараза на вимблдонској трави боле, заиста боле. Данас је на терену изгледао толико лоше да су чак и пиргави почели навијати за њега.
Otkud znaš? Možda je nerealan u proceni svojih mogućnosti? Tu su se zeznuli mnogi.

Управо сам слушао изјаву Никол Пилића коју је снимио колега телефоном.
Човек је рекао да је Новак тактички пре свега био лош.
Уверен је да може да освоји Игре, али сматра да ће бити невероватно тешко.
Ако ико има право да то каже, то је Никола Пилић.
Последња речениа му је била у изјави
никад не отписујте Новака.
Нови тим, јбг, али кад слабо иде сервис, а у волеј игри никад није био нешто посебно, а с друге стране неко ко стиже све, слаба вајда од тактике. Промашио је неколико волеја које бих и ја смјестио у терен.
Успут, дуго пратим тенис и одавно већ код ударца „видим” аут или мрежу... Код Надала ме чудило што је стизао лопте које је једва биоло могуће стићи (и враћао их добро), али овај мали је заиста чудо. Буквално „видим” поен, нема шансе да стигне, кад крене у трк само сам још сигурнији да је неће стићи... а онда као да има ракету у буљи, он је и стигне и врати како треба. То још никад нисам видио.

Pa bemu lebac kakva ravnopravnos koj ****** kad je danas izgledao kao fujcers igrac. Ajd navedi mi kada su Nadal ili Federer izgubili ovako u nekom slem finalu i igrali ovako bedno..
Ko si bre ti da ja tebi navodim?
Ali kad već pitaš
gubio je Nadal od Novaka na ovaj isti način.
I ne samo Nadal.
Umesto što kriješ da mrziš Novaka jednako kao Mačkoni
(ako nisi njegov klon, što je moguiće) nađi smisao života.
Ja ga imam, a to nije mlaćenje prazne slame sa teniskim neznalicama.

Нови тим, јбг, али кад слабо иде сервис, а у волеј игри никад није био нешто посебно, а с друге стране неко ко стиже све, слаба вајда од тактике. Промашио је неколико волеја које бих и ја смјестио у терен.
Успут, дуго пратим тенис и одавно већ код ударца „видим” аут или мрежу... Код Надала ме чудило што је стизао лопте које је једва биоло могуће стићи (и враћао их добро), али овај мали је заиста чудо. Буквално „видим” поен, нема шансе да стигне кад крене само сам још сигурнији да је неће стићи... а онда као да има ракету у буљи, он је и стигне и врати како треба. То још никад нисам видио.
Живи били па видели...
изаћи ће истина једном...
Нико не порасте дупло уздуж и попреко у мишићној маси за годину дана, а да није дрогераш.
Нико. Чак ни Сталоне или Шварценегер, који су после имали и проблеме због тога.
Да игра феноменално, игра...али нико осим њега и Надала није овако ниоткуда утрчао на број 1.
Нико. Ни близу. Меи довољно за оправдану сумњу.
А толико "чуда" су испали дрогераши на крају...
у бицилизму, атлетици, тенису, шта сам све видео за ово година..
Мали је благо речено сумњив.
Али то је већ друга тема..

Живи били па видели...
Нико не порасте дупло уздуж и попреко у мишићној маси за годину дана, а да није дрогераш.
Да игра феноменално, игра...али нико осим њега и Надала није овако ниоткуда утрчао на број 1.
Слажем се, само кажем да то никад још не видјех, а памтим и Настасеа.

Живи били па видели...
Mali se opasno sprica, Spanci su uvek tu bili u topu.

Back