Novak Đoković _II

U pravu si da se ja i ti bar slozimo ali samo u pogledu Runea.Juce je bio izgubljen,iscrpljen i pre pocetka meca.Nije lako 5 setova sa onim izvlacit da se spasi pa na Novaka.Pogubno za svakog igraca ne samo za Runea.Bit ce on dobar volim i njega i Alkraza imaju
postovanja.Da je bio odmorniji mec bi bio zanimljiviji.Ali vidi i Novaku je 37 i operacija i celi dan ga masiraju da bi mogao igrati.
Dakle Novak je juce igrao koliko mu je trebalo da prodje.Nije se malteetirao previse bilo je vidljivo a i patike lose bez krampona imao i jos ova njihova losa trava pa je pazio i na koleno.
E sad sta ce biti ako dogura do polufinala i Alkaraza?Ovo nece biti dovoljno vec ce za sampionsku titulu morati riskirati mnogo vise.To je tacno.
Da li ce mu koleno dozvoliti videt cemo i to.Verujem da ce igrati takticki sa njima a ne na trku!
Ima tu 4/5 dobrih i onaj Fritz nesto kao u formi dobi Zvereva(iznenadi me).
Najopasniji protivnik je hladni Siner sa najmanje emocija igra a zestoko udara.Mislim da ce izbacit Alkaraza ako se susretnu.
Najvaxnije je da je javno u kameru rekao englezima.To se ceni!!!!Ovo drugo?Osvojio je on sve zivo i da izgubi nikom nista.
Dakle nema sta izgubiti.Promeniti patike,i da ovi sismis engleski ne spricaju travu vodom pre meceva.Nisu oni svoji.Padaju ljudi ko kruske po tim terenima kao po ledu.
No1e ima Minora i Fric/Musetija.

Svu trojicu voli ko nemce. Bice motivisan da ih dobije.

A Alkaraza da vidimo prvo protiv Tomi Pola. Sada su na 2:2 H2H.

Najaca stvar je 5 minutni interviju posle meca koji ce obici svet.Ne trzaju ti Englezi mnogo jer su tako vaspitani da nemaju osecanja ali bit ce objavljeno po svim tv po svetu.Good night nista novo kad su oni u pitanju.Uvek im je uvaljivao lazne izjave ali sad im ga šuknu i to baš Pokušao je novinar da ublazi sve i da kaze da su kulturni.Sta ce covek i njemu neprijatno bi.
Гуууууууд најт илити у преводу ма српски → пуууууууушуте га! ;):rotf:

Pritvoren je bio zato sto je krsio pravila o vakcinaciji. Dosta vise kukanja o tome. Da se vakcinisao kao svi ostali igraci, lepo bi dosao i odigrao...ali on je pomislio je Australija raspala drzava poput Srbije gde sve moze preko veze da se sredi. Ali jbg.
Nije krsio pravila o vakcinaciji.Za njega su ih sproveli na licu mesta kada je sleteo na njihovu teritoriju.Nista on nije pomislio.Krenuo je sa urednim dokumentima da bi onda oni preokrenuli pricu.Zasto bi se vakcinisao kao svi ostali? Njegovo uverenje da je za njega bolje da se ne bode.Njegova stvar.Nebitno to.Bitno je da su Engleski konjusari uveli pravila samo za njega posamicno.
A sto se tice svih koji su se izboli jer su ih reketirali na poslu,u tenisu da bi igrali,ovako onako i trovali narod ce se cut za 5/10 godina da li je vakcina spas ili otrov.

meni je to ipak bzvz...cim ti dajes komentar na ponasanje publike sa pricom mene to nije taklo, te se pravdas, ti si dokazo ipak toj publici da te taklo...takvi su englezi...samo ignorisanje je samar za njih...jos vise ce ga podjebavati protiv minora..
I napraviti kontra efekt De Minoru i ostalim konkurentima.Oni igraju za Novaka jer je njemu podjebavanja siguran znak da ce osvojiti wimbdon.
Ja volem da im je rekao.

Nije krsio pravila o vakcinaciji.Za njega su ih sproveli na licu mesta kada je sleteo na njihovu teritoriju.Nista on nije pomislio.Krenuo je sa urednim dokumentima da bi onda oni preokrenuli pricu.Zasto bi se vakcinisao kao svi ostali? Njegovo uverenje da je za njega bolje da se ne bode.Njegova stvar.Nebitno to.Bitno je da su Engleski konjusari uveli pravila samo za njega posamicno.
A sto se tice svih koji su se izboli jer su ih reketirali na poslu,u tenisu da bi igrali,ovako onako i trovali narod ce se cut za 5/10 godina da li je vakcina spas ili otrov.
Nisu ga primili upravo zbog pravila o vakcinisanju koje je on pokusavao da izigra. I nije uspeo u tome.
Inace svakodnevno mozes da vidis hiljade mrtvih od vackina, kako su pojedine budale najavljivale. Vec odavno ne bi bilo zivih ljudi na planeti. Mani pricu.

Nisu ga primili upravo zbog pravila o vakcinisanju koje je on pokusavao da izigra. I nije uspeo u tome.
Подла лаж. СУД је донио званичну пресуду којом је установљено да није прекршио НИШТА, а онда је министар искористио дискреционо право да протјера кога год хоће без образложења и ЗАТО је протјеран, дакле дискреционим хиром министа, а не због некаквих прекршаја.

Подла лаж. СУД је донио званичну пресуду којом је установљено да није прекршио НИШТА, а онда је министар искористио дискреционо право да протјера кога год хоће без образложења и ЗАТО је протјеран, дакле дискреционим хиром министа, а не због некаквих прекршаја.
Taj ministar je preneo licne frustracije na sport i na Novaka da dokaze smradina ko je i sta je on.Mamu mu hebem onu englesku.Tako bi isto uradio i na nekog drugog samo da se pokaze da je drzava zlo koje moze sve ako hoce.

Inace svakodnevno mozes da vidis hiljade mrtvih od vackina, kako su pojedine budale najavljivale. Vec odavno ne bi bilo zivih ljudi na planeti. Mani pricu.
Ja ih znam 10 po komsiluku koji su bili zdravi i posle vakcina riknuli.Mozda su od drugih bolesti riknuli?Ma ja sta ce.Cut ce se za par godina sta su vakcine donele sta odnele.Mani ti tu tvoju pricu.

Mackoni imas svoj stav i sve ok neko drugi svoj i idemo dalje. Nego evo Sinera i Medvedeva.Dakle ovog Sinera se moze dobiti jedino ko moze sa njim uci u duge razmene(i onda i on gresi od krvi i mesa je ipak)To Medjed pokusava i nijanse ce odlucivati.Ne moze se sa ovim Sinerom brzopoteznom taktikom.Mani se politike inspektore ko Srbiju i Nolu sta pita?????Rade nam kroz istoriju sta hoce i kad hoce obican smrtnik im nista ne moze!!!
I ti sad mislis Jokic i Nolo mogu to zaustaviti?Mogu ***** moj.
Izvinjavam se na izrazu ostalim clanovima ali sa tom covek mora biti bezobrazan inspektore!?Ajde ti resi tinto i bolje da se zivi u Srbiji!?
On je sportas i niko ga nista ne pita .
Australija ga bre u zatvor baci i nasi bi isto sta je tebi.
Nego kojom taktikom ovog Sinera da dobijemo?
Evo 1/1 izjednacio Medjed.
Ovaj Alkaraz ce nakantati ovog Pola nema tu sta.
Dobar nastup u zenskom tenisu Dona Vekic .
I tako to Ide.
Ovaj Aleks Minor je povredio zglob i sutra ce silom protiv Novaka!!
To je taj fanatizam ali sto bi rekli u Nba bit ce mu metla.

Poslednja izmena:

Back