Novak Đoković _II

Pa ponasaj se kulturno onda.Cuj pojma nemas!hebote ponasas se ko pandur sa vozdovca prekomotno.Da li folira Nole ili ne ja to neznam.Sto bi odustao od Rolan garosa kao pobednik?Nije on izgubio mec pa umoran i folira se.Ne verujem u te price isao bi do kraja branio je Rolan Garos.
Pricas kao njegov mrzitelj i ok imas pravo na to i ja ti ne pricam "pojma nemas"!
Pricaj hebi ga.Demokratija je.Ali i dalje mi delujes da ti se blizi 4/5 banki i udaras tamo gde i ne treba.
Sad se čovjek smirio. Trebao si ga čitati kad je Nole redovno dobijao Rodžera. Kako je samo kipio od bijesa. :D

Hahaha auuu mogu mislit cuj folira se!!!
A 2 miliona eurica bio Rolan garos i jos branio 2000 bodova.
Ma ne smeta mi nek pljuju ali nevaspitane i samozive moram opomenuti da prebace u 3 brzinu.
Hebote koja sarolika masta 🤣,"folira se"""....

ne znam...njegov stric je rekao maljkoviću da nije operisan
zašto laže? bolest, verovatno, jer nije mu prvi put
I ja sam rekao da se Maradona nije drogirao i sta?Suplje su to price sve.Pa nece Alkaraz losije igrat i da misli da se Nolo folira.To nigde ne prolazi.Sta koga od protivnika briga ko se folira?Siner i Alkaraz trce 200 km na sat ko ih dobije zasluzuje svu paznju.

Šampioni prepoznaju šampione.

1720078241585.png

Teorije zavere, naravno da jeste, zašto bi lagao.

Takvi operaciju je imao i Tejlor Fric pa se i on odmah oporavio. Medicina napreduje, plus čovek može da plati najbolje doktore i procedure. A koliko sam pročitao nije bila velika povreda, meniskus se danas brzo sanira.

Veći je problem nedostatak mečeva, ove godine je malo igrao, nije ni imao pripreme na travi. Iskustvo je tu, kao i kvalitet, jedino kondicija. Ali mi sa foruma ne znamo to. Nadamo se najboljem. Ako stigne do polufinala puna kapa, što se mene tiče bar. IMae vremena da se priprema za olimpijadu i ponovnu promenu podloge.

Teorije zavere, naravno da jeste, zašto bi lagao.

Takvi operaciju je imao i Tejlor Fric pa se i on odmah oporavio. Medicina napreduje, plus čovek može da plati najbolje doktore i procedure. A koliko sam pročitao nije bila velika povreda, meniskus se danas brzo sanira.

Veći je problem nedostatak mečeva, ove godine je malo igrao, nije ni imao pripreme na travi. Iskustvo je tu, kao i kvalitet, jedino kondicija. Ali mi sa foruma ne znamo to. Nadamo se najboljem. Ako stigne do polufinala puna kapa, što se mene tiče bar. IMae vremena da se priprema za olimpijadu i ponovnu promenu podloge.
Napisao sam da je trebalo da se povuce dok je bio na 1. mestu ako vec vidi da nije spreman da i dalje osvaja turnire.

Da se povuče dok je bio na 1. mestu, kao dostojanstvena gospoda Feđa i Nadal :mrgreen:

Feđa je poslednji put bio na 1. mestu juna 2018, povukao se 4 godine kasnije kao 97. 😘
Nadal je poslednji put bio na 1. mestu januara 2020, trenutno je na 265. mestu, što je napredak u odnosu na novu godinu kad je bio 672. :rotf:

Poslednja izmena:
Sam je rekao...
Da nije Vimbldon ne bi dolazio.
Ne znam šta mu ovo treba.
Ni supruzi nije jasno pa kako bi nama.
Kao da neće da prihvati realnost.
Prvi ozbiljniji protivnik i nema nikavu šansu.
Pati se i protiv 277. na svetskoj listi.
Ćemu ovo više?
Nadala je bar počistio sa RG čovek koji je četvrti na svetu
a to bi učinio već pre sve godine da nije siebao skočni zglob.
Federer je zadnji set u karijeri izgubio s nulom
ali od momka koji je u top 20
a i on ravalio koleno danas.

Napisao sam da je trebalo da se povuce dok je bio na 1. mestu ako vec vidi da nije spreman da i dalje osvaja turnire.
Možda opet bude 1! Mislim da veliki sportisti ne vide svoj kraj i kraj svojih snaga realno. Ali, ne znam koliko pratite bicikizam, mark kevendiš je juče pobedio na etapi na turdfransu i oborio rekord u 39 godini. Niko nije verovao osim njega. A bici je po meni najteži sport

Neka se smeje ko god hoće.
Dosta mi je više njega i njegove perfekcije.
Neko treba da mu kaže da ne može da igra kao pre 15 godina
A posebno da je pre mesec dana imao operaciju kolena.
Naravno kucam figurativno.
Lepo je što se bori i osvajao je GS turnire povređen.
Ali fanatizam treba da ima granicu.
Poljak Hurkać je npr danas predao susret na meč lopti.
Nije više mogao da se osloni na nogu.
Pa šta je ovo? Glaijatorske igre? Rolerbol?

Sam je rekao...
Da nije Vimbldon ne bi dolazio.
Ne znam šta mu ovo treba.
Ni supruzi nije jasno pa kako bi nama.
Kao da neće da prihvati realnost.
Prvi ozbiljniji protivnik i nema nikavu šansu.
Pati se i protiv 277. na svetskoj listi.
Ćemu ovo više?
Nadala je bar počistio sa RG čovek koji je četvrti na svetu
a to bi učinio već pre sve godine da nije siebao skočni zglob.
Federer je zadnji set u karijeri izgubio s nulom
ali od momka koji je u top 20
a i on ravalio koleno danas.
Nebitno.

Dosao mu je lik koga prvi put vidi u zivotu, koji je kao mladji dobijao Alkaraza i Sinera, nisam cuo Viska zbog cega nije igrao, a sad se vraca tenisu.

A pre ovoga je igrao Notingem i osvojio i Eastborn i ovo mu je 10-ti mec na travi.

A Novaku drugi.

Nebitno.

Dosao mu je lik koga prvi put vidi u zivotu, koji je kao mladji dobijao Alkaraza i Sinera, nisam cuo Viska zbog cega nije igrao, a sad se vraca tenisu.

A pre ovoga je igrao Notingem i osvojio i Eastborn i ovo mu je 10-ti mec na travi.

A Novaku drugi.
Ma sve je to OK.
Ja samo kažem da mi nije jasn nikako.
Trubi celo vreme da su Ige u Parizu glavni cilj.
Povredi se na RG odmah operacija
i umesto da trenira na šljaci on ode na travu...
Ne shvatam.
A i sam je rekao da nema racionalno objašnjenje.

Back