Novak Đoković _II

Covek je fenomen.
Lepo je rekao Dzim Kurijer jucce
on ce igrati i sledecu godinu jer mu je krivo sto je predao polufinale zbog povrede.
Oprostice se pod svojim uslovima.
Covek je polufinalista SVA 4 GREND SLEMA bre i to sa 38 godina...
Hej bre sa 38 godina...
osim Federera pre nego sto je Novak stupio na scenu ne znam da je to neko uspeo
ali on je tadfa ima 20 i nesto a ne skoro 40...
Svaka mu cast zaista...kad zavrsi karijeru slavicemo cetvrtfinale Mastersa
a Grend slemove mozemo da zaboravimo...ovi mladji nisu ni blizu po talentu
a i lenji su mnogo posebno Kecmanovic
mozda Medjedovic uspe nesto malo visse jedino.

Непоновљив. Трпају га у старо гвожђе човјек игра полуфинала ГС редовно. Па да су Рафа и Федерер могли стизати и до 1/4ф играли би до 60те. Само треба појачати број турнира. Неће играти још сто година, више турнира небитно којих, да узме још неку титулицу и то је то

Законом треба забранити да се било шта примједбује Нолету. Само устати и капа доле кад се он спомене

Nadal i Federer su se takmicili dok se nisu raspali. Narucito Nadal.
Nole je ove godine stigao do polufinala sva 4 GSa.
Uzeo je sigurno 10+ miliona $ za to.
Isti ucinak moze da ima sigurno jos 3 godine, nema ko za sada da ga spreci u tome.
Sto bi on bacio 30+ miliona $ penzionisanjem a ceo zivot je trenirao i vodio racuna o sebi da bi bio u ovakvoj poziciji.
Nije sve u novcu ali nije sve ni u rekordima.
Nije da ce u penziji imati sta pametnije da radi na poslovnom planu a iz godine u godinu ce na terenu biti sve veca atrakcija i za 20 godina ce ljudi to pamtiti a ne da li se penzionisao tad ili tad.

---------------------------------------------------------------------------------------
Rodzerov ucinak na grend slemovima peslednje 3 godine karijere

2019 AO - 1/8, RG - 1/2, W - Finale, US - 1/4
2020 AO - 1/2 RG - ❌ W - ❌ US - ❌
2021 RG - 1/8, W - 1/4, W - ❌ US - ❌

---------------------------------------------------------------------------------------
Nadalov ucinak poslednje 3 godine karijere

2022 AO - Sampion, RG - Sampion, W - 1/2, US - 1/8
2023 AO - 1/64, RG - ❌ W - ❌ US - ❌
2024 AO - ❌ RG - 1/128, W - ❌ US - ❌

Nole u poslednje 3 godine

2023 AO - Sampion, RG - Sampion, W - 1/2, US - Sampion
2024 AO - 1/2, RG - 1/4, W - Finale, US - 1/32
2025 AO - 1/2, RG - 1/2, W - 1/2, US - 1/2

Ova Sinerčina je premoćan, on je do polufinala došao sa samo jednim izgubljenim setom. Za Novaka je svakako bolje da izgubi od Alkaraza u sledećem meču (a realno mislim i da ne može sad da ga pobedi kao ranije što je mogao) nego da dođe do finala i Siner ga još jednom glatko počisti sa šestom pobedom zaredom. Mislim da Novaku stvarno to ne treba, ja kao njegov fan ne želim to da gledam, tako da navijam da izgubi od Alkaraza.

Ниси ти његов фан. Прави фан то никад неће ни помислити.
Ја ћу за Новака увек навијати, иако нисам његова фан већ обичан спортски новинар.
А ко је Синер лепо је објаснио Лехјечка неки дан на мрежи после меча
What the f*ck dude? I am not that bad and you are not that good. What the f*ck?
После тога што је чуо цео стадион преко микрофона италијанска бизговчина ЛАЖЕ да није чуо ништа.
Он је морални гмизавац.
Новак је тата ове игре данас.
И тачка.

Ниси ти његов фан. Прави фан то никад неће ни помислити.

Ja sam samo realan fan. Ne volim da gledam da nekoga ko ima GOAT status u tenisu sada jedan igrač ponižava i pobeđuje uzastopno po X put na terenu. Siner je za njega već duže vreme premoćan, nepobediv protivnik i to je realnost koja je svima nama jasna. Porazi od 3:0 protiv Sinera i to na podlogama koje nisu beton (RG i W) govore previše o tome. Stvarno ne želim da gledam još jedan meč gde će Siner opet oduvati Novaka sa 3:0 i lagano doći do još jedne GS titule. Zato je bolje da Novak izgubi od Alkaraza, jer Alkaraz će svakako protiv Sinera imati dosta veće šanse za pobedu nego Novak.

А ко је Синер лепо је објаснио Лехјечка неки дан на мрежи после меча
What the f*ck dude? I am not that bad and you are not that good. What the f*ck?
После тога што је чуо цео стадион преко микрофона италијанска бизговчина ЛАЖЕ да није чуо ништа.

Lehečka je igrao sa Alkarazom a ne Sinerom.

Finale No1e Oze bi bila prava mera.

Ova dvojica su vec dosadila.
Апсолутно.
Феликс је један од оних за које се знало да ће бити велики играч.
Долазио код нас у Бањалуку на Челенџер са 17 година...
није ушао у финале али се млатио са старим вуковима поштено.
Добар у културан дечко било би ми драго да уђе у финале.
А против Новака би то био спектакл заиста...

Ova Sinerčina je premoćan, on je do polufinala došao sa samo jednim izgubljenim setom. Za Novaka je svakako bolje da izgubi od Alkaraza u sledećem meču (a realno mislim i da ne može sad da ga pobedi kao ranije što je mogao) nego da dođe do finala i Siner ga još jednom glatko počisti sa šestom pobedom zaredom. Mislim da Novaku stvarno to ne treba, ja kao njegov fan ne želim to da gledam, tako da navijam da izgubi od Alkaraza.
Ima Novak sanse protiv Alkaraza, jos ako ga telo slusa. Uglavnom su tesni mecevi njih dvojice.

Siner je nocna mora za Novaka, al sta ga briga. Treba pokusavati :D

Апсолутно.
Феликс је један од оних за које се знало да ће бити велики играч.
Долазио код нас у Бањалуку на Челенџер са 17 година...
није ушао у финале али се млатио са старим вуковима поштено.
Добар у културан дечко било би ми драго да уђе у финале.
А против Новака би то био спектакл заиста...
Njega je isto Toni trenirao neko vreme, mislio sam da ce imati bolje rezultate. Jak, brz, ima talenta. Al Siner je bas mocan, tesko ce to ici

Nole da dobije Alkaraza a onda da odustane od finala par sati pre pocetka zbog bolova u grlu, da im vrati za onu diskvalifikaciju 2020.

Bilo bi dobro da Alkaraz preuzme prvo mesto na rang listi pa da se na buducim GSovima Nole sretne prvo sa Sinerom.

Nadam se sutra dobrom mecu, termin je bombona.

1757051259465.png

Back