Novak Đoković _II

Ja ne shvatam da vi na temi o Novaku pricate o drogerasu.
Ali dobro...
svak svoje zna.

Pa nije sigurno da li je i sad drogeraš. To je samo subjektivna pretpostavka, a ne apsolutna istina. Nije nemoguće da i dalje koristi doping, ali nemamo nikakve dokaze da je stvarno tako, samo možemo da nagađamo. Ako jeste tako, izaćiće na videlo uskoro svakako kao što je prošle godine.

Pa nije sigurno da li je i sad drogeraš. To je samo subjektivna pretpostavka, a ne apsolutna istina. Nije nemoguće da i dalje koristi doping, ali nemamo nikakve dokaze da je stvarno tako, samo možemo da nagađamo. Ako jeste tako, izaćiće na videlo uskoro svakako kao što je prošle godine.
Ma jok nemamo dokaze
ti si kontrash i neka si
ceo svet vidi a sad ti nemamo dokaze
jok moja pokojna baba ima dokaze
naravno da je drogeras
ume da igra i lepo se krece ali je drogeras
kao i Alkaraz
ceo svet to vidi zna i Novak ali cuti jer mora tako...

ceo svet to vidi zna i Novak ali cuti jer mora tako...

Pa ko kaže da mora da se ćuti? Ko može da zabrani određenim teniserima koji to žele (uključujući tu i našeg Noleta), da bojkotuju ATP u znak protesta što se dopingeraši ne kažnjavaju kako bi trebalo?
I ako se Alkaraz sad dopinguje onda možemo da verujemo i da se njegov zemljak Nadal svojevremeno dopingovao.

kako te boli, neverovatno
Sta me boli.

Pa je l' vidis na sta lici.

A sto se tice tenisa, ovaj je trebao da bude suspendovan, a ne da igra Vimbldon.

Evo sad su nasu olimpijku suspendovali jer je greskom popila kevin lek na godinu dana. A nije cak bio ni steroid nego lek za srce.

Imao je nevidjenu "srecu" prvo nije suspendovan, pa Dimitrov povredjen, pa Nole povredjen - da je Nole bio zdrav dobio bi ga sigurno i na kraju ovaj mali Alkaraz se pogubio u finalu, mnogo se opustio prvo Radukanu, pa snimljen u izlasku noc pred finale.

šta kaže semafor? :hahaha:

1752491644667.png

da nije onog nesrećnog poraza na RG siner bi već sad vezao 4 uzastopna slema, a tek mu je 23

Na RG-u je isključivo izgubio zato što je na zemljanoj podlozi Alkaraz ipak superiorniji od njega.
Svakako ni jedan ni drugi protiv Nadala iz najboljih dana na RG-u ne bi imali ikakve šanse, a sa nešto mlađim Novakom (pre 4 godine) Alkaraz bi bio egal a Siner inferiorniji i izgubio bi.

Poslednja izmena:

Back