Novak Đoković _II

Novak je brutalno drao Feđu od njegovog 30tog rođendana, Siner je počeo da pobeđuje Novaka kad je ovaj imao 35.

Ne može i jedno i drugo, kako je Feđa sa 30 već bio mator a Novak ne sme da izgubi u 37?
Drogirani Siner u 21 god poceo dobijat coveka koji se ne drogira u 37.Ovo samo bolesnicima moze biti uspeh Sinera.
Maminim i tatinim sinovima koji zive na njihov racun.

Drogirani Siner u 21 god poceo dobijat coveka koji se ne drogira u 37.Ovo samo bolesnicima moze biti uspeh Sinera.
Maminim i tatinim sinovima koji zive na njihov racun.
A kad je dopingovani Djokovic odigrao sezonu zivota 2011 i 2015 to je bio fantastican uspeh? 2010 jos uvek nije mogao da odigra 3 seta bez grceva, povracanja i slicno. Nagla promena jer je postao vegan, hoce to :lol:

Ja ne bacam pare ne kladjenje kao dosta budala u Srbiji. Nervira me majmunska ljubav pojedinaca prema Nolou, nista drugo.
Ma opustiti se bre ne daj se nervirati.
Meni vise deluje da te negde Nolo ujeo za srce.
Budi realan samo pusti ljubav.
Mene npr ne nervira kada je neko glup ko kokos ,sta ces smejes se.
Neko vole doping da truje telo.
Sta ces danas kretena koliko oces.

A kad je dopingovani Djokovic odigrao sezonu zivota 2011 i 2015 to je bio fantastican uspeh? 2010 jos uvek nije mogao da odigra 3 seta bez grceva, povracanja i slicno. Nagla promena jer je postao vegan, hoce to :lol:
Ja realno mislim da on ne uzima drogu kao ni Museti,Cicipas,ova 2 ceha,Rublev itd.
Marej mi je npr bio sumljiv,Rafa,Roger...Ozbiljni kandidati koji se nikada nisu umarali.
Serenica Wilijams,Iga,Sabalenka sve to pod dozama....ali ne smeju ih dirati.Ali zato Sarapovu ,Halep smeju.
Uvek se znalo ko sme da se ubija od droge a ko ne sme.
Tako da sve pobede ovih njihovih pokusnih kunica i nisu realne.
Steta da nisu kazne po 7/8 god mozda bi se tek onda opametili.
Svi bi preko noci lovu.A njih dvojica kao pametni a 1000 glupih.
Njima dvojici kriju ledja a za druge ih bole.
Sto Rudu nisu nakvasali misici?
Rublevu,Cicipasu?

Poslednja izmena:
Ma opustiti se bre ne daj se nervirati.
Meni vise deluje da te negde Nolo ujeo za srce.
Budi realan samo pusti ljubav.
Mene npr ne nervira kada je neko glup ko kokos ,sta ces smejes se.
Neko vole doping da truje telo.
Sta ces danas kretena koliko oces.
Ponavljam, ja na ovoj temi pišem upravo zbog tih zaljubljenih pojedinaca. Niti mi je tenis nešto bitan u životu niti me Nolo nešto zanima... Ko je skontao, skontao je.

Ja realno mislim da on ne uzima drogu kao ni Museti,Cicipas,ova 2 ceha,Rublev itd.
Marej mi je npr bio sumljiv,Rafa,Roger...Ozbiljni kandidati koji se nikada nisu umarali.
Serenica Wilijams,Iga,Sabalenka sve to pod dozama....ali ne smeju ih dirati.Ali zato Sarapovu ,Halep smeju.
Uvek se znalo ko sme da se ubija od droge a ko ne sme.
Tako da sve pobede ovih njihovih pokusnih kunica i nisu realne.
Steta da nisu kazne po 7/8 god mozda bi se tek onda opametili.
Svi bi preko noci lovu.A njih dvojica kao pametni a 1000 glupih.
Njima dvojici kriju ledja a za druge ih bole.
Sto Rudu nisu nakvasali misici?
Rublevu,Cicipasu?
Druže čini mi se da živiš u iluzijama... Poznajem košarkaše koji su igrali prvu B liku Srbije i kojima je kreatin bio bukvalno doručak tokom priprema. Plus dopingovali su ih koječime, nisu ni znali šta piju. Doktor im da tabletice i kaže ovo piješ jednom dnevno i to je to. Ne pitaj ništa.

Ovaj jedan momak od 210 cm bio je kao štap, ja ga sretnem kroz pola godine, diže u teretani 100 kg na ramena, dobio 20 kg čistih mišića. Pazi, prva B liga u košarci gde su pare nikakve! Sad ti i dalje veruj da vrhunski sportisti koji zarađuju stotine miliona dolara i od njih zarađuju milijarde ne uzimaju ništa. Šta da ti kažem :)

Druže čini mi se da živiš u iluzijama... Poznajem košarkaše koji su igrali prvu B liku Srbije i kojima je kreatin bio bukvalno doručak tokom priprema. Plus dopingovali su ih koječime, nisu ni znali šta piju. Doktor im da tabletice i kaže ovo piješ jednom dnevno i to je to. Ne pitaj ništa.

Ovaj jedan momak od 210 cm bio je kao štap, ja ga sretnem kroz pola godine, diže u teretani 100 kg na ramena, dobio 20 kg čistih mišića. Pazi, prva B liga u košarci gde su pare nikakve! Sad ti i dalje veruj da vrhunski sportisti koji zarađuju stotine miliona dolara i od njih zarađuju milijarde ne uzimaju ništa. Šta da ti kažem :)
Kreatin nije zabranjen.

Malo si promasio po obicaju.

Doping je zabranjen!Nema tu verovao ja to ili ne ili verovao ti ili ne.
B ligu niko ziv ne kontrolise.Tamo mogu uzimati 3 kg heroina koša ne vide.
Ajde necu Nolu spominjati.Idemo od drugih igraca redom koji se umaraju.
2 ozbiljna igraca pit bula cu spomenuti ako su ti poznata.
Mahač Tomas.
Museti Lorenzo

Mladi igraci u punoj snazi mogu vola ubiti.Ali Sinera nema sanse milimetar da pomere .
Zasto?
Bolju tehniku ima Siner?
Museti,Mahac,Rubljov,Cicipas,Rud i sta ti ja znam se ubijaju od treninga ma nema sanse da dobiju ovog.

Ponavljam, ja na ovoj temi pišem upravo zbog tih zaljubljenih pojedinaca. Niti mi je tenis nešto bitan u životu niti me Nolo nešto zanima... Ko je skontao, skontao je.
Ja pisem o nelegalnim pobedama Sinera i Alkaraza nad bilo kojim nedopingovanim igracima .Pusti ko ko koga voli ili ne voli.Ljubav prolazi.
Pisem da atp nema iste arsine za sve i treba im zabraniti organizacije atp ako se ne ponašaju isto do svih.
Neka Siner bude sampion i sve redom dobija ali legalno i bit ce sve ok.Ali da ga ociste ne bi bio ni medju 20 tenisera.

Mahač Tomas.
Museti Lorenzo

Mladi igraci u punoj snazi mogu vola ubiti.Ali Sinera nema sanse milimetar da pomere .
Zasto?
Bolju tehniku ima Siner?
Museti,Mahac,Rubljov,Cicipas,Rud i sta ti ja znam se ubijaju od treninga ma nema sanse da dobiju ovog.
Jesi li svestan da servisom osvaja većinu poena a ne trčanjem? Ili bude as ili toliko pomeri protivnika da ima od samog početka inicijativu.

Mahač Tomas.
Museti Lorenzo

Zasto?
Bolju tehniku ima Siner?
Druže, ako u B ligi uzimaju doping da bi igrali, šta misliš šta uzimaju ovi što su u svetskom vrhu? To je poenta a ne da li se kontroliše. S tim što će ovi skupi dobijati mnogo bolje stvari koje ne mogu da se pronađu prilikom testiranja.

Druže, ako u B ligi uzimaju doping da bi igrali, šta misliš šta uzimaju ovi što su u svetskom vrhu? To je poenta a ne da li se kontroliše. S tim što će ovi skupi dobijati mnogo bolje stvari koje ne mogu da se pronađu prilikom testiranja.
U B ligi je nepotreban doping,i u A ligi,i u A ba ligi.To su krs lige.
Tu igraju igraci kojima je plata 500/800 eur.Oni za leba nemaju koji crni doping.I te seoske lige niko i ne gleda.Ali vrhunske lige moraju ozbiljno kontrolisati.Kada su Marodonu uhvatili i ova dvojica ce na hladjenje.
Sta se bre lozis ti ko se dopinguje ko ne?Nisi direktor atp.
Amateri neka se truju kada su budale.
Sineru su nasli a ako budu hteli i Alkarazu ce nac .Ali nije im interes.Gledanost bi opala.Puste ih nek se dopinguju.

Poslednja izmena:
1729020674118.png

Back