Novak Đoković _II

Pobego ovaj od Noleta jbg..predao.. bolje i to nego da ga ponizi 3:0
dobro je za Noleta što će imati odmor duži
svež za polufinale.. s kim igra??
edit: sad vidim: Fric ili Museti..lagano demoliranje bilo koga od ove dvojice i 3:0 a u finalu 50:50 protiv Medvedeva
jbt lik pre 20 dana operisao koleno i evo ga u finalu najvećeg turnira na svetu
Nije Juka siso vesla predvideo unapred sve to.Zadnji poen zad mec se raspao taj suzuki iz Australije.Nije pobegao mislim da je sjebo zglob na zadnjem mecu.
Gledao sam njegov zadnji mec i tada je bilo jasno da mu sudbina neda.Setit ce se sta je **** protiv Novaka kada je bio pritvoren Nole.I sve se to vraca.

Poslednja izmena:
Da li se latino Ozi setio demoliranja?
Ili je stvarno povredjen?
Koga briga na kraju dana

https://sportklub.n1info.hr/tenis/g...e-do-polufinala-wimbledona-de-minaur-odustao/
Gledao sam zad mec od tog malog i zadnji poen se raspao kad je dobio taj mec.Nista novo u svetu sporta opterecenja velika i lutrija ko dogura do kraja nepovredjen.I Nole je predao Rolan Garos zbog kolena.Svet sporta i velikih opterecenja.Lutrija.Sad ima velike sanse da osvoji wimbldon jer ce odmoriti i koleno i telo.
Naravno ako Alkaraz Carlos ne dobije super dozu iz La Corunje.
To me brine.

Poslednja izmena:
Sudbinski je to tako ovaj kengur je cekao da se proslavi ali mu sudbina ne da.Setiit ce se on kako je pljuvao Novaka i bas mu se vrati pred mec sa njim u zad poenu kad je dobio Fisa se povredi.Zadnji poen.Koje li ironije.
Nego pustimo to dobio bi ga svakako.
Novak treba da obrati paznju do finala da ga ne otruju gde Englezi jer je digao glas protiv njih i javno ih obrukao.Ooo pa to oni ne oprastaju taman i da su 100 puta u pravu.
Nekako uzet wimbldon i sto pre otic odatle.Uvek sa njima neke frke trke.

99% si u pravu drug,ali ako bi sebe stavili u njegov polozaj verovatno bi i nama nekada popustili nervi.Nema veze to buuuuu muuu itd jednostavno ga ne vole on ocekuje da ga vole zbog svih rezultata.I tu je kvaka.Ali kao sto kazes moramo prihvatiti cinjenicu ko te voli voli,ko ne voli ne mora.On je osetio u mecu to sto je osetio odreagovao i idemo dalje .
Ali ne zvoni njemu mec sa Runeom u usima vec wimbldon 2019 kad je celi London i evropa skocila kada je Federer zakucao 2 asa racunajuci da ce ga slomiti u epskom finalu.
Ali sto ti rece svatko ima pravo da navija za koga hoce.Njemu dizu ego stavom da ga mrze i uvek dobro odigra Wimbldon.
Igra dvoje ljudi koji se ne vole gde uvek pobedi ovaj koji nije voljen.Za sportski rezultat savrsenstvo a to sto ga ne vole hebe mu se.Tako bi trebalo biti.

ne mora ga publika zavoliti zbog rezultata...tenis igras jer ga volis i donosi ti novac...ne igras neki sport samo da bi te publika zavolila..toliko ima godina a nekad odreaguje ko tinejdzer...odradio je upgrade igru kroz svoj teniski staz..sad mu ostaje da odradi PR upgrade..

de minor pussy..nije zelio igrati jer je osjetio da ce ga nole razbiti gore nego holgara..

de minor pussy..nije zelio igrati jer je osjetio da ce ga nole razbiti gore nego holgara..
Да је де Мајор па и да одигра, овако де Минор... :mrgreen:
Избјегао је још једно јавно срамоћење као ономад пред домаћом публиком у Кенгурији кад је испрашен с терена као неки залутали јуниорчић.

A jbg opet ovaj Museti zilavi dobit ce ga Nole ali da ne plati opet cenu pobede.Vise bi voleo da je Fritz prosao.Najvise me strah ovih tenisera trkaca visokih 175:cm.Muke su sa takvima.
Боље Мусети, за њега пиргавци могу навијати – Мууууууууууусети! Шта би с Фрицом? Фррррррррррррррррицццццц... не иде.

Taj stepen tebi uvek zamalo nedostaje :)

Jel i dalje sam sebe veravas da nekoga ovde mozes da pomeris iz tezista svojim nebulozama i lupetanjima ?
Zapitao sam se koji to covek velica sve ostalo a nipodastava svoje? Pa onda bez argumenata udari na oca (koji jeste bitanga ali ovde nije tema) ... i shvatim jedna neostvarena sujeta koja izbija iz tebe na mnogo strana ovde. Tuan si covek koji pokusava da dobije paznju na jedini pogresan nacin a to je provokacija namesto argumenata.

Prijatan dan tebi ne zelim ali svima ostalima da.

Taj stepen tebi uvek zamalo nedostaje :)

Jel i dalje sam sebe veravas da nekoga ovde mozes da pomeris iz tezista svojim nebulozama i lupetanjima ?
Zapitao sam se koji to covek velica sve ostalo a nipodastava svoje? Pa onda bez argumenata udari na oca (koji jeste bitanga ali ovde nije tema) ... i shvatim jedna neostvarena sujeta koja izbija iz tebe na mnogo strana ovde. Tuan si covek koji pokusava da dobije paznju na jedini pogresan nacin a to je provokacija namesto argumenata.

Prijatan dan tebi ne zelim ali svima ostalima da.
Heh zanimljiva doskocica, neko davno prevazidjeno vreme, mozda 5. osnovne... :lol:
Ja pisem svoje misljenje bez neke posebne namere ali mnogi skacu kao opareni i svadjaju se sa mnom cak i kad nisam tu... Bice da bas nisi upucen u desavanja na ovoj temi, pa shodno tome bi mogao da se stisas za pocetak, da ne ispadas glup ili da te ovde brijem na suvo. Sta kazes na ideju? :mazipsa:

Heh zanimljiva doskocica, neko davno prevazidjeno vreme, mozda 5. osnovne... :lol:
Ja pisem svoje misljenje bez neke posebne namere ali mnogi skacu kao opareni i svadjaju se sa mnom cak i kad nisam tu... Bice da bas nisi upucen u desavanja na ovoj temi, pa shodno tome bi mogao da se stisas za pocetak, da ne ispadas glup ili da te ovde brijem na suvo. Sta kazes na ideju? :mazipsa:

Mozes da brijes sebi obrve maleni ovaj deda se nagledao takvih lajavih kao Ti i previse.
Procitao veci deo teme i nista pametno osim provokacija od tebe nema da se procita.
Sad idi pij mleka i spavaj da ne ispadnes gluplji nego sto jesi

Mozes da brijes sebi obrve maleni ovaj deda se nagledao takvih lajavih kao Ti i previse.
Procitao veci deo teme i nista pametno osim provokacija od tebe nema da se procita.
Sad idi pij mleka i spavaj da ne ispadnes gluplji nego sto jesi
Bas lepo od tebe sto mi persiras. Ja tebi necu sigurno iako si mator :mazipsa:

Ako pretpostavim da nisi klon nekog od postojecih nolobotova, svoja prva 3 posta si posvetio meni a ne tenisu niti Nolou. To je cista provokacija nevezana za temu i za to se leti sa foruma. Cisto da znas.

Bas lepo od tebe sto mi persiras. Ja tebi necu sigurno iako si mator :mazipsa:

Ako pretpostavim da nisi klon nekog od postojecih nolobotova, svoja prva 3 posta si posvetio meni a ne tenisu niti Nolou. To je cista provokacija nevezana za temu i za to se leti sa foruma. Cisto da znas.

Bas si me uplasio ... Idi brzo tuzi me administraciji i preko veze sredi da nestanem sa krstaricinog foruma.

Ako je neko masio temu to si ti.

Back