Novak bi trebao da objasni

Kakvo je to gaženje ako se neko zapita Zašto Novače nisi izašao i objasnio šta je bilo ..lično ti ,ne neko drugi za tebe nego lično ti.. kakvo je to gaženje ??

Kakvo je to gaženje ako se neko zapita Zašto Novače nisi izašao i objasnio šta je bilo ..lično ti ,ne neko drugi za tebe nego lično ti.. kakvo je to gaženje
i da je samo njegova pristojnost sto se bavi sa vama....
Ova m liči na snobizam..

Dakle odlazim sa teme moderator mi obrisao jedno šest topika što sam rekao i mislim da nema više razloga biti na ovoj temi
Želim samo da dodam da je George Orwell to lepo opisao u svojoj knjizi životinjsko carstvo Gde je rekao da su sve životinje na Farmi jednake samo su neke jednakije od drugih. .
poruka moderatori možeš Obrisati sve Ciao bye

ma nemoj. pravila australijan opena su takva da nitko tko nije primio vakcinu ne moze da nastupa.vrlo jednostavno. a novak nije primio vakcinu. tocka.

Jeste, ali u pravilima je postojalo izuzeće. Nekoliko igrača je tako prošlo. To nije bilo zaobilaženje pravila već deo pravila. Drugim rečima, pitao je dal može, rekli su da može, dobio je vizu, njihov sud je to potvrdio... dakle, sva pravila su ispoštovana. Posle je došlo do premišljanja njihovog premijera i dalje sledi tortura i iživljavanje. Po meni, vrlo nekorektno i bezobrazno sa njihove strane. Što neko kaže, ophodili su se prema njemu kao da je čamcem nelegalno ušao u zemlju. A ustvari je poštovao sva pravila (kao što rekoh, to izuzeće je bilo deo pravila) i dobio vizu.

Ама дајте бре више...знам да ово није форум из 2009-е...
али радите бре свој посао..да, ви што се сада трзате на ово...
па јбт спајајте све у једну тему...или бришите неправилно постављене.
Немам ништа против да постоји тема "Ја не волим Новака"...
али овде их иа једно 10 сада...аман...

Back