Hocu. Moze samo naziv teme, bar otprilike, ovako ne mogu da je nadjem ?
http://forum.krstarica.com/showthre...te-o-novcu-a-niste-imali-koga-da-pitate/page4 To je tema i to je video link koji je sa ,,ju-tupa" izbrisan.Ovde je rec bila o bankarskim malverzacijama u vezi kolicini novca u opticaju,koji nastaje davanjem kredita bez rezerve od 100% i koji kasnije izaziva najpre monetarnu inflaciju,a potom i cenovnu.Malo mi je trebalo vremena da nadjem,alo evo..nadjoh.
Ne obraćaj pažnju na Riws-a on ne voli da se ponavlja

Mislim da nema korisnika na forumu kome on nije rekao da je o nečemu već pisano (ili je on pisao) pa "idi i nađi". Naravno nema šanse da nađeš, niti ćeš toliko da se cimaš. Poenta foruma je da diskusija uvek teče, a to podražumeva i ponavljanje. Forum nije isto što i enciklopedija.
@Sajo..kad smo se registrovali na forum,onda smo imali prilike procitati upustva moderatora za sto efikasnije sudelovanje na forumu,pa onda oni kazu da je zabranjeno
,,otvaranje već otvorenih tema, jer će biti zaključane ili izbrisane".To ti je ovde pa se malo podseti
http://pomoc.krstarica.com/index.php?action=article&id=223&lang=sl.Sta se ovde radi???Ovde ja npr. u ponedeljak otvorim temu,,Bankrot Srbije",a za 15 dana ti otvoris temu,,Srbija u bankrotu" i onda imamo bukvalno ponavljanje.Onaj ko misli da treba opet ispocetka da argumntuje svoje postove,koga to ne ubija u pojam-kao npr. mene;taj neka opet ulazi u diskusiju-nemam nista protiv,ali ta zabrana,tj.bolje receno preporuka nije bila bez veze data u Pravilniku.Unistava se rad foruma,njegova efikasnost,teme se ponavljaju i sve u svemu postaje ubitacno dosadno i mentalno zamorno.Posto si ti jos uvek mlad momak,pun snage i energije i ne mrzi te da diskutujes,a pun si znanja iz ekonomije-ti brate raspali do mile volje...ja ne mogu nikako 502 puta pisati jedno te isto.Jos nesto jako vazno da kazem...ovde je na ovom podforumu napisano toliko toga dobrog,pametnog i poucnog,a pogotovo od kako je Ljilja moderator-da svako koga je ekonomija zanimala-od makroekonomije do poslovnih saveta iz same preduzetnicke prakse-mogao se usavrsiti dosta.Onaj ko je hteo,dakle mogao je naci veoma valjane smernice sta da cita,kako da pocne drugacije razmisljati i kako da ekonomsko znanje poboljsa da bi napredovao.Ljilja je dozvolila diskusiju sa blagom tolerancijom,tako da se diskusija mogla razviti do konacnog zakljucka.Bilo je tu i malo more lose napisanih postova,koji su napisani da bi neko ubio slobodno vreme,ali bilo je ipak postova i tema koje valja izdvojiti.Da si bio redovan,to bi zapazio.Ja se secam dosta dobrih tema i postova,ali ne mogu bas sve da nadjem odmah...treba mi bas vremena.Dakle,ko je pazio,taj je i nesto zapamtio.
Znaci Sajo,kao neko ko vodi knjigovodstvenu agenciju i ko je isao u ekonomsku skolu,ti bi trebalo to vec da znas-da li se o necem pisalo vec ili nije.Npr. o srpskom selu su bile xy varijante na tu temu i tu ja ne vidim vise sta bi covek mogao novo napisati..Dakle,manje budi na podforumu,,hoby-skupljanje i razmena salveta' a vise budi tu,pa ces primetiti ponavljanje tema.