Nova vlast Beograd

види овако имам телескоп кући горе на тавану ако ти то нешто значи а имам и боксеве за псе и тро рота...тако да можемо да почнемо преговоре.:kiss:

а власт да пустимо да ради свој посао зашто их је слободарски Српски народ бирао ако не да раде свој посао поштено и часно.
teleskop kazes? boksevi za pse? :think:

hmmm . . . mozda ovaj dan i nije bas takva katasrofa. 8)

Poslednja izmena:
Vec je gotovo izvesno da Djilas-Kvimbi vise nece biti gradonacelnik Beograda.
Nova vlast ce biti DSS-SRS-SPS i novi gradonacelnik je Aleksandar Vucic.
Zato vi koji imate nekretnine u Beogradu najbolje je da ih sada prodate jer su cene nekretnina poslednjih godinu dana veoma porasle - to je zbog problema sa izdavanjem gradjevinskih dozvola i mita i korupcije lokalne vlasti u Beogradu - sada zbog nove vlasti na lokalu ce se cene nekretnina korigovati na neki normalan nivo u Beogradu - to je moj dobronameran savet da vi koji imate stanove, kuce, lokale u Beogradu da ih sada prodate sada kada je cena 1m2 jos uvek veoma visoka - jer vise nema Kvimbija u Beogradu i cene nekretnina u bliskoj buducnosti ce se korigovati. ;)

To ti nas teraš sa naših nognjišta da bi na naše mesto doveli izbeglice koje su i dovele radikale na vlast.

Jarry, a da mi obećaš nešto: ako se ispostavi da ova vest nije tačna, mada su male šanse, ali ako se ipak nekim čudom ispostavi da nije istina i ako opet neko iz DS bude gradonačelnik, da nećeš opet da prolupaš kao posle predsedničkih izbora.:cmok:

sto bih prolupao . nema razloga. ako se sklopi koalicija DS SPS ja cu vam cestitati i pozeleti da sto pre propadnete i da se sto pre raspadnete :mrgreen:

Back