Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
hahahahahah... kako je Mali Debeli Ratluk zajeb'o Tadića. Ovaj mu krađom duplirao glasove, a Ratluk ode Tomi, bez ni da mu je hvala rekao.:hahaha:

Šta od danas Tadić vidi kada se pogleda u ogledalo?
43045-Clipart-Illustration-Of-An-Old-Smiling-Donkey.jpg

Не знам за хвала ал ено у новинама је изјавио да је гласао за тадића на изборима:hahaha:...чисто да га утеши мало:rotf:...

Па кад странке сматрају својим власништвом. Има младих паметних људи у свим странкама али не могу да дођу до изражаја.

Ја не очекујем ништа добро од ове и неколико следећих Влада. Опет понављам да ми је драго што је макар она штеточина отерана и што сад вероватно има претисак 300 са 200. Жуто предузеће банкротирало, непроцењиво.

Država je pred bankrotom. Moli se Bogu da Dinkić proda i poslednju banku, Komercijalnu jadnu banku, pa više ništa neće biti srpsko. Slede Telekom, Jat, itd.A ti se raduješ...:rotf: Od čega ćeš da živiš...pa, od sreće

Država je pred bankrotom. Moli se Bogu da Dinkić proda i poslednju banku, Komercijalnu jadnu banku, pa više ništa neće biti srpsko. Slede Telekom, Jat, itd.A ti se raduješ...:rotf: Od čega ćeš da živiš...pa, od sreće

Не брини се ти за мене. Преживели су моји црвену банду па ћу и ја ову жуту. :lol:
А ти јопет гласај за лепог председника. :lol:

A, EPS, Kolubaru, ..... to prvo ide.
Ameri su na Kosovu već stavili šapu na rudna bogatstva, a država Srbija ćuti.
A, voda?

Da li će ova vlada imati drugačiji kurs po ovim pitanjima ili će to prodati zarad malo socijalnog mira?

Не брини се ти за мене. Преживели су моји црвену банду па ћу и ја ову жуту. :lol:
А ти јопет гласај за лепог председника. :lol:

Ja za njega nisam glasala ni na stranačkim izborima, a sada sam glasala za Tomu. Ne brinem za tebe, ja sam preživela sve bande. Osim toga, neću živeti u Srbiji.Ponekad.

A, EPS, Kolubaru, ..... to prvo ide.
Ameri su na Kosovu već stavili šapu na rudna bogatstva, a država Srbija ćuti.
A, voda?

Da li će ova vlada imati drugačiji kurs po ovim pitanjima ili će to prodati zarad malo socijalnog mira?

Pa moraju da prodaju, nemaju ni za plate, ni za penzije. Putin najavio krizu u Rusiji, a mi se nadamo da će Rusija da nam pomogne. Odakle? A i zašto bi!? Gledaju ljudi svoju muku.

Најгоре од свега је то да ће ова власт и омогућити ДС да победи на следећим изборима.

Не верујем. После ове власти долази патриотска опција. Гледајући Европу и све што се дешава то је најизгледније.

Ja ih još uvek vidim crveno :lol:

Јесу они црвени али су се огрнули жутим. :lol:

Toga se i bojim, ali kako sad to da ti objasnim, nije baš jednostavno...ako gubim ja, gubiš i ti. Još to ne kapiraš? Cela Srbija svakoga dana gubi. Tadić mi je najmanja briga.Da li ću dobiti platu?

Ако не добијеш ти, нећу добити ни ја. Не знам како ја теби да објасним шта се онда дешава. Румунија?

Шалиш се? Ако су они патриоте ја сам Јапанац. :) Свако ко је за ЕУ и НАТО не може бити родољуб.

Видиш у чему је проблем. Немамо јасан циљ, јер не мали део оних који себе сматрају патриотама виде у СНС баш такву опцију. Ако си до сад имао јасну поделу на народ и издајничку власт, сад ћеш имати патриоте против патриота.

Back