Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.646
Нажалост, тако је.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahah... kako je Mali Debeli Ratluk zajeb'o Tadića. Ovaj mu krađom duplirao glasove, a Ratluk ode Tomi, bez ni da mu je hvala rekao.
Šta od danas Tadić vidi kada se pogleda u ogledalo?
![]()
...чисто да га утеши мало
...Па кад странке сматрају својим власништвом. Има младих паметних људи у свим странкама али не могу да дођу до изражаја.
Ја не очекујем ништа добро од ове и неколико следећих Влада. Опет понављам да ми је драго што је макар она штеточина отерана и што сад вероватно има претисак 300 са 200. Жуто предузеће банкротирало, непроцењиво.
Od čega ćeš da živiš...pa, od srećeНе знам за хвала ал ено у новинама је изјавио да је гласао за тадића на изборима...чисто да га утеши мало
...
Država je pred bankrotom. Moli se Bogu da Dinkić proda i poslednju banku, Komercijalnu jadnu banku, pa više ništa neće biti srpsko. Slede Telekom, Jat, itd.A ti se raduješ...Od čega ćeš da živiš...pa, od sreće

Možemo mi mudrovati koliko hoćemo, i želja želeti...,
ali Gljivica je došao na svoje, tačnije zaseo u svoju...
Budući put i pravac Gljivicin prst određuje ...
![]()
Država je pred bankrotom. Moli se Bogu da Dinkić proda i poslednju banku, Komercijalnu jadnu banku, pa više ništa neće biti srpsko. Slede Telekom, Jat, itd.A ti se raduješ...Od čega ćeš da živiš...pa, od sreće
Не брини се ти за мене. Преживели су моји црвену банду па ћу и ја ову жуту.
А ти јопет гласај за лепог председника.![]()

Gruba, немо се нервираш. Биће боље.
Можда ДС победи на неким следећим изборима....![]()
![]()
Не брини се ти за мене. Преживели су моји црвену банду па ћу и ја ову жуту.
А ти јопет гласај за лепог председника.![]()

A, EPS, Kolubaru, ..... to prvo ide.
Ameri su na Kosovu već stavili šapu na rudna bogatstva, a država Srbija ćuti.
A, voda?
Da li će ova vlada imati drugačiji kurs po ovim pitanjima ili će to prodati zarad malo socijalnog mira?
Најгоре од свега је то да ће ова власт и омогућити ДС да победи на следећим изборима.
Ja ih još uvek vidim crveno![]()
O tome razmišljam ceo dan, e to će biti fešta.

Gruba, немо се нервираш. Биће боље.
Можда ДС победи на неким следећим изборима....![]()
![]()
Најгоре од свега је то да ће ова власт и омогућити ДС да победи на следећим изборима.
Ja ih još uvek vidim crveno![]()

Toga se i bojim, ali kako sad to da ti objasnim, nije baš jednostavno...ako gubim ja, gubiš i ti. Još to ne kapiraš? Cela Srbija svakoga dana gubi. Tadić mi je najmanja briga.Da li ću dobiti platu?
Не верујем. После ове власти долази патриотска опција. Гледајући Европу и све што се дешава то је најизгледније.
Зар СНС није патриотска опција?![]()
Свако ко је за ЕУ и НАТО не може бити родољуб.
Зар СНС није патриотска опција?![]()
Шалиш се? Ако су они патриоте ја сам Јапанац.Свако ко је за ЕУ и НАТО не може бити родољуб.