Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Smije li ko da se kladi sa mnom da će SPS ući sa DS-om u koaliciju, a da će Ivica biti premijer i da će dobiti sve što traži?
Za mene je to i dalje najrealnija opcija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smije li ko da se kladi sa mnom da će SPS ući sa DS-om u koaliciju, a da će Ivica biti premijer i da će dobiti sve što traži?
Za mene je to i dalje najrealnija opcija.
nije,dogovorice se ds i sns,orocice vladu na 2 godine

ccccc
si video na sta je sve covek spreman?
a ti ako nisi shvatio da su politicari keceri, da je to sve kampanja i laznjak, ebi ga.
'Ебига, изгледа да тешко схватам неке ствари. Као, најпре, како је могуће проћи пут од тврдог ултранационалисте до најлуђег европејца за свега неколико месеци. Или како је могуће да "поштени" праве Владу са човеком који је дванаест година учествовао у ДОСманлијским владама. Па ако хоћеш да знаш, не могу да схватим ни како је могуће да људи који су критиковали Динкића сада подржавају Владу у којој ће тај лопов бити Министар.
Али ми је драго што то теби није проблем. Ни мени неће када будете кукали због признања "независног Косова", због тога што неће бити пензија, због тога што ће бити све више незапослених, итд. Како сте гласали, тако ћете и проћи. Срећно.

bas si simpatican.
ne shvatas kako sns moze sa urs-om zbog medjusobnih nesuglasica, ali zato shvatas kako je seselja mogao sa "najvecim izdajnikom srpskog naroda" i sa "vesticom sa dedinja".
shvatas, itekako!
samo si malo razocaran.
a verujem pre svega u sebe i srs.
ali proci ce i to, vreme je najbolji lekar.
srecno.![]()

Схватам. И ти би, само да си мало паметнији (шиптари, НАТО, оно-ово, сећаш ли се?). Ал' пошто ниси, 'ебига, не схваташ и подржаваш Владу у којој ће омражени Дачић и Динкић бити Премијер и Министар унутрашњих послова и Министар економије, или не знам чега већ.
Можда ћеш бити паметнији захваљујући овом снимку. Мада сумњам, јер чини ми се да сам ти већ објаснио у чему је била разлика. Ал' за сваки случај...

hahahah smesniji si nego sto sam mislio.
pa vidi, sps i urs svakako ulaze u vladu, samo sto ce se ovako izbeci borhan, sunatovac, draskovic, ceda, stefanovic, petrovic i mnogi drugi.
a sem toga sto ce se ds i preokret udaljiti od svih vaznijih funkcija u drzavi, ujedno ce i propasti nacisto jer oni ne funkcionisu kao opozicija (pogotovo ds), jer nemaju sta opozicionirati. ds je u vlasti 12 godina i to bas sa ursom i sps-om, tako da je za njih karijera zavrsena (bas kao i za danasnje radikale).
a sto se tice 97. poenta je u tome da je i seki u deset dana promenio misljenje i napravio koaliciju sa NAJVECIM IZDAJNIKOM.
pazi, ako je on naveci izdajnik, onda nema sta sa njim da razgovara i pregovara, onda su svi od njega bolji.
a sta je jos smesnije, koalicija narodnom jedinstva.
pa to je isto kao da su sns, ds, urs, ldp i sps napravili vladu i nazvali je vladom narodnog jedinstva.
mozes misliti, jedinstvo sa izdajnicima i vesticama.
![]()
По чему су Дачић, Бајатовић, Обрадовић, Динкић, Грубјешић, Калановић бољи од Тадића, Јовановића, Драшковића, итд.?
Зар Динкићевци нису били део власти од 2000. до данас? Зар Дачићева СПС није била део власти од 2008. до данас?
Што се тиче уласка у коалицију са Милошевићевом Социјалистичком партијом Србије - алтернатива је била? Долазак страних плаћеника на власт, јесам ли у праву или нисам? Грађански рат? Радикали не би могли сами да освоје власт. И пошто нам је НАТО претио и шиптари правили проблеме, одлучили смо се за улазак у коалицију са СПС-ом. Јер је земља била у опасности. Претили НАТО зликовци, претили шиптари и претила пета колона. А ти данас подржаваш петоколонашку Владу. Само уживај.
Али добро, не очекујем од тебе да разумеш, партијски си војник. Али онај, без мозга.