Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Да ли ће Тадић до понедељка представити кабинет

или

ће Николић у понедељак поверити мандат Јоргованки Табаковић?

danas je utorak i juce joj nije dao mandat jer nema spremnu koaliciju a tako je i obecao rekao je ponudice im ali samo ako donesu garancije za istu. isto ce reci i tadicu a posto ni oni nemaju gotovu koaliciju, nacekacemo se na vladu a kurs divlja. znaci sve preko ledja gradjana. opet.

Ipak je najljigavija i najodvratnija stranka od svih ispao SPS. Ko je njima glas dao, ispao je domaca zivotinja :D

ne zaboravi da je nekad za sps glasalo i po 2+ miliona ljudi, neto, bez koalicionih partnera...velika vecina tih glasova je samo presla u druge stranke. ima cak masa ljudi koji na svakim izborima drugacije glasaju, prakticno podrzali su vecinu postojecih stranaka na nekom od ciklusa glasanja. to samo govori koliko je narod lakoveran i povodljiv za kampanjom i maglovitim obecanjima.

:D

4612_2.jpg

Dacicu prodana duso,Dole vlada http://www.***************/politika/tadic-dacic-i-ceda-prave-novu-vladu-5

SPS će nastaviti narednih dana razgovore sa DS - rekao je Dačić i poručio da socijalisti nisu moneta za potkusurivanje, da jedan dan pregovaraju sa jednima, a zatim sa drugima, jer im je Srbija iznad svake fotelje.

od kad je to socijalistima stalo do srbije:confused:

danas sam gledao suzanu grubjesic na rts-u, rekla je da za njih pomeranje pdv-a sa 18% ne moze ni u teoriji niti bilo kakvo smanjenje plata ili penzija, i plus povecanje subvencija za selo, inace ne ulaze ni u kakvu vladu ako im se ponudi program bez toga. jasno je da je na relaciji urs-tadic puklo jos onda kad je smenjen mladjan iz vlade tako da realno, LDP ipak ima veliki prostor da obaveze Tadica na sto sta :lol:

Sto, nije vise PREDSENIK REPUBLIKE SRBIJE?

Pazi, mi smo bili kaznjavani dok bivsi nije sutnut, nadamo se da moderatori imaju iste arsine. Meni ne smeta toliko, znam ko ce na kraju to sto kazes, ali, ja sam navikla da cekam - i DOCEKAM:cool:

mislim da je nikolic do sada pametno odigrao
kao prvo njemu sad mogu da popuse, zato sto ga ni bombardovanjem od strane amerike ne mogu skinuti sa mesta predsednika srbije.
drugo forsira ih da sto pre naprave vladu jer sns-u najvise odgovara vlada ds-sps-ldp
trece ta vlada ce najverovatnije biti kratkog roka, ne samo sto se ne trpe medjusobno, vec ih ceka katastrofalan period krize koja zahvata juzne delove evrope nametnut od strane nemacke
i cetvrto vrtoglav rast sns i dss koje ce biti u opoziciji, sto znaci na sledecim prevremenim izborima narod ce dobiti vlast koja treba da bude, samo sto srbin slabo kapira pa mu treba malo vise vremena da vidi neke stvari.

:D
novi lideri boljeg zivota svi ZAJEDNO
tadic.jpg
ivica-dacic.jpg

krkobabic.jpg
palma1.jpg

ceda-jovanovic-t.jpg
Canak-ttt.jpg

images
Ljajic-svedok-t3-090211.jpg

248293_zarko-korac01-blic-vladislav-mitic_f.jpg

danas sam gledao suzanu grubjesic na rts-u, rekla je da za njih pomeranje pdv-a sa 18% ne moze ni u teoriji niti bilo kakvo smanjenje plata ili penzija, i plus povecanje subvencija za selo, inace ne ulaze ni u kakvu vladu ako im se ponudi program bez toga. jasno je da je na relaciji urs-tadic puklo jos onda kad je smenjen mladjan iz vlade tako da realno, LDP ipak ima veliki prostor da obaveze Tadica na sto sta :lol:

a rekla je i da od njih nista ne zavisi, pa zato sad sere ko foka, ako ih pozovu itekako ce se rado prihvatiti posla unistavanje srbije.
a to sto ona kaze za pdv okaci macku o rep, znaju oni da lazu i bolje:D

Mislim da ke trenutno vaznije kada ce formirati vladu, a ne ko ce je formirati.

Dinar se rapidno urusava.

uvek i uvek je najbitnije KO ce formirati vladu, a dinar je ionako vestacki drzao kurs, jer prakticno ne vredi nista kada nema privrede.
kad vec priznaju svi da je kasa prazna kako misle da ga odrzavaju - ponovo vestacki?
jednog dana mora da pukne jer su 4 godine brljali i unistili sve, ni prodaja telekoma vise ne pomaze.
ova kurba banda nece da saradjuje sa rusijom koja je puna para nego sa propalom evropskom unijom za koju ker nema zasta da ujede.
opet srbin ide pogresnim smerom
ko da smo ukleti

уторак, 05. јун 2012, 17:59 -> 19:52

ДС: Близу формирања владе!

Демократска странка је веома близу договора о формирању владе са коалицијом око СПС-а и ЛДП-ом, рекао је председник покрајинског одбора демократа Душан Елезовић, а касније прецизирао да ће Борис Тадић сутра обавестити председника Томислава Николића о току договора о формирању парламентарне већине.

Председник Покрајинског одбора Демократске странке у Војводини Душан Елезовић рекао је да је Демократска странка веома близу договора о формирању владе са коалицијом СПС-ПУПС-ЈС и ЛДП и да би лидер ДС Борис Тадић о томе сутра могао да обавести председника Србије Томислава Николића.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1116044/ДС:+Близу+формирања+владе!.html

Ocekivano:whistling:

уторак, 05. јун 2012, 17:59 -> 19:52

ДС: Близу формирања владе!

Демократска странка је веома близу договора о формирању владе са коалицијом око СПС-а и ЛДП-ом, рекао је председник покрајинског одбора демократа Душан Елезовић, а касније прецизирао да ће Борис Тадић сутра обавестити председника Томислава Николића о току договора о формирању парламентарне већине.

Председник Покрајинског одбора Демократске странке у Војводини Душан Елезовић рекао је да је Демократска странка веома близу договора о формирању владе са коалицијом СПС-ПУПС-ЈС и ЛДП и да би лидер ДС Борис Тадић о томе сутра могао да обавести председника Србије Томислава Николића.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1116044/ДС:+Близу+формирања+владе!.html

Ocekivano:whistling:

:rtfm:

Dačić negira dogovor sa DS i LDP
Izvor: B92, Tanjug

Beograd -- DS veoma blizu dogovora o formiranju vlade sa koalicijom SPS-PUPS-JS, LDP, SDA i SVM, tvrde demokrate. Lider SPS Ivica Dačić, međutim, negira taj dogovor.

http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=05&nav_id=615925

Dačić negira da postoji parlamentarna većina

Beta – pre sat i 9 minuta BEOGRAD, 5. juna 2012. (Beta) - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić negirao je u utorak tvrdnju predsednika pokrajinskog odbora Demokratske stranke za Vojvodinu, Dušana Elezovića da postoji parlamentarna većina.

"Razgovori o formiranju vlade započeti sa DS-om pre nekoliko nedelja nisu došli do trenutka kada se može reći da postoji parlamentarna većina, tako da je ta izjava netačna", rekao je Dačić RTS-u.

Dačić je rekao da ne može biti parlamentarne većine dok se ne rasprave "pitanja od nacionalnog značaja" - odnos prema Kosovu i prema Republici Srpskoj.

Predsednik pokrajinskog odbora DS Dušan Elezović rekao je da će kandidat Demokratske stranke za premijera Srbije Boris Tadić u sredu predsednika Srbije Tomislava Nikolića obavestiti o tome da DS, koalicija oko SPS, Liberalno-demokratska partija i stranke manjina imaju većinu za formiranje vlade
------------------------
Dacek tvrdi pazar:)

Samo dok se BoTa malo opasulji od poraza i da malo jos odmkne vreme od onog cvrstog kao celik: Ne, necu biti premijer, ima da kaze: Slusaj 'vamo Ivek, nemoj da potegnem koferce:lol:

Dinkić: Srbija daleko od nove vlade
Beta – pre 39 minuta

BEOGRAD, 5. juna 2012. (Beta) - Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mladjan Dinkić izjavio je da je Srbija daleko od formiranja vlade, jer niko nije izneo konkretan program rada te vlade.

U intervjuu "Večernjim novostima" od srede, Dinkić je rekao da ga ne bi iznenadilo da Srbija dočeka septembar bez vlade jer, kako je naveo, lične ambicije i sujete i dalje preovladjuju nad interesima zemlje, i zbog je dogovaranje o novoj vladi tako sporo.

"Ko god kaže da treba nastaviti istim putem kojim je išla vlada Mirka Cvetkovića, duboko greši. Srbiji je neophodna nova politika, a ne kontinuitet sa starom vladom. Čini mi se da DS i Tadić nisu svesni grešaka, niti su spremni da ih poprave. Tvrdoglavo nastavljaju starim putem u provaliju. Mi u tome nećemo učestvovati", rekao je lider URS.

Dinkić je rekao da je, po njegovom utisku, jedino predsednik SPS Ivica Dačić svestan situacije u kojoj je zemlja.

Evo i Dinkara negira. :mrgreen:

Dinkić: Srbija daleko od nove vlade
Beta – pre 39 minuta

BEOGRAD, 5. juna 2012. (Beta) - Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mladjan Dinkić izjavio je da je Srbija daleko od formiranja vlade, jer niko nije izneo konkretan program rada te vlade.

U intervjuu "Večernjim novostima" od srede, Dinkić je rekao da ga ne bi iznenadilo da Srbija dočeka septembar bez vlade jer, kako je naveo, lične ambicije i sujete i dalje preovladjuju nad interesima zemlje, i zbog je dogovaranje o novoj vladi tako sporo.

"Ko god kaže da treba nastaviti istim putem kojim je išla vlada Mirka Cvetkovića, duboko greši. Srbiji je neophodna nova politika, a ne kontinuitet sa starom vladom. Čini mi se da DS i Tadić nisu svesni grešaka, niti su spremni da ih poprave. Tvrdoglavo nastavljaju starim putem u provaliju. Mi u tome nećemo učestvovati", rekao je lider URS.

Dinkić je rekao da je, po njegovom utisku, jedino predsednik SPS Ivica Dačić svestan situacije u kojoj je zemlja.

Evo i Dinkara negira. :mrgreen:
Kakav veličanstven skup ljudi...stvarno se ne zna ko je gori.

Back