Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
pa onda po tvojoj logici sns se najvise pita, a ne ds

U slucaju da imaju parlamentarnu vecinu, da.

Medjutim, SNS-ovska koalicija je, iako relativni pobjednik, potpuno izolovana nista manje nego radikali do sada; samo su zauzeli njihovo mjesto. U ostatku svi pripadaju jasno jednom bloku koji predvode demokrate, sem DSS-a koji je treci blok, sto znaci da naprednjaci nemaju maltene nikakav koalicioni potencijal. Pa ni manjine nece sa njima...

Medjutim, u parlamentarnoj vecini koja se sastavi ipak ce najjaci biti DS.

prosla-predizborna-ka.jpg

U slucaju da imaju parlamentarnu vecinu, da.

Medjutim, SNS-ovska koalicija je, iako relativni pobjednik, potpuno izolovana nista manje nego radikali do sada; samo su zauzeli njihovo mjesto. U ostatku svi pripadaju jasno jednom bloku koji predvode demokrate, sem DSS-a koji je treci blok, sto znaci da naprednjaci nemaju maltene nikakav koalicioni potencijal. Pa ni manjine nece sa njima...

Medjutim, u parlamentarnoj vecini koja se sastavi ipak ce najjaci biti DS.
DS je izgubio ove izbore.Ako on formira vladu, to znači da nastavljamo istu, lošu politiku koja se vodi u kontinuitetu od 90. godine. Osim toga, oni su povoljno tlo za razvijanje nečega protiv čega smo se borili bar 10 godina, a to je mentalitet SPS-a.Izgleda da treba rapisati nove izbore da neki shvate da su izgubili.

Kaži mi kako to muškarca biraš na ''siguricu''?

Haha, a čuj, ako ne može ništa drugo, vraćamo se na stare, dobre sklekove. U životu se samo rezultat računa. Dakle, ovaj ne valja ni za prošlost, a kamoli za sadašnjost i budućnost. A morali bi i da se organizuju tajni izbori u DS-u za predsednika stranke.Ja sam i dalje član DS-a, ali, Tadić više nema kredibilitet.Ima izobilje ulizica.

Back