Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Живе десет пута боље него под Борисом Јељцином.
Е, замисли да ми у Србији живимо 10 пута боље него под Борисом Тадићем који нас је сврстао иза Албаније.

Nije Rusija samo City u Moskvi.

Jeljcin je bio pijanica i u njegovo vrijeme je Rusija proživljavala negativne jo-jo efekta glasnosti i perestrojke, tj. bilo je to vrijeme prvobitne akumulacije kapitala kad je KGB (i Putin naravno) raspoređivao oligarhe na funkcije i organizirao mafiju po svojoj mjeri.

Naravno da je tada narod najviše stradao (materijalno).

Da je Tadić podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika stranke (uključujući i sve potpredsednike) možda bi i imali neke šanse, a ovako su samo još jednom dokazali da su alave fukare bez promila dostojanstva kojima je jedino bitna VLAST.

Samo vlast, vlast, vlast.

Po svaku cenu.

da citiram sad samog sebe iz izborne noci :cool:

Ja ne znam ljudi sta je vama cudno tu sto je BoTa novi premijer. Nema nista logicnije od toga. Zasto?
Pa zato sto je onaj mali drkos Dacic jednako svestan kao i Djilas da Srbiji predstoji finansijski cunami koji ce mnoge podaviti i zato obojica beze od premijerske funkcije ko djavo od krsta. Niko ne zeli da bude na vetrometini narodnog besa koji ce zasigurno doci.
I, ko ce onda da bude premijer? Pa propali politicar, ispusena mustikla - Boris Tadic.
Jer moc je moc...kakvagod da jeste...

tacno ratluk nije lud da se izlaze toliko, koliko god voli vlast. ocigledno je procenio da slede jos crnji dani i odustao od toga da bude premijer. ostavice da se lomi na drugome, a on ce iz prikrajka strpljivo cekati. isti recept kao i prosli put.

tadic je ovca za sisanje, eto ko je nama bio na vrhu 2 mandata.

Zato što će bar još neko vreme moći da uživa u činjenici, da je Srbija najsiromašnija, najkorumpiranija i najneuređenija država u Evropi zahvaljujući genijalnosti Borisa Tadića i ostalih "eksperata".

Zašto ti misliš da ja ne govorim istinu i da, kako kažeš, uživam u nevolji Srbije?

Pa ja u Srbiji imam rođenog brata i njegovu obitelj i naravno da bih volio da žive u jednoj dobrostojećoj zemlji i stabilnoj i sigurnoj sredini.

:lol:

tadic_2092592255_n.jpg

Evo sada rekoše u Utisku da od septembra dospevaju na naplatu anuliteti za dugove u koje su nas uvalili Botini. E, pa onda je stvarni i red da on bude premijer. Da ga vidim kako će da isplaćuje 170.000.000 € mesečno, a da pri tome isplati plate i penzije iz budžeta.

Kao što rekoh, njega će njegovi glasači, budžetski paraziti, da obese o neku terazijsku banderu. Nešto razmišljam da ni ne izlazim na ulicu kada dođe do sranya. Ovaj put ću lepo da sedim kući i preko tv-a pratim kako se pobunjeni orkovi tuku sa onim Uruk haiima koji brane Saurona, protiv koga su se pobunili.

Nije Rusija samo City u Moskvi.

Jeljcin je bio pijanica i u njegovo vrijeme je Rusija proživljavala negativne jo-jo efekta glasnosti i perestrojke, tj. bilo je to vrijeme prvobitne akumulacije kapitala kad je KGB (i Putin naravno) raspoređivao oligarhe na funkcije i organizirao mafiju po svojoj mjeri.

Naravno da je tada narod najviše stradao (materijalno).

Није Србија само град Београд, а ми горе живимо од Руса.

to je i najbolje. totalna katastrofa u kratkom vremenu, nego mrcvarenje.

Do jeseni je gotov stizu anuiteti na naplatu 170 000 000 evrica mesecno ko prezivi zadnji nek ugasi svetlo.

Problem, je što ima mogućnost da proda Telekom i tako produži agoniju, nastavi da izdržava armiju od oko 600 000 partijskih "administrativaca, koji rade za odlične plate po ovdašnjim merilima. To će biti katastrofa, jer će sprčkati sve resurse, sa katastrofalnim rezultatom. Ovo sve mi baca u konačnici na krvoproliće kad situacija postane nepodnošljiva.

tacno ratluk nije lud da se izlaze toliko, koliko god voli vlast. ocigledno je procenio da slede jos crnji dani i odustao od toga da bude premijer. ostavice da se lomi na drugome, a on ce iz prikrajka strpljivo cekati. isti recept kao i prosli put.

tadic je ovca za sisanje, eto ko je nama bio na vrhu 2 mandata.
Ovca ili ovan?Počeću da sumnjam u njegov identitet.
http://4.***************/-kWRV5RT86KA/TvHymbaSBYI/AAAAAAAABN4/1ryNPnP46Pk/s1600/Funny-Shaun-the-sheep-3d-wallpaper.jpg

Од кога ли је Бота научио те председник-премијер рокаде?

Само ми два примера падају на памет, Мило Ђукановић и Путин.

Који му је од ове двојице политички узор? Биће да је пре Мило.

Problem, je što ima mogućnost da proda Telekom i tako produži agoniju, nastavi da izdržava armiju od oko 600 000 partijskih "administrativaca, koji rade za odlične plate po ovdašnjim merilima. To će biti katastrofa, jer će sprčkati sve resurse, sa katastrofalnim rezultatom. Ovo sve mi baca u konačnici na krvoproliće kad situacija postane nepodnošljiva.

da, u pravu si. zato je i prodaja odlozena najranije za septembar. i opet pregovori sa mmf i produzenje agonije. to je igra na zici, a ispod ambis kome se ne vidi dno.

Back