Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Значи ово је НОВИ ФИЛМ: "Циркус поново ради" а жути кловнови настављају СПС (све по старом)...:sad2:

klovnevrodobosar.gif

Sestro da je Bota glup,ne bi pokro drzavu i narod i to sve uz smesak,on je narcis,ne moze bez divljenja okoline prema njegovoj lepoti i pameti,a to i bez obzira na silu novca koji poseduje,ako je u ilegali mora izostati.
Nego gde je Djelic?Dade ostavku i smugnu sas milioni,a ti glupi narode kuckaj po tastaturi!

Pa, zar nisu Đelića prozvali Miki Maus, a poznato je da pacovi na vreme beže sa broda koji tone. Tako je i Miki Maus na vreme pobegao.

Dobro je ovo. Boris Tadić je toliko unesrećio ovaj narod i zemlju da ne bi ni bilo fer da se sada na prvi signal narodnog negodovanja povuče i mirno krcka rezultate svoje katastrofalne vladavine. Treba da doživi totalni krah, i politički, i moralni i ljudski, a to je moguće samo na ovaj način. Do kraja godine ili najdalje za godinu dana pad će mu biti toliko strašan da će pozavideti Miloševiću. A, sa sobom će povući sve bitange koji su ga okruživali i koji su im bili sauičesnici, i partijske i iz drugih partija.

Jedino ne treba dozvoliti SPS-u da na vreme oseti gusto, pa počne da pljuje Tadića, kako bi se izvukli od besa naroda. Ista je to banda, i narod to ne treba da zaboravi. Sve ih treba gurnuti u duboki mulj prošlosti.

Iskren da budem ,zzeleo sam ovakav scenario...da se to zavrsi kako treba da se zavrsi...

da citiram sad samog sebe iz izborne noci :cool:

hahahahahahahahaha
kralju!

bio je red da BoTa popije samarcinu. samo zato sam glasao za Tomu...

sad da vidimo da li je i dalje Ivica novi premijer?:zcepanje:

a ako jeste - cime ce to BoTa da nam se bavi?

Ja ne znam ljudi sta je vama cudno tu sto je BoTa novi premijer. Nema nista logicnije od toga. Zasto?
Pa zato sto je onaj mali drkos Dacic jednako svestan kao i Djilas da Srbiji predstoji finansijski cunami koji ce mnoge podaviti i zato obojica beze od premijerske funkcije ko djavo od krsta. Niko ne zeli da bude na vetrometini narodnog besa koji ce zasigurno doci.
I, ko ce onda da bude premijer? Pa propali politicar, ispusena mustikla - Boris Tadic.
Jer moc je moc...kakvagod da jeste...

da citiram sad samog sebe iz izborne noci :cool:

Ja ne znam ljudi sta je vama cudno tu sto je BoTa novi premijer. Nema nista logicnije od toga. Zasto?
Pa zato sto je onaj mali drkos Dacic jednako svestan kao i Djilas da Srbiji predstoji finansijski cunami koji ce mnoge podaviti i zato obojica beze od premijerske funkcije ko djavo od krsta.
I, ko ce onda da bude premijer? Pa propali politicar, ispusena mustikla - Boris Tadic.
Jer moc je moc...kakvagod da jeste...
pregovori-o-vladi.jpg

fino.drugacije i nije moglo biti. :D

Slažem se. Kao što rekoh, ne bi ni bilo u redu da se ovako lako izvukao. Mora on debelo da plati sve što je učinio ovom narodu, a to će da se desi samo ako bude na vlasti kada baš dogori do nokata. cirka do kraja godine. Sada već njegovi glasači padaju u očaj, jer su podigli kredite za stanove, a evro divlja. Budžetlije će da popuše muštiklu, i oni će biti ti koji će mu presuditi.

Back