Mandrake
Domaćin
- Poruka
- 4.865
Значи ово је НОВИ ФИЛМ: "Циркус поново ради" а жути кловнови настављају СПС (све по старом)...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи ово је НОВИ ФИЛМ: "Циркус поново ради" а жути кловнови настављају СПС (све по старом)...
![]()
Dacic rece - on ce biti .. Jorgovanki Toma obeca mandat .. sad se i Bota povampiri - iako rece da nece ... da mi napravimo vladu sa dva , tri premijera ??? ..![]()

Sestro da je Bota glup,ne bi pokro drzavu i narod i to sve uz smesak,on je narcis,ne moze bez divljenja okoline prema njegovoj lepoti i pameti,a to i bez obzira na silu novca koji poseduje,ako je u ilegali mora izostati.
Nego gde je Djelic?Dade ostavku i smugnu sas milioni,a ti glupi narode kuckaj po tastaturi!
оооооооо, ко то нама дошо.![]()
Dobro je ovo. Boris Tadić je toliko unesrećio ovaj narod i zemlju da ne bi ni bilo fer da se sada na prvi signal narodnog negodovanja povuče i mirno krcka rezultate svoje katastrofalne vladavine. Treba da doživi totalni krah, i politički, i moralni i ljudski, a to je moguće samo na ovaj način. Do kraja godine ili najdalje za godinu dana pad će mu biti toliko strašan da će pozavideti Miloševiću. A, sa sobom će povući sve bitange koji su ga okruživali i koji su im bili sauičesnici, i partijske i iz drugih partija.
Jedino ne treba dozvoliti SPS-u da na vreme oseti gusto, pa počne da pljuje Tadića, kako bi se izvukli od besa naroda. Ista je to banda, i narod to ne treba da zaboravi. Sve ih treba gurnuti u duboki mulj prošlosti.

hahahahahahahahaha
kralju!
bio je red da BoTa popije samarcinu. samo zato sam glasao za Tomu...
sad da vidimo da li je i dalje Ivica novi premijer?
a ako jeste - cime ce to BoTa da nam se bavi?
Kako im ga flekica zavlači.... Kako ih radi, prvo ih loži, posle ih hladi....![]()

![]()
da citiram sad samog sebe iz izborne noci
Ja ne znam ljudi sta je vama cudno tu sto je BoTa novi premijer. Nema nista logicnije od toga. Zasto?
Pa zato sto je onaj mali drkos Dacic jednako svestan kao i Djilas da Srbiji predstoji finansijski cunami koji ce mnoge podaviti i zato obojica beze od premijerske funkcije ko djavo od krsta.
I, ko ce onda da bude premijer? Pa propali politicar, ispusena mustikla - Boris Tadic.
Jer moc je moc...kakvagod da jeste...
došlo zgodno žensko da vlažite u gaće pošto u vašim strankama sve nešto felerično![]()
???fino.drugacije i nije moglo biti.![]()

Znači,tajkuni iz DS-a su pritisli BoTu da bude premijer i nastavi da prikriva lopovluke i mahinacije kojima su zavili Srbiji u crno?Potrošiće ga i baciti u neki kontejner,kao krpu.
.![]()
odlicno

Борис Тадић је јуче говорио једно (,,Сигурно нећу бити премијер'', 20. мај),
данас друго (,,Спреман сам да будем премијер'', 27. мај),
а сутра?
![]()
![]()
Када смо помислили да од Деда Мраза нема смешнијег премијера у историји Србије, нисмо били у праву...![]()

kratka bese radost a ?
sad opet mi![]()
Raduj se, nesrećo....
Opa, opa...
Šta rusofili vele , da to nije po preporuci Putina ?
Kako im ga flekica zavlači.... Kako ih radi, prvo ih loži, posle ih hladi....![]()