RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
To bi pokazalo da ipak ima razuma + želje da se stvarno nešto promeni .
s mustafom ?I ti se preokren'o, preš'o u musavce ...eeee moj brute

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi pokazalo da ipak ima razuma + želje da se stvarno nešto promeni .
s mustafom ?
Pa vidis da se radi na tome, treba vas iz DSa sve pohapsiti prvo, a posle ce se lako.![]()

Jedna od boljih stvari posle izbora predsednika jeste gledati kako naprednjacima odjednom valja SPS, a jos bolje je videti kako je i najveci lopov sa ovih prostora, omrazeni Dinkic takodje prihvatljiva licnost.
Toliko o doslednosti i laj(g)anju pre izbora kako ce Srbija biti ociscena od lopova i korupcije.
s mustafom ?
I ti se preokren'o, preš'o u musavce ...eeee moj brute![]()
Ne znam ko ce biti premijer, ali Kale sa svomjim "znaci.....znaci.....znaci" po 100x je smesan.
Ti bas volis Dacica i plasis se novih izbora, a?
Ако не ваља мења се на изборима, као што се овај променио...
Ma slatka je vlast, zbog nje se ide i sa djavolom, sto da se lazemo
p.s. koje to 'nas'? nas sto vam ismevamo idola?![]()

Ivica trvrdi pazar.
Ocekivao je on poziv I OD SNS-a, nije ga dobio.
Ostaje mu (zasad) samo DS, on bi rado da bude premijer kako je i najavio u izbornoj noci, ali zna da ce to mesto morati ustupiti Borisu Tadicu.
Jeste da je Tadic rekao da nece biti, ali, "njegova partija to od njega trazi", pa se Ivica boji za svoju siorku pozadinu.
Sad, sto je Ivica dobio ovoliko glasova na ovim izborima?
On perfdino kvaran covek, sa zutima koji su ga vratili u politicki zivot ne kao podrsku nego partnera koji je imao znacajan broj ministara, sami bio minista, potpredsenik Vlade i sve radio kao i oni (citaj unistavao, cerdao, procerdao) u predizbornoj kampanji je nastupao kao OPOZICIONAR.
Kritkovao je one s kojima je bio i imao nameru opet, ali je znao da to prija usima potencijalnih biraca, otuda toliki broj mandata.
Potrosio je dva kredibliteta kod galsaca, prvi kad je glasove tzv. milosevicevaca dao Tadicu, sad kad je ponovo nastupao kao opozicionar, dakle, sad je sateran u cosak. Dva puta je mogao da vara birace, treci put ce ici mnogo teze i on to zna.
Tu je sva mudrost odno prerifnodst Ivice Koferkovica!
Nešto si pobrklala , ne verujem da je pomenuta koleginica to pisala , ona ne bi menjala Musu ni da ovaj rikne ne daj Bože ,tolika je to ljubav .Do juče ste skvičali " odmah ćemo ga promeniti " , nemoj da sad tražim postove ukoliko ih fata nije posakrivala il' izbrisala , a 5 godina nije odmah ako ćemo realno , pa ni mustafinih![]()

Ivica trvrdi pazar.
Ocekivao je on poziv I OD SNS-a, nije ga dobio.
Ostaje mu (zasad) samo DS, on bi rado da bude premijer kako je i najavio u izbornoj noci, ali zna da ce to mesto morati ustupiti Borisu Tadicu.
Jeste da je Tadic rekao da nece biti, ali, "njegova partija to od njega trazi", pa se Ivica boji za svoju siorku pozadinu.
Sad, sto je Ivica dobio ovoliko glasova na ovim izborima?
On perfdino kvaran covek, sa zutima koji su ga vratili u politicki zivot ne kao podrsku nego partnera koji je imao znacajan broj ministara, sam bio minista, potpredsenik Vlade i sve radio kao i oni (citaj unistavao, cerdao, procerdao) u predizbornoj kampanji je nastupao kao OPOZICIONAR.
Kritkovao je one s kojima je bio i imao nameru opet, ali je znao da to prija usima potencijalnih biraca, otuda toliki broj mandata.
Potrosio je dva kredibliteta kod galsaca, prvi kad je glasove tzv. milosevicevaca dao Tadicu, sad kad je ponovo nastupao kao opozicionar, dakle, sad je sateran u cosak. Dva puta je mogao da vara birace, treci put ce ici mnogo teze i on to zna.
Tu je sva mudrost odnosno prerifnodst Ivice Koferkovica!
Највећи лопови су у ДС-у, да се то очисти па ће све остало ићи лако...
Do juče ste skvičali " odmah ćemo ga promeniti " , nemoj da sad tražim postove ukoliko ih fata nije posakrivala il' izbrisala , a 5 godina nije odmah ako ćemo realno , pa ni mustafinih![]()
Nešto MORA da se menja . Što TO pre shvatiš , bolje za tebe.
Nema druge, zasluzili suTako je, Ivici mesto premijera nece dati ni DS ni SNS, a on nek' opet ide sa DSom, kriza tek dolazi, do NG svi ce zajedno biti u zatvoru.

Idola
..devojcice, sa Rebekom pod ruku i u Kroaciju, eno Josipovic je gospodin covek ako vam se ne svidja Nikolic..
![]()
Zaboravljas na regione...sa URS imaju jasnu vecinu.
Osim toga, SPS je izjavio da se vrse pregovori sa Preokretom; jedino zahtijevaju da samo Cedi ne pripadne nijedno ministarsko mjesto i da LDP revidira svoju politiku oko Kosova i Srpske.
Vala baš ,onaj doktor pravnih nauka i profesor muzikologije, univerzitetski profesor , a nama zapao iskompleksirani gejak sa kupljenom sumnjivom diplomom u šezdesetoj .Idola
..devojcice, sa Rebekom pod ruku i u Kroaciju, eno Josipovic je gospodin covek ako vam se ne svidja Nikolic..
![]()

Ja sam to odavno shvatila ali ne po cenu da ti se ceo svet smeje , izruguje , a da ne pričam o onoj s konja na magare , u ovom slučaju mulu![]()
Vidi, vidi, ti bi da nekog transportujes?
Naravno da mi se ne svidja Nikolic, imas nesto protiv?

Ајд, ти лепо нађи те постове...![]()
Ма а да мало кренемо о Томином поштењу ?
Не брини се ти за Дачића он зна шта ради а СНС му ускоро долази НА НОГЕ!

Ja sam to odavno shvatila ali ne po cenu da ti se ceo svet smeje , izruguje , a da ne pričam o onoj s konja na magare , u ovom slučaju mulu
Tačno bih se pre besila nego da me neko svrsta u ovu grupu okomusavaca pa i po lupetanju...negde granica treba da postoji .
Vala baš ,onaj doktor pravnih nauka i profesor muzikologije, univerzitetski profesor , a nama zapao iskompleksirani gejak sa kupljenom sumnjivom diplomom u šezdesetoj .
Uvek su te ustaše bile lukavije i pametnije od nas,jezuitska škola .![]()