Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Jedna od boljih stvari posle izbora predsednika jeste gledati kako naprednjacima odjednom valja SPS, a jos bolje je videti kako je i najveci lopov sa ovih prostora, omrazeni Dinkic takodje prihvatljiva licnost.

Toliko o doslednosti i laj(g)anju pre izbora kako ce Srbija biti ociscena od lopova i korupcije. :lol:

Највећи лопови су у ДС-у, да се то очисти па ће све остало ићи лако...

Ne znam ko ce biti premijer, ali Kale sa svomjim "znaci.....znaci.....znaci" po 100x je smesan.

Ivica trvrdi pazar.

Ocekivao je on poziv I OD SNS-a, nije ga dobio.

Ostaje mu (zasad) samo DS, on bi rado da bude premijer kako je i najavio u izbornoj noci, ali zna da ce to mesto morati ustupiti Borisu Tadicu.

Jeste da je Tadic rekao da nece biti, ali, "njegova partija to od njega trazi", pa se Ivica boji za svoju siorku pozadinu.

Sad, sto je Ivica dobio ovoliko glasova na ovim izborima?

On perfdino kvaran covek, sa zutima koji su ga vratili u politicki zivot ne kao podrsku nego partnera koji je imao znacajan broj ministara, sam bio minista, potpredsenik Vlade i sve radio kao i oni (citaj unistavao, cerdao, procerdao) u predizbornoj kampanji je nastupao kao OPOZICIONAR.

Kritkovao je one s kojima je bio i imao nameru opet, ali je znao da to prija usima potencijalnih biraca, otuda toliki broj mandata.

Potrosio je dva kredibliteta kod galsaca, prvi kad je glasove tzv. milosevicevaca dao Tadicu, sad kad je ponovo nastupao kao opozicionar, dakle, sad je sateran u cosak. Dva puta je mogao da vara birace, treci put ce ici mnogo teze i on to zna.

Tu je sva mudrost odnosno prerifnodst Ivice Koferkovica!

Ivica trvrdi pazar.

Ostaje mu (zasad) samo DS, on bi rado da bude premijer kako je i najavio u izbornoj noci, ali zna da ce to mesto morati ustupiti Borisu Tadicu.

Jeste da je Tadic rekao da nece biti, ali, "njegova partija to od njega trazi", pa se Ivica boji za svoju siorku pozadinu.

On perfdino kvaran covek, sa zutima koji su ga vratili u politicki zivot ne kao podrsku nego partnera koji je imao znacajan broj ministara, sami bio minista, potpredsenik Vlade i sve radio kao i oni (citaj unistavao, cerdao, procerdao) u predizbornoj kampanji je nastupao kao OPOZICIONAR.

Kritkovao je one s kojima je bio i imao nameru opet, ali je znao da to prija usima potencijalnih biraca, otuda toliki broj mandata.

Potrosio je dva kredibliteta kod galsaca, prvi kad je glasove tzv. milosevicevaca dao Tadicu, sad kad je ponovo nastupao kao opozicionar, dakle, sad je sateran u cosak. Dva puta je mogao da vara birace, treci put ce ici mnogo teze i on to zna.

Tu je sva mudrost odno prerifnodst Ivice Koferkovica!

Ма а да мало кренемо о Томином поштењу ?

Не брини се ти за Дачића он зна шта ради а СНС му ускоро долази НА НОГЕ!

Ivica trvrdi pazar.

On perfdino kvaran covek, sa zutima koji su ga vratili u politicki zivot ne kao podrsku nego partnera koji je imao znacajan broj ministara, sam bio minista, potpredsenik Vlade i sve radio kao i oni (citaj unistavao, cerdao, procerdao) u predizbornoj kampanji je nastupao kao OPOZICIONAR.

Tu je sva mudrost odnosno prerifnodst Ivice Koferkovica!

Tako je, Ivici mesto premijera nece dati ni DS ni SNS, a on nek' opet ide sa DSom, kriza tek dolazi, do NG svi ce zajedno biti u zatvoru.

Vidi, vidi, ti bi da nekog transportujes? :D

Naravno da mi se ne svidja Nikolic, imas nesto protiv?

To je bio samo predlog, a licno me boli uvo hoces li da zivis u Srbiji ili Albaniji. :)

Zasto bi imao protiv, normalno je da se DS glasacima ne svidja Nikolic.
Nece vam se svidjati ni nacelnik zatvora, ali Boze moj, to je zivot.
;)

Ja sam to odavno shvatila ali ne po cenu da ti se ceo svet smeje , izruguje , a da ne pričam o onoj s konja na magare , u ovom slučaju mulu ;)

Tačno bih se pre besila nego da me neko svrsta u ovu grupu okomusavaca pa i po lupetanju...negde granica treba da postoji .

To je PRAVO lice Srbije . Srbija nije nemačka , britanija , amerika.........Srbija je SRBIJA , sa svim svojim plusevima i minusima. A to da se svet smeje , to je čista laž. Smejanje (podsmevanje) je svojstveno malograđanštini tj. intelektualnoj Srbiji oličenoj u DS-u i LDP-u.

Vala baš ,onaj doktor pravnih nauka i profesor muzikologije, univerzitetski profesor , a nama zapao iskompleksirani gejak sa kupljenom sumnjivom diplomom u šezdesetoj .
Uvek su te ustaše bile lukavije i pametnije od nas,jezuitska škola . :sad2:

Normalno, Gedza gin'o za Hrvatsku Istru, a ni Pec i Prizren nije mog'o da sacuva sebi pri raspodeli granica.

Kako je tako je, sad je Srbima najbolje da pljuju i po tom' sto imaju, to ce doneti napredak sigurno. ;)

Молим те лепо неко ко је ИЗДАО КУМА и продао идеале за изборе да говори о поштењу .Све гласове Тома је добио захваљујући томе што је био члан СРС и народ од њега очекује да се сходно томе понаша.

То се једноставно ОЧЕКУЈЕ а многи нису још свесни какву прљаву политику води Тома и да ће та ОЧЕКИВАЊА пасти у воду.

И као СНС млада странка јесте као Грчка ,Тома је заправо искористио позицију на којој је био у СРС да окупи гласаче на рачун Шекија
Наравно када му је то одговарало када је видео да му више не одговара онда је направио БЛАГИ ПРЕОКРЕТ!

Издао КУМА ,обукао ново одело ,формирао "нову" странку рекао пар нових речи који народ жели да чује и НАПОКОН постао ПРЕДСЕДНИК!

Back