- Poruka
- 352
i ja mislim da su novi izbori jedino resenje
]
I SNS to mora da prihvati jer i sam itvrde da su pokradeni na tim izborima - a jesu svi su pokradeni osim rezima koji je pokrao
IZBORI-IZBORI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja mislim da su novi izbori jedino resenje
]
I SNS to mora da prihvati jer i sam itvrde da su pokradeni na tim izborima - a jesu svi su pokradeni osim rezima koji je pokrao
Normalno, dosta nam je malog Slobe. "Možda se ne zna ko će biti predsednik, ali se zna ko će biti premijer". To je sugestivni ultimatum.

Нови избори.
Без крађе, са максимално коректним предизборним процесом упокојиће Ђомлу лопова, Чеду Шиптара, радикали ће прећи цензус, а Двери ће премашити Гљивицу.
У Војводини ЛСВ ће извршити колективни харакири.
Владу формирају ДСС и СНС.

'Oce Cedica, 'oce Ivica, 'oce Tadic.....tesko da se to moze namiritiDačić: Nema dogovora o vladi
Izvor: B92, Tanjug
SPS-PUPS-JS ni s kim nije postigla bilo kakav dogovor o parlamentarnoj većini jer ni od jedne stranke nije dobila predlog o formiranju vlade, kaže Ivica Dačić.
![]()

Dačić: Nema dogovora o vladi
Izvor: B92, Tanjug
SPS-PUPS-JS ni s kim nije postigla bilo kakav dogovor o parlamentarnoj većini jer ni od jedne stranke nije dobila predlog o formiranju vlade, kaže Ivica Dačić.
![]()
Ivica je malopre rekao da nema nikakvog dogovora o vladi. Moji izvori kazu da je SPS hteo mesto premijera za sebe, a da to isto zeli i DS, jer posle izbornog kolapsa moraju da ga smeste na neko zvucno mesto i tako mu sacuvaju makar delic poljuljanog ega . Sve u svemu dil DS-SPS je za sada na ledu jer ni SPS ni DS nece jedno drugom da prepuste mesto premijera.
To nas dovodi u situaciju da SPS ili mora da pregovara sa SNS-DSS-om ili cemo ici na nove izbore
Najveci gubitnik je BORIS TADIC I DEMOKRATSKA STRANKA
Ma,hoceШто више време пролази, јасније је да је народ Србије разбуцао ДС и Тадића. Неће се више саставити.

Јес мајку му, стигло брашно!

Tadic da je demokrata a ne preruseni boljsevik, dao bi ostavku , ali cela DS je gomila laznih demokrata i bagre koja nema plan i ideologiju, jedina njiova ideologija je da sto duze kontrolisu tokove novca i kradu, stetocine
http://www.pecat.co.rs/2012/05/22-maj-sps-u-i-tadic-i-djilas-prihvatljivi-za-pemijera/22. мај – СПС-у и Тадић и Ђилас прихватљиви за премијера
Вести | Саша Францисти | maj 22, 2012 at 15:18
БЕОГРАД – Потпредседница СПС Дијана Вукомановић изјавила је данас да тој странци „не смета“ да на месту премијера буду лидер ДС Борис Тадић или његов заменик Драган Ђилас.
„Одлуку о премијеру из ДС-а треба да донесу органи те странке. СПС није ничији тутор, али сарадња на нивоу лидера странака Тадић и (Ивица) Дачић показала се као функционално и ефикасно партнерство. Ђилас је такође доказао свој легитимитет и способоност, али СПС није та која одлучује кога ће ДС кандидовати за премијера“, рекла је Вукомановић. Она је додала и да ће нова влада брзо бити формирана, што како је рекла, доказује и искуство рекострукције владе од прошле годинe

Čujem od kolege i tvoj DSS razbio u Bečeju .Јес мајку му, стигло брашно!![]()

Не верујем да политичари желе нове изборе и на ове им готово нико није изашао.
Видећемо Дачић добро игра игру
Posljednji put kada sam provjerio, DS-ova lista je osvojila 67 mandata, a SPS-ova samo 44.
Nije mi nista pomutilo; izborna matematika pokazuje. Dakle ne govorim ni o kakvim ucjenjivackim potencijalima; jasno je da ce i u sljedecoj vladi glavna politicka snaga biti Demokratska stranka. Da li nista ne zavisi, vidjecemo; ako dobiju premijersko mjesto i vise ministarskih fotelja od socijalista, hoces li se ispraviti?![]()
То и кажем, нови избори без крађе!Čujem od kolege i tvoj DSS razbio u Bečeju .![]()
Ajmo alavi Gljivice, daj da bacimo žutu smrt u blato. Odluči se jednom u korist Srbije a ne samo svoju ...
i ivica osede
Ivica TRGUJE
Klasicna trgovacka prica. Prvo izjave kako im odgovaraju i Djilas i Tadic, i onda cekaju Tomu da izadje sa kontra ponudom, a u medjuvremenu ide izjava nista jos nije dogovoreno, sto znaci ajde demokrate izadjite s ponudom!
pa ko vise ponudi - SPS ide sa njim
Cenim da ce Tadic morati da pristane da bude Ivicin potrcko i pishboy ako zeli da i dalje ostane na vlasti
Jer jedino ko DS moze da zadrzi u vlasti je SPS. SPS odlucuje o sudbini DS-a u naredne 4 godine.
A i o slobodi ili robiji vecine njihovih kadrova.