Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Шта мислите ?

Dačić je pokazao da je loš strateg. On je veoma doprineo svojim pompeznim izjavama "Ja će bidnem premijer!" i "Pravićemo vladu sa Tadićem" da se njegovi glasači opredele za Tomu. I sada je veliko pitanje da li sme da rizikuje da Nikolić raspiše nove izbore, pitanje je da li će Dačićevi glasači u opšte glasati za SPS. Sada nema mnogo šansi za kombinacije jer ili će napraviti koaliciju sa Nikolićem ili će Nikolić raspisati nove izbore u na kojima će SNS dobiti još više glasova, uz njih i DSS, a za SPS je veliko pitanje.

mislim da Ivica dobija sa kim god napravi vladu i ne moze da izgubi nista.

pravo pitanje je da li je Ivicino clanstvo odnosno oni koji su glasali za njega 6 maja glasalo u nedelju za Borisa. jer ako nije a sva je prilika da je tako, mora dobro da razmisli jer ako ljudi nece tj definitivno vise nece Tadica, koalicija sa DS moze da mu se obije o glavu za 4 god.

Dačić je pokazao da je loš strateg. On je veoma doprineo svojim pompeznim izjavama "Ja će bidnem premijer!" i "Pravićemo vladu sa Tadićem" da se njegovi glasači opredele za Tomu. I sada je veliko pitanje da li sme da rizikuje da Nikolić raspiše nove izbore, pitanje je da li će Dačićevi glasači u opšte glasati za SPS. Sada nema mnogo šansi za kombinacije jer ili će napraviti koaliciju sa Nikolićem ili će Nikolić raspisati nove izbore u na kojima će SNS dobiti još više glasova, uz njih i DSS, a za SPS je veliko pitanje.

upravo tako

mislim da Ivica dobija sa kim god napravi vladu i ne moze da izgubi nista.

pravo pitanje je da li je Ivicino clanstvo odnosno oni koji su glasali za njega 6 maja glasalo u nedelju za Borisa. jer ako nije a sva je prilika da je tako, mora dobro da razmisli jer ako ljudi nece tj definitivno vise nece Tadica, koalicija sa DS moze da mu se obije o glavu za 4 god.

Велики заједнички интереси су у питању.....
Ако Дачић напусти Тадића пући ће брука на обе стране, многе афере невиђене у нашој јавности.
Овако док је уз жуте има и медије и судство па самим тим и заштиту.

Шта мислите да ли се Ивица боји да му се припише повратак у '90-е ако направи владу са СНС-ом ?
Мислим.
Он је ушао у дил са ДС да би ушао у Социјалистичку интернационалу и пред западним силама се "опрао" за деведесете.

A kako bi to Nikolic raspisao nove izbore, kada je vec izabran parlament?

У оба случаја губи. Зезнуо се, српски речено.
Напредњаци, ако су мудри остаће са ДСС-ом јака опозиција влади, гледати да је сруше, па нови избори.

To je jedino i moguce...ako je mudar, moze da bude dobar predsjednik i naprednjaci ima da 2016. godine trijumfuju mozda i 100 mandata kao ZES Tadicev 2008...

Значи мислите да СПС губи гласаче захваљујући Ивициној комбинаторици ?

Apsolutno ... Njegovi biraci su ogorceni i samo mu jos treba da ponovo ode sa DS .... Cak se neki clanovi spremaju da ga tuze sudu sto je izigrao clanove stranke i Progam SPSa ... jer Program je dokument od javnog znacaja - tako da mu blamaza ne gine ... :lol:

Poslednja izmena:
Dačić je pokazao da je loš strateg.
Los strateg?
Od stranke koja je bila pred zatvaranjem, stovrio je stranku sa 15% podrske cak duplo vise nego na proslim izborima.
Od stranke koja je bila omrazena od domace javnosti i sveta uspeo je za kratko vreme da potpuno izmeni sliku o stranci i da stvori respektabilnu stranku bez koje danas nema vlasti i koju eu prihvata.

Stvarno Dacic nema pojma.

Мислим.
Он је ушао у дил са ДС да би ушао у Социјалистичку интернационалу и пред западним силама се "опрао" за деведесете.

Да ал с друге стране губи гласаче ако остане са ДС-ом јер је до сада толеранција била због власти сад нема разлога да више буде у коалицији са онима који су срушили Слобин режим .

Los strateg?
Od stranke koja je bila pred zatvaranjem, stovrio je stranku sa 15% podrske cak duplo vise nego na proslim izborima.
Od stranke koja je bila omrazena od domace javnosti i sveta uspeo je za kratko vreme da potpuno izmeni sliku o stranci i da stvori respektabilnu stranku bez koje danas nema vlasti i koju eu prihvata.

Stvarno Dacic nema pojma.
a šta ako glasovi nisu njegovi nego je bilo čororo,u džakovima na uštrb Dveri i SRS-a??

Ja nisam iz Demokratske stranke. Ne vjerujem da je Pajtic toliko uticajan, prije svega mislim da je ipak Djilas, sto pokazuju i rezultati izbora u Beogradu lokalni...

DS je naravno gubitnik, ali ne totalni, vec samo djelomicni. Da su potpuni, oni ne bi bili glavna politicka snaga koja ce formirati vlast...
Isto tako je u neku ruku i SNS jednim dijelom gubitnik ovih izbora, iako je dao predsjednika i osvojio relativnu vecinu.

tebi su ovi izbori pomutili racionalno razmisljanje

GLAVNA POLITICKA SNAGA KOJA CE FORMIRATI VLAST JE KOALICIJA SPS-PUPS-JS
ds ma koliko ti se ne svidjala realnost su totalni promasaj, od njih vise nista ne zavisi, mogu samo da se poklone dacicu i da ga mole na kolenima da prave vladu.

Биће формирана кратковечна влада ДС-ЛСВ-СПС-ЈС-УРС-ПУПС (и под знаком питања је ЛДП).
После тога наступиће превремени избори.

drugim krugom predsednickih izbora takva vlada nema vise LEGITIMITET i bice kratkog daha.
tu se jos dovodi u pitanje kradja i kupovina glasova koja je takodje krivicno delo u prvom krugu izbora, uvek ce biti meta, nece dacicu biti svejedno da ga opozicija napada kako bivsi MUP ucestvovao u svemu tome. a predsednik srbije takodje moze da pokrene to pitanje.
u svakom slucaju nikolicu i kostunici ide na ruku da se formira ova nakaradna vlada koja je bila do sada.
to je neka moja prognoza, sto ne znaci da cu pogoditi, ali sve mi mirise na takav scenario.
e sad moze dacic i fa okrene curak pa da pravi vladu sa sns-om, njemu ne treba verovati, od svih lazova na pol. sceni on je dokazao da je najbolji lazov:D cak ga ni clanovi nisu poslusali pa glasali za tadica

Back