Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Dobija premijersko mesto,a gubi ministarstvo unutrasnjih poslova...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта мислите ?
Dačić je pokazao da je loš strateg. On je veoma doprineo svojim pompeznim izjavama "Ja će bidnem premijer!" i "Pravićemo vladu sa Tadićem" da se njegovi glasači opredele za Tomu. I sada je veliko pitanje da li sme da rizikuje da Nikolić raspiše nove izbore, pitanje je da li će Dačićevi glasači u opšte glasati za SPS. Sada nema mnogo šansi za kombinacije jer ili će napraviti koaliciju sa Nikolićem ili će Nikolić raspisati nove izbore u na kojima će SNS dobiti još više glasova, uz njih i DSS, a za SPS je veliko pitanje.
mislim da Ivica dobija sa kim god napravi vladu i ne moze da izgubi nista.
pravo pitanje je da li je Ivicino clanstvo odnosno oni koji su glasali za njega 6 maja glasalo u nedelju za Borisa. jer ako nije a sva je prilika da je tako, mora dobro da razmisli jer ako ljudi nece tj definitivno vise nece Tadica, koalicija sa DS moze da mu se obije o glavu za 4 god.
Мислим.Шта мислите да ли се Ивица боји да му се припише повратак у '90-е ако направи владу са СНС-ом ?
Dačić je pokazao da je loš strateg. On je veoma doprineo svojim pompeznim izjavama "Ja će bidnem premijer!" i "Pravićemo vladu sa Tadićem" da se njegovi glasači opredele za Tomu. I sada je veliko pitanje da li sme da rizikuje da Nikolić raspiše nove izbore, pitanje je da li će Dačićevi glasači u opšte glasati za SPS. Sada nema mnogo šansi za kombinacije jer ili će napraviti koaliciju sa Nikolićem ili će Nikolić raspisati nove izbore u na kojima će SNS dobiti još više glasova, uz njih i DSS, a za SPS je veliko pitanje.
У оба случаја губи. Зезнуо се, српски речено.
Напредњаци, ако су мудри остаће са ДСС-ом јака опозиција влади, гледати да је сруше, па нови избори.
Баш сам на то и мислиоTo je jedino i moguce...ako je mudar, moze da bude dobar predsjednik i naprednjaci ima da 2016. godine trijumfuju mozda i 100 mandata kao ZES Tadicev 2008...

Шта мислите ?
Значи мислите да СПС губи гласаче захваљујући Ивициној комбинаторици ?

Los strateg?Dačić je pokazao da je loš strateg.
Мислим.
Он је ушао у дил са ДС да би ушао у Социјалистичку интернационалу и пред западним силама се "опрао" за деведесете.
A kako bi to Nikolic raspisao nove izbore, kada je vec izabran parlament?
Шта мислите да ли се Ивица боји да му се припише повратак у '90-е ако направи владу са СНС-ом ?
a šta ako glasovi nisu njegovi nego je bilo čororo,u džakovima na uštrb Dveri i SRS-a??Los strateg?
Od stranke koja je bila pred zatvaranjem, stovrio je stranku sa 15% podrske cak duplo vise nego na proslim izborima.
Od stranke koja je bila omrazena od domace javnosti i sveta uspeo je za kratko vreme da potpuno izmeni sliku o stranci i da stvori respektabilnu stranku bez koje danas nema vlasti i koju eu prihvata.
Stvarno Dacic nema pojma.
A kako bi to Nikolic raspisao nove izbore, kada je vec izabran parlament?
a šta ako glasovi nisu njegovi nego je bilo čororo,u džakovima na uštrb Dveri i SRS-a??
Ja nisam iz Demokratske stranke. Ne vjerujem da je Pajtic toliko uticajan, prije svega mislim da je ipak Djilas, sto pokazuju i rezultati izbora u Beogradu lokalni...
DS je naravno gubitnik, ali ne totalni, vec samo djelomicni. Da su potpuni, oni ne bi bili glavna politicka snaga koja ce formirati vlast...
Isto tako je u neku ruku i SNS jednim dijelom gubitnik ovih izbora, iako je dao predsjednika i osvojio relativnu vecinu.
Биће формирана кратковечна влада ДС-ЛСВ-СПС-ЈС-УРС-ПУПС (и под знаком питања је ЛДП).
После тога наступиће превремени избори.