Nova Vlada Srbije: Vučević premijer, ovo su ministri u Nemanjinoj 11

30 ministarstva :roll:
Број министарстава
GMm92NCWwAA1Q90
 
Milica Đurđević Stamenkovski – preletač, neuspešna opozicionarka koja je „utehu“ našla u SNS
Dramatično je delovalo u noći 17. decembra kad je kaolicija „Patriotski blok“, koju su činili Zavetnici i Dveri, uprkos svim projekcijama, ostali bez mandata u Skupštini Srbije. Tužno lice Milice Đurđević Stamenkovski obeležilo je sumornu noć u izbornom štabu „boraca za očuvanje Kosova i Metohije“ i jedinu „pravu patriotsku opoziciju“. Osmeh na lice ove opozicionarke ubrzo je vraćen i to zaslugom Aleksandra Vučića koji je rekao da bi voleo da vidi Milicu Đurđević Stamenkovski u redovima SNS-a. Od tog momenta, a verovatno i ranije, osmeh se vratio na lice Zavetnice. Ubrzo je priznala da ne bi imala ništa protiv da bude deo Vučićevog pokreta, da „nije opozicija državi ako je opozicija vlasti“, a potom je usledilo sklapanje koalicije sa naprednjacima s kojima je dogovoren zajednički nastup na lokalnim izborima 2. juna. Kao šlag na tortu – Milica Đurđević Stamenkovski, koju su glasači naprednjaka do skora poznavali kao „Milicu Lažljivicu“, postala je ministarka zadužena za brigu o porodici.
Bajker je'l i u tvom selu tvoja generacija spodobe njene fizionomije, moralnih i intelektualnih karakteristika zovu sljuke, ili kamenjarke sa kojima niko normalan nece da ..... , a ostale specijalcima?
Kako biste vrhovnu dvorsku ludu protektora hila zvali?
 
Šta je bre obrisao, šta loopetaš?
Napravila je budalu (ustvari, pokazala im kolike su budale) od svakoga iz
tzv. "oporbe" ko je učestvovao u nekoj diskusiji sa njom.
Ali vama je bila dobra sve dok nije počela da gnječi boodaletine iz oporbe
kao bubašvabe (što i jesu)... :mazi:
Ona je obicna seljanka kojoj u svakom normalnom drustvu nije mesto gde se nalazi na sta ukazuje pored retorike i fizicki izgled.
 

Back
Top