Отварач мозга...опет
Domaćin
- Poruka
- 4.219
Izabrao je naj bolje iz svojih redova.
Legitimno I tacno.
Legitimno I tacno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milica je pokazala samo da su joj pare i položaj bitni. Pljunula ja na svoju partiju, koaj će najverovatnije da nestane. Pljunula je na svoje glasače, koji su očekivali nacionalni blok, a dobili izdaju u korist SPS/SNS.Не знам чему то , ово што ја пишем нити је ботовање , нити су пароле ..Милица је доказала политичку зрелост , мора јој се одати признање .
Da ali nece nestati vesici sapici , a nece ni milica, ona ce uvek biti malo u boljem polozaju od neke jesicke, Tasicke itd itd...Milica je pokazala samo da su joj pare i položaj bitni. Pljunula ja na svoju partiju, koaj će najverovatnije da nestane. Pljunula je na svoje glasače, koji su očekivali nacionalni blok, a dobili izdaju u korist SPS/SNS.
Odlično se uklopila u te Šapiće, Siniše, Brnabićke i Vesiće.
To i jeste problme, nestaju partije i pokreti koje ljudi prate, ostaju pojedinci spremni na sve, samo da bi dobili udeo u vlasti.Da ali nece nestati vesici sapici , a nece ni milica, ona ce uvek biti malo u boljem polozaju od neke jesicke, Tasicke itd itd...
To sto mi ne shvatamo kako se biraju kadrovi, to nije njihov problem..
uostalom nije nestala ni ova brljiva plavusica iz sps...a dupetom nije mrdnula svih svojih nekoliko mandata...
A ko je nestao.....ona elektrotehnicarka, iz ministarstva energetike...jezik duzi, a nije blentava ni malo...
Tu ne volim emisiju , jer ne volim dve stvari kod Srba bas puno...Nije što južnije to tužnije. Beda neopevana. Imaš i onu emisiju na prvoj gde ona tamara ide i sređuje kuće. Strava i užas.
Ja vise ne znam da li su pojedinci ili ceo narod...To i jeste problme, nestaju partije i pokreti koje ljudi prate, ostaju pojedinci spremni na sve, samo da bi dobili udeo u vlasti.
Смрадикали су 1990те настали као пројекат, увек су то били и када су глумили најжешћу опозицију, остали су пројекат службе и остаће то све док постоји удба. Zavijetnicina задаћa је била да растури могуће коалиције десничара који не воле бившег Шешељевог генсека Чипуљчанина и то је она и урадила, тачније припомогао јој је муж када се она у одсудном часу није баш снашла, па је Господин Стаменковски морао на кратко да утрчи на терен и ефектним згодитком тим удбе доведе до победе.Jedno je dal bi je kresnuo a drugo da je raspala radikalka. Ipak treba držati neki nivo iako živimo u septičkoj jami takoreći. Treba držati ličnu higijenu na nivou inače se lako zastrani što je i cilj naprednjaka.
Pogledajte prilog 1540076
Ali stoji to da narod vidi kad pljackaju , ali zaboravi to za godinu dve...Смрадикали су 1990те настали као пројекат, увек су то били и када су глумили најжешћу опозицију и остали су пројекат службе. Zavijetnicina задаћa је била да растури могуће коалиције десничара који не воле бившег Шешељевог генсека Чипуљчанина и то је она урадила тачније припомогао јој је муж када се она у одсудном часу није баш снашла па је Господин Стаменковски морао на кратко утрчи да у терен и ефектним згодитком довео је тим удбе до победе.
Pojedinci.Ja vise ne znam da li su pojedinci ili ceo narod...
Koje idole? Čiji sam ja?Koji vi?
Da, po vaše idole...
Над народом је извршена лоботомија преко Тв Бастиље још давно.Ali stoji to da narod vidi kad pljackaju , ali zaboravi to za godinu dve...
Zamenili ih danas Smradna Srbija Za Nasilje i gubitnici na infuziji.Смрадикали су 1990те настали као пројекат, увек су то били и када су глумили најжешћу опозицију, остали су пројекат службе и остаће то све док постоји удба. Zavijetnicina задаћa је била да растури могуће коалиције десничара који не воле бившег Шешељевог генсека Чипуљчанина и то је она и урадила, тачније припомогао јој је муж када се она у одсудном часу није баш снашла, па је Господин Стаменковски морао на кратко да утрчи на терен и ефектним згодитком тим удбе доведе до победе.
Davno, još 45. kad ste zajahali vi crveni.Над народом је извршена лоботомија преко Тв Бастиље још давно.
Ne pamte....ni rod ne pamti kad im pozajmis pare, ili das....a pamte kad treba da uzmu....kad kazem rod mislim bliski rod..Srbi su ko zlatne ribice ne pamte ni šta su juče jeli ako su išta jeli. Tužno i žalosno.
Ma ne mislim uzimanje, nego se bukvalno ne secaju da su uzeli , znaci bukvalno to sto kazem, zaborave, toliko im jje nebitno to sto su uzeli od drugih da se ne secaju , ne da zaborave uslugu, nego se ne secaju dogadjaja....Pa prvo se pokradu roditelji, rodbina i prijatelji to se u kapitalizmu zove početnički kapital.
Marinika, ti li si?@dulesrbenda podržava opozicionu borbu protiv NATO SNS-a!
Nacionalnu koaliciju je razbio tamo neki, bla, bla, bla... kad ono dule je gospođa ministarka.
Sposobna Žena i Političarka. Valjda je cilj bavljenja Politikom biti u vlasti, a ne večito pišati uz vetar ko neki.