Nova srpska scena

Ja se drzim BLOCK OUT-a, BJESOVA i tog rada. Nova scena moze da mlati po onim sirotim instrumentima, umotana u salove i esarpe, dok im isfenirane siskice padaju u oci. Nemaju ideju, smisao. Mada, vecina mladih danas ima poglede uze od kljucaonice. A onda se zamislim i padnu mi na pamet sve one silne raste i gangste sto su odrasli u blokovima, brate, na bg asfaltu, nemaju kinte (verovatno zato sto im nikad nije palo na pamet da potraze posao), pa nose stare trenerke i raspale patike dok ispijaju piva i puse trave na terenu za kosarku a ribe ih zaobilaze u sirokom luku (pitam se zbog cega?). A tu su jos i ovi drugi sto snimaju spotove po diskotekama i prskaju se Navipovim sampanjcem od 150 din. na snizenju kad mu se priblizi istek roka trajanja.
I tako, ima ih raznih, a ima i nas sa raznim ukusima i tendencijama.

Tako je. Jako mudro zboris. Svi su oni isti.
Ih... kako su samo jednolicni i glupi.
A ti si tako... tako jedinstven/a i
toliko iznad tih mediokriteta.

Ma nije to za mene,guraju ih previse a nisu nesto posebno!Onaj Repetitor,svi ih hvale ja ne vidim tu nista!Mozda se ne razumem dovoljno,objasnite mi!?Ali nasu rok scenu kakvu je predstavljaju bi opisao ovim recima "violent pacification"!!

Repetitor nije los...sve ostalo je nezanimljivo,neharizmaticno,uglavnom vec vidjeno i jadno...

Dobro ne bih se složio da su ''jadni''.Mislim ima tu i sasvim ok muzičara što se tiče tehničke strane.Sa kreativne pak u pravu si,to je ista ekipa koja jedna drugima namešta i imajući medijsku podršku,opet srastanje medija i nekih lobija,oni se promovišu,dok pravi talenti čame i sviraju po nekim ćumezima...

Ja ih nazalos' nisam gledao, zbog pomeranja satnice >.>
Vise se ni ne secam koje je preklapanje bilo u pitanju, mozda pendulum (pih)
Vodio sam se time da cu consecration imati prilike da gledam jos mLogo puta u Bg-u :)

Ja ih nazalos' nisam gledao, zbog pomeranja satnice >.>
Vise se ni ne secam koje je preklapanje bilo u pitanju, mozda pendulum (pih)
Vodio sam se time da cu consecration imati prilike da gledam jos mLogo puta u Bg-u :)

Ja gledao konse, a posle drugo poluvreme finala...
Ako nastavim ovim tempom, sledece godine necu ni videti Main Stage :mrgreen:

Bilo je sve ok, lepo su zvucali, ali smesno je dati onakvom bendu pola sata.
Pa odsvirali su citave 4 pesme! :lol:

Ima tu sjajnih novih bendova.Po malo recikliranih stvari iz 80-ih ,ali kvalitetno upakovanih u oblandu 2000-ih.Svi Na Pod imaju jednu stvar koja me strašno podseća na DuDu A-jel se seća neko tog benda,i hita "Afrikanac u Beogradu" ? Sevdah Baby sa "3 poljupca" i "Ljubi me brzo" od grupe Kim...

Back