goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Džaba ovi drže medije...pa ko ih pita? bitna je motivacija i zelja druge strane da potisne neukus, kic, i sve sto je lose...ako oni ne podrze svakako treba da urade to oni koji znaju o cemu pricam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džaba ovi drže medije...pa ko ih pita? bitna je motivacija i zelja druge strane da potisne neukus, kic, i sve sto je lose...ako oni ne podrze svakako treba da urade to oni koji znaju o cemu pricam.
Genijalni!
Sve je lepo receno...Nemam sta dodatisevdahBABY je prilicno talentovan, repetitor je odlican bend kome mozda fali malo autenticnosti (previse sarla akrobate, ne zato sto su oni losi nego zato sto je potrebno nesto novo), svi na pod! su mi zanimljivi, od hypnotized mi se bljuje (guraju ih nenermalno iako nemaju kvalitet i pride pevaju na tarzanskom engleskom), zatim je tu plejada bendova koji mi zvuce isto (dalibori i sl), pa zatim jos ociglednijih kopija sarla (stuttgart online, multietnicka atrakcija...)
dakle, glavna zamerka mi je (ne)originalnost i (ne)inventivnost, fali jos takvih bendova.
Malo mi je sve to snobish...Ta ''Nova scena'' stvorena pod okriljem 92.-ojke...
Ja sam slušao par bendova što ih na 92.-ojci nazivaju rockom i to je...Pa... zapravo nije. Studio Digimedia je organizator "scene".