NOVA SANSA!!!

• Začetnik teme Začetnik teme SCNET
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta sad oces da mi kazes sa tim Lyonessom oni su smesni naspram SCneta. ako nadjes neki bolji sistem nagradjivanja odo odma njime da se bavim, a jedan tip iz NS-a ce ti dati 1000 evra ako predstavis bolji kompenzacioni plan...

Ajde sad cu da se prijavim .
Vidim da je jedna firma iz mog grada postala partner Scnet-u .
Imaju restoran koji uzimamo za veselja :svadbe, babine i ostalo .Pise da daju 10% popusta :) na 100 pozivnica*2clana iz svake kuce *7 eura stolica =1400 eura :)
Ako mi kaze da nemoze popust prijavicu ga scnetu :)

sta sad oces da mi kazes sa tim Lyonessom oni su smesni naspram SCneta.
Potpuno isti sistem poslovanja jedina razlika je u imenu kompanije.
ako nadjes neki bolji sistem nagradjivanja odo odma njime da se bavim, a jedan tip iz NS-a ce ti dati 1000 evra ako predstavis bolji kompenzacioni plan...

Vec je opisan i sistem po kome se zaradjuje.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6353049&postcount=255

Ne, hvala na ponudi ali zadrzite vas novac za sebe jer ne prihvatam nikakav novac u vidu poklona od nepoznatih osoba.

pa budi malo itelingetniji pa procitaj sistem poslovanja SCneta i njegove rezultate a ne da uporedjujes sa nekim Lyonnessom. Kako volim ljude kad sve znaju, to sigurno vadis iz malog dzepa? a nemas pojma ni sajt kako izgleda...

al ok nema veze javljacu se ja jos sa novim informacijama o napredku..... zivi bili

pa budi malo itelingetniji pa procitaj sistem poslovanja SCneta i njegove rezultate a ne da uporedjujes sa nekim Lyonnessom.
Sistem poslovanja je opisan na prilozenom linku, a postoji i video prezentacija na vasoj stranici u kojoj predavac prepricava napisano. Video traje 40+ minuta, a deo koji opisuje samo poslovanje je u trajanju od par minuta ostatak je potrosen na samohvalisanje.
Kako volim ljude kad sve znaju, to sigurno vadis iz malog dzepa? a nemas pojma ni sajt kako izgleda...
Jedan od osnovnih elemenata za uspesnu prodaju roba i/ili usluga jesu maniri i ponasanje osobe koja zeli da proda odredjenu robu i/ili uslugu.
Stranicu sam posetio jer sam postao zaintrigiran tvrdnjom da postoji piramida koja ne trazi novac od novih clanova. Odslusao sam video prezentaciju u trajanju od 40+ minuta da bi na samom kraju pomenute video prezentacije dosli do dela gde predavac objasnjava da se ulazak u ovaj biznis naplacuje u nekoliko tarifa i to od 200+ pa do 1x00+ evra, a da se uclanjivanjem novih clanova dobija takodje deo novca koji oni uplate i tako do odredjenog nivoa dubine gde se lanac prekida jer ne postoji vise novca za podelu.

Sistem poslovanja je opisan na prilozenom linku, a postoji i video prezentacija na vasoj stranici u kojoj predavac prepricava napisano. Video traje 40+ minuta, a deo koji opisuje samo poslovanje je u trajanju od par minuta ostatak je potrosen na samohvalisanje.

Jedan od osnovnih elemenata za uspesnu prodaju roba i/ili usluga jesu maniri i ponasanje osobe koja zeli da proda odredjenu robu i/ili uslugu.
Stranicu sam posetio jer sam postao zaintrigiran tvrdnjom da postoji piramida koja ne trazi novac od novih clanova. Odslusao sam video prezentaciju u trajanju od 40+ minuta da bi na samom kraju pomenute video prezentacije dosli do dela gde predavac objasnjava da se ulazak u ovaj biznis naplacuje u nekoliko tarifa i to od 200+ pa do 1x00+ evra, a da se uclanjivanjem novih clanova dobija takodje deo novca koji oni uplate i tako do odredjenog nivoa dubine gde se lanac prekida jer ne postoji vise novca za podelu.

i da to je na dobrovolljnoj bazi i opet nisi shvatio... jer postoji 5 vidova zarade e ko kod lyonessa 8 i opet sistem nije isti ko kod lyonessa.. jer se ide i do 4 dubine a to je VELIKA razlika.... e sad ako ti mozda sumljas u to da bi nasao 20-30 ljudi koji bi hteli da dalje sire mrezu time pomognu tebi ,a oni sebi (jer njihov interes je i tvoj interes, a tvoj interes je i njihov interes.) Uostalom rezultati iz Madjarske govore za svoje, jedina mana kod njih je bila sto njihov tim nije pratio zakon i nije placao porez drzavi (jer kad oces da prebacis svoje pare sa SCnet-racuna na svoj mora da ti se oporezuje zavisnosti od zaposlenja ili ne.... I onda je lepo predsednik jos u zatvoru i sudi mu se.. a do tad Madjari su otkupili fransizu od nas (120.000 evra), isto kao i Rusija (
isto kao i Bosna.
ovi automobili su posle 3 godina rada tamo podeljeni onima koji su uspeli da dodju do 5-6 karijerne pozicije. Bilo ih je oko 50.. Uostalom videces nadam se uskoro u svom gradu sve vise firmi partnera SCneta i kao sto rekoh rezultati ce pricati. A za neuspeh onoga ko nije usao uvek ce biti neko drugi kriv..

i da to je na dobrovolljnoj bazi i opet nisi shvatio...
Naravno da je na dobrovoljnoj bazi jer da je drugacije bilo bi krivicno delo.
jer postoji 5 vidova zarade e ko kod lyonessa 8 i opet sistem nije isti ko kod lyonessa.. jer se ide i do 4 dubine a to je VELIKA razlika....
Piramida je piramida.
e sad ako ti mozda sumljas u to da bi nasao 20-30 ljudi koji bi hteli da dalje sire mrezu time pomognu tebi ,a oni sebi (jer njihov interes je i tvoj interes, a tvoj interes je i njihov interes.)
Da vidimo kazes da imate blizu 30 000 clanova kada bi samo 10% vasih trenutnih clanova dovelo po 30 ljudi to bi bilo 90 000 novih ljudi odnosno tri puta vise clanova nego sto trenutno broji cela organizacija.
Uostalom rezultati iz Madjarske govore za svoje, jedina mana kod njih je bila sto njihov tim nije pratio zakon i nije placao porez drzavi (jer kad oces da prebacis svoje pare sa SCnet-racuna na svoj mora da ti se oporezuje zavisnosti od zaposlenja ili ne.... I onda je lepo predsednik jos u zatvoru i sudi mu se.. a do tad Madjari su otkupili fransizu od nas (120.000 evra), isto kao i Rusija (
isto kao i Bosna.
Utaja poreza je tesko krivicno delo, a ne sitan propust u poslovanju.
ovi automobili su posle 3 godina rada tamo podeljeni onima koji su uspeli da dodju do 5-6 karijerne pozicije. Bilo ih je oko 50.. Uostalom videces nadam se uskoro u svom gradu sve vise firmi partnera SCneta i kao sto rekoh rezultati ce pricati.
Siguran sam da se tako nesto nece dogoditi jer velike trgovine nemaju interesa da podrze MLM sistem, a bez njihove podrske nije moguce odrzavati ovakav sistem.
A za neuspeh onoga ko nije usao uvek ce biti neko drugi kriv..
Do sada je osnovano nekoliko desetina MLM kompanija na nasem trzistu i svaka je bez izuzetka propala, a sve je manje ljudi spremnih da izdvoje od nekoliko stotina pa do nekoliko hiljada evra za tako nesiguran biznis. Dodao bih i to da je ljudima muka od prodavaca razne kozmetike/preparata/robe po MLM principu tako da onog trenutka kada pocnes da izgovaras rec Ori... vec na pola izgovorene reci cuces odgovor: "NE! HVALA!"

Poslednja izmena:
zapamticu ovo sto si reko za velike trgovine... pa ti se javim kroz neko vreme da vidimo da li ih ima ili ne.. Sto se tice Telekoma o tome necemo pricati oni su "mala"kompanija.

zapamticu ovo sto si reko za velike trgovine... pa ti se javim kroz neko vreme da vidimo da li ih ima ili ne.. Sto se tice Telekoma o tome necemo pricati oni su "mala"kompanija.

MTS nije vas partner vec ste od ovog operatera zakupili Biznet tarifu koje moze zakupiti svako pravno lice bez ogranicenja drugim recima tvoja firma je postala korisnik usluga koje pruza ovaj operater, a to nije isto sto i partnerstvo. No, hajdemo ovako pokazi nam na internet stranici MTS-a listu njihovih partnera i naravno svoju firmu medju njima.

Problem je u tome sto velike kompanije nemaju interes da daju popuste preko posrednika kada to mogu raditi direktno sto i rade izmedju ostalog.

MTS nije vas partner vec ste od ovog operatera zakupili Biznet tarifu koje moze zakupiti svako pravno lice bez ogranicenja drugim recima tvoja firma je postala korisnik usluga koje pruza ovaj operater, a to nije isto sto i partnerstvo. No, hajdemo ovako pokazi nam na internet stranici MTS-a listu njihovih partnera i naravno svoju firmu medju njima.

Problem je u tome sto velike kompanije nemaju interes da daju popuste preko posrednika kada to mogu raditi direktno sto i rade izmedju ostalog.

pa razgovor koliko ocu za 80 dinara sa svakim ko je uzeo mts broj preko scneta, ko to ima? jel ti se tarifira po sekundi,jel roming placas samo 10 dinara za uspostavljanje veze a razgovor je dzabe,jel izmedju ostalog imas 10% popusta na limit od 500 dinara? jel imas 20% popusta na ADSL preko telekoma? biznet grupa je druga stvar pored ovog limita i na to opet imas popust od 10%.... tako da nemoj da pricas...

Kada mts odbije svoje troskove i ovaj popust sto daju 10% njima mozda ostane max 10-15% ciste zarade... a o adsl necu ni da pricam tu mi cak zaradjujemo vise nego oni.. ;)

...

Kada mts odbije svoje troskove i ovaj popust sto daju 10% njima mozda ostane max 10-15% ciste zarade... a o adsl necu ni da pricam tu mi cak zaradjujemo vise nego oni.. ;)

Što volim kad čujem da neko ima insajderske informacije visoke vrednosti. Čovek zna koliki su troškovi i čist profit Telekoma i za telefoniju i za ADSL. :hvala:
Da ne pričam o informaciji da kad Telekom da nekome 20% popusta na ADSL, onda je Telekom u minusu a korisnik ima profit :klap:

nisam reko da imaju minus vec da njima cisto ne ostane 20% ako daju na adsl i da imam proverene informacije ;) mnogi ljudi iz SCneta rade u Telekomu ;)

ali nije ni to bitno, vec ono sto imamo najbolje uslove telefonije u drzavi...

Mose se tako reci :)

Po prvi put je organizovana ideja da nikome nista ne prodajete, jednostavno pomazete ljudima da ustede i zarade od onoga sto svaki dan trose.

To i jeste srz udruzenja potrosaca, da potrosac ima beneficije.
Kompanija uzima samo 1% za odrzavanje, i to ne uvek.

Ovo svakako treba prouciti, a koliko je prica ozbiljna, govori danasnji potpisani ugovor sa MTS-om...koji izmedju ostalog kaze da cemo mi u udruzenju imate potpuno besplatne razgovore, a to je idealno za sve, kako saradnike, tako i za roditelje koji zele da znaju gde su im deca :)

Pozdrav!

Čekaj ovo moraš malo detaljnije da objasniš...pa kod nas ne funkcioniše kako treba nijedno udruženje za zaštu potrošača a kamoli nešto drugo.... i ko će ti verovati svemu što si napisao...sve mi je jasnije da u Srbiji jedino uspeva prodaja magle.:manikir:

Što volim kad čujem da neko ima insajderske informacije visoke vrednosti. Čovek zna koliki su troškovi i čist profit Telekoma i za telefoniju i za ADSL. :hvala:
Da ne pričam o informaciji da kad Telekom da nekome 20% popusta na ADSL, onda je Telekom u minusu a korisnik ima profit :klap:

Ne bojim se ja za Telekom sve su oni izračunali s obzirom da smo jedna od skupljih zemalja što se tiče plaćanja Internet usluga a imamo dosta loše veze.:lol:...zemlja Dembelija.:lol:...a Pinokija imamo više komada.:zcepanje:

Čekaj ovo moraš malo detaljnije da objasniš...pa kod nas ne funkcioniše kako treba nijedno udruženje za zaštu potrošača a kamoli nešto drugo.... i ko će ti verovati svemu što si napisao...sve mi je jasnije da u Srbiji jedino uspeva prodaja magle.:manikir:

sta detaljnije sve ima na sajtu nece ti niko nista dati na tacni a i zbunilo bi te kad bi ti svako objasnjavao.. http://www.scnetsrbija.com/down/Uputstvo_za_MTS.pdf

sve lepo pise...

Uvaženi saradnici!
Dogovor o širenju mreže Biz Net u okviru naše potrošačke organizacije daje ogromnu prednost u oblasti komunikacija svim našim članovima!
...

Kao sto rekoh korisnik usluga nije bitno da li je u pitanju pravno ili fizicko lice jeste korisnik, a ne partner. Rekoh da je u pitanju je BizNet tarifa koju mogu zakupiti pravna lica bez ogranicenja. Cena adsl-a u nasoj zemlji je prilicno visoka ako se uporedi sa visinom pretplate u drugim zemljama, onim zemljama koje poseduju zdravu konkurenciju. MLM sistem moze poslovati do trenutka dok se trziste ne zasiti istog trenutka sve propada i potreban je reboot sistema. U slucaju da zaista imate 30 000 clanova, mada sumnjam u to jer su vec prikazani linkovi sa identicnim sadrzajem ali razlicitim brojem clanova, onda je to veoma blizu raspada sistema.

Pa sto se tice SC NET-a sve je krasno i divno ("sve vam pise na sajtu, samo citajte", a tamo cista demagogija) dok nesto konkretno ne priupitas, tad odmah ovi promoteri postaju nervozni i nesto, kao ljuti, "pa sta pitas, ti ne vjerujes u ovo","ovo je kulturan i fin nacin zarade, a vi samo znate motiku u ruke, seljaci jedni...", ti si odmah oznacen kao neprijatelj cijelog sistema i nemas pravo nista da pitas!

Procitao sam to uputstvo, na prvi pogled mi se cini da je to sve bilo i u samom telekomu, ostalo mi je nejasno oko termina, tacka 8. - "i da uplatite depozitni iznos u dvostrukoj vrednosti paketa koji ste izabrali"?Sta dalje biva sa tim novcem, ostaje vama ili se vraca Korisniku po raskidu ugovora, ako je vec depozit?MOze li pojasnjenje?

ja ovde nisam nikakav predstavnik sistema niti imam obavezu da odgovaram ljudima na pitanja. Sem ako nisu moji saradnici a ja kao njohov instruktor imam neku obavezu da odgovorim. al ajde odgovoricu ti jednostavno dvostruki iznos od limita 500 koji sam ja uzeo je 1000 din i to je da bi se oni osigurali da ja necu taj broj uzeti tako bez veze. To je neko pravilo koje je izdao Telekom i to ti je ko da si platio 2 racuna unapred od 500 dinara.... + 2 puta po 80 dinara za ovo neograniceno pricanje unutar SCnet mreze...Kao i svaki depozit koji das nemozes povuci ali ga mozes potrositi.. jer je to i dalje tvoj kredit.. Svrati jednom na neku prezentaciju niko ti nista nece naplatiti niti reci, u Novom Sadu Zeleznicka 12 svaki ponedeljak i cetvrtak od 18h isto i u Beogradu (cini mi se sredom) i u Subotici. a mozes i preko weba svaki dam sem nedelje u 18h
http://www.hotconference.com/conference,31828114 tamo ces na svako svoje pitanje dobiti odgovor...

ja ovde nisam nikakav predstavnik sistema niti imam obavezu da odgovaram ljudima na pitanja. Sem ako nisu moji saradnici a ja kao njohov instruktor imam neku obavezu da odgovorim. al ajde odgovoricu ti jednostavno dvostruki iznos od limita 500 koji sam ja uzeo je 1000 din i to je da bi se oni osigurali da ja necu taj broj uzeti tako bez veze. To je neko pravilo koje je izdao Telekom i to ti je ko da si platio 2 racuna unapred od 500 dinara.... + 2 puta po 80 dinara za ovo neograniceno pricanje unutar SCnet mreze...Kao i svaki depozit koji das nemozes povuci ali ga mozes potrositi.. jer je to i dalje tvoj kredit.. Svrati jednom na neku prezentaciju niko ti nista nece naplatiti niti reci, u Novom Sadu Zeleznicka 12 svaki ponedeljak i cetvrtak od 18h isto i u Beogradu (cini mi se sredom) i u Subotici. a mozes i preko weba svaki dam sem nedelje u 18h
http://www.hotconference.com/conference,31828114 tamo ces na svako svoje pitanje dobiti odgovor...

Hvala na odgovoru i na pozivu, ali, iskreno, ne vjerujem da ce taj nacin poslovanja zazivjeti na ovim prostorima, vec smo ranije diskutovali na tu temu.Daj Boze da smo u drzavama gdje bi to moglo, ali...

MLM sistemi funkcionisu na principu prodaje roba i/ili usluga sumnjivog kvaliteta svojim prijateljima sto pre ili kasnije dovodi do toga da osoba mora birati izmedju "neverovatnog biznisa" ili toga da trajno prekine prijateljstva. Drugim recima MLM moze da funkcionise jedino ako imate mnogo prijatelja koji su spremni da svakog meseca izdvoje deo svojih primanja i otkupe od Vas brdo robe sumnjivog kvaliteta i da to rade svakog meseca bez obzira sto jos uvek nisu utrosili zalihe robe koje su otkupili proslog meseca. Piramidalne seme u kojima se naplacuje ulazak/clanarina sto je slucaj i sa ovim sistemom SCNET povlace i rizik po sopstvenu bezbednost. Navoditi ocajnu osobu da ustedjevinu potrosi na kupovinu "carobne formule" jeste prava ludost jer takvi ne biraju sredstva kojima ce povratiti novac nazad, a prva meta ce biti njihov domacin/savetnik/prijatelj/kum koji ih je navukao da uplate novac.

Back