gaga 93
Zainteresovan član
- Poruka
- 408
ja imam dosta drugowa sa neta...tj foruma i tako...super mi je da upoznajem prijatelje preko neta,ali s ne bih upoznala sa nekim ko mi se owako ne swidja.....msm nacin izrazawanja i tako......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
), Saki, Milochku, Limuna, Tinu itd. Uglavnom ljude sa Muzike... Mada, i na ovom pdf-u ima zanimljivih ljudi... Šta su ti poznanstva nego ovo?Nikad ne bih mogao nekoga da upoznam preko neta.Jedino da neku osobu sa neta pozovem da izađemo na piće/sladoled/šta god,pa se upoznamo.Ali nisam sposoban da upoznam nekog samo dopisujući se na internetu.Šta ću,staromodan sam.ops: Volim uživo.
Šta su ti poznanstva nego ovo?
Hmmm... Ja sam upoznala (ne uzivo): Stedzu, Hells Bells (Paapaaju, Papaju ili koji vec sad nick koristi..), Saki, Milochku, Limuna, Tinu itd. Uglavnom ljude sa Muzike... Mada, i na ovom pdf-u ima zanimljivih ljudi...
![]()
Nema upoznavanja bez fizičkog kontakta.
]) ali ne verujem da cemo se ikad videti :SJa sam upoznao Overkilla,BO{r-}iC_Ku,Limuna,Guitar_Thrilla,MadonnaGirl,Sid* a,Tihomira Skara,Uros12,>BO$$>,BernandBlack-a....
Ima josh dok se setim samo
no...
mene samo jedna osoba sa foruma zna lično...
ustvari dvije, jedna drugarica koja rijetko kad navrati na forum...
e jedno kretensko pitanje,nemorash da odgovorish,doshla mi inspirejshn,pa da proverim

Ja sam sa:
44°28′SGŠ
17°08′IGD
Near Banja Luka
Nikad ne bih mogao nekoga da upoznam preko neta.Jedino da neku osobu sa neta pozovem da izađemo na piće/sladoled/šta god,pa se upoznamo.Ali nisam sposoban da upoznam nekog samo dopisujući se na internetu.Šta ću,staromodan sam.ops: Volim uživo.

Daklem tu trebam baciti atomsku bombuok