DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
pa oni još nastraniji od amera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nudiš mi serijsko pušenje qurčeva bez emotivnog uplitanja ako te dobro razumem!
Ne znam čime sam te ja toliko zadužila mislim hvala ti u svakom slučaju ali to nije moja misija, na pogrešnom si putu.
pa oni još nastraniji od amera
a kako bi se snašla sa robotom iz ove priče?
Kako ne ume, pa zene su najveselije posle seksahahaha pa kakav si odgovor očekivao? šta da radiš s tipom koji ne ume da te nasmeje?
Ideja je genijalna za ove što se ebu u tišini. Ja volim da razmenjujem reči, nežne, prljave, tihe, glasne...i zamišljam kakva bi to nadrealna scena bila kad bih počela da šapućem u uvce svom plastičnom dečku: ,, ajmo sad macane, ubrzaj se malo,,
a on me samo gleda svojim prodornim beživotnim pogledom i ja shvatim...ooo zašto moj ljubavnik zabušava, ah pa nisam mu menjala baterije ceo mesec a trošila sam ga![]()
Zaebo se inzenjer...
Ako nije ugradio opciju da se robot iznervira i da lupa glavom o zid, nije nista uradio..
Zena mora da se oseti mocnom, a to moze samo ako prenese frustraciju na drugoga, tj na muskarca partnera...
Ako hoce da prodaje robote danas a ne u proslom veku, njegov robot mora biti Bosanceros.....znaci bez lakog nerviranja i udaranja glavom o zid, nista...
Jel znate koliko je forumasa lajkovalo ovo razmisljanje?????
Mnogo....
Kako ne ume, pa zene su najveselije posle seksa![]()
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
![]()
Vagina ZA PONETI je izum veka!
stane u svaki kofer...
- - - - - - - - - -
ne mogu nadjem slike kako se čisti?
ajd od vas rasnih iebača sa foruma - da čujem
Japanci izumili robot za seks.
Za prvo testiranje na Balkanu prijavile se Milojka, Štefica i Fata.
Nakon sat probe Milojka izađe van i kaže:
– ‘Ljudi, bre, pa ovo je super!’
Nakon 2 sata probe izađe van Štefica i kaže:
– ‘Kaj mali dela! Ja si ga bum čim prije nabavila!’
loading…
Fata uđe i nema je, i nema je … Nakon 6 sati robot istrči van, a za njim trči Fata i viče:
– ‘Vrati se, ***** ti materima. A za bježat’ imaš baterije, ha???