Nova MMA Akademija u Beogradu

Zbog velikog interesovanja Kaizen MMA Akademija će u Nedelju 30.11.2008. u 17.00 časova održati demonstraciju MMA kao i upis novih članova koji će formirati novu grupu.

Demonstracija će se održati u sali u Molerovoj ulici koja se nalazi u prolazu između broja 11 i 13.

Nova grupa će početi sa radom u Decembru i radiće se u sledećim terminima:

Kaizen 2

Četvrtak 18.30 – 20.00
Subota 12.00 – 13.30
Nedelja 15.00 – 16.30

Prva grupa od Decembra nastavlja sa radom u izmenjenim terminima:

Kaizen 1

Utorak 18.30 – 20.00
Petak 18.00 – 19.30
Nedelja 13.00 – 14.30

Bilo da ste početnik ili trenirani sportista, bilo da vam je cilj rekreacija, samoodbrana, dovođenje tela u formu ili imate takmičarske ambicije, naš program će vam omogućiti da ostvarite vaše ciljeve.

Instruktori

Mark Lajhner je glavni instruktor novoosnovane Kaizen MMA Akademije. Mark dolazi iz džudoa gde je ostvario odlične rezultate i bio član nacionalnog tima. Debitovao je u MMA u Decembru 2005. i od tada beleži odlične rezultate. Proveo je nekoliko meseci u Geteborgu, Švedska gde je učio MMA i Submission Wrestling od August Wallen-a koji važi za jednog od najvećih svetskih MMA stručnjaka.
Povukao se u Maju 2008. godine neporažen i kao najbolji Srpski MMA borac do 85 kg.
Takmičio se i u Brazilskoj Džiu Džici, Submission Wrestling-u i Rvanju slobodnim stilom gde je osvojio brojne medalje.

Za detaljne rezultate kliknite na ovaj link :
http://www.shootersmma.com/default.a...FighterID=1490

MMA meč između Mark Lajhnera i Damira Mihajlovića :
https://www.dailymotion.com/relevance...jhner-1t_sport

Aleksandar Milićević je talentovani borac i instruktor sa dugogodišnjim iskustvom u svim vidovima borenja. Aleksandar je vicešampion sveta u Grapplingu (FILA), za 2008 god. Prvak je Srbije u Brazilskoj Džiu Džici - Grapplingu (kategorija 70kg) i aktivni takmičar u Rvanju slobodnim stilom.

Za detaljne rezultate kliknite na ovaj link :
http://mmabeograd.org.rs/Shooters MMA/5-Beograd/5.1. Milicevic Aleksandar.htm

Više informacija o Kaizen MMA Akademiji možete saznati ovde:

http://forum.krstarica.com/threads/234216

Dobrodošli i očekujemo vas u što većem broju.

Mark Lajhner.
Kaizen MMA Akademija

Kontakt

Mark Lajhner
Mob. 064/1128-456
E-mail : mlajhner@sbb.co.yu

Aleksandar Milićević
Mob. 064/115-3325
E-mail : sale_kaizen@hotmail.com

Red bi bio da iznesem moje utiske posle prvog treninga :per:

Trening je bio odlican!
Iako je trajao sai-ipo vremena meni se cinilo da je sve proslo za 5 min (vreme leti u dobrom drustvu) :P
Jedino je onaj kondicioni deo na kraju trajao citavu vecnost xaxa ;)
Al sam posle toga ipak uspeo nekako da dignem ruke kao Roki kad zavrsi trcanje uz one silne stepenice :mrgreen:

Super je sto sve elemente borbe radimo od pocetka i sto nije guzva, tako da treneri mogu opusteno da stignu svakoga da nadgledaju i ukazu na eventualne greske

Cini mi se da mi je onaj udaracki deo isao mnogo bolje od rvackog.
Mada kad uzmemo cinjenicu da sam radio sa ortakom koji je bar 20 kila tezi od mene, razumem zasto nisam imao mnogo uspeha. Ali bice bolje sledeci put, nigde se ne zurim ;)

Sve u svemu super je bilo, jedva cekam sledeci trening :super:
Ojsa!

Poslednja izmena:
Pozdrav ja sad naso link.Gledao sam na tv-u borbu sa Damirom.Oni koji pljuju instruktora bolje da je pogledaju.Nadam se da imate uspeha sa klubom posto ja nemogu da skrpim uslove da otvorim svoj inace bavim se wing chunom,bjj,aikidoom.Nece ljudi da se muce i da trpe batine

Poslednja izmena od moderatora:
Hvala na pohvalama. :)

Logo je konacan, majice uskoro a za sada nista nisam planirao da otvaram u NS ali u buducnosti ko zna...

Počev od 01. Marta sa radom počinje druga grupa Kaizen MMA Akademije.
MMA prezentacija i upis novih članova biće održana u prostorijama naše akademije u četvrtak 26.02.2009. u 18.30.

Broj polaznika je ograničen i ukoliko želite da osigurate mesto pre upisa kontaktirajte nas.

Termini druge grupe:

Četvrtak 18.30 - 20.00
Subota 12.00 - 13.00
Nedelja 15.00 - 16.30

Sportski pozdrav i vidimo se u sali,

Mark Lajhner
Kaizen MMA Akademija

Poslednja izmena:
Poštovani,

Imam veliko zadovoljstvo da vam predstavim osnivanje nove grupe Kaizen MMA Akademije koja će početi sa radom od Septembra.

Termini nove grupe:

Četvrtak 20.30 - 22.00
Subota 12.00 - 13.30
Nedelja 15.00 - 16.30

Treneri nove grupe će biti Aleksandar Milićević i Stefan Božić. Ovde ih možete videti u akciji:

Aleksandar Milićević (crvena kaciga) VS Miljan Jakšić

Poštovani,

Veliko mi je zadovoljstvo da najavim upis nove grupe Kaizen MMA Akademije koja će poćeti sa radom od 01. Marta.

Naša akademija je isključivo rekreativnog karaktera i veliko iskustvo koje smo stekli na takmicenjima, kao i saradnja sa svetski priznatim stručnjacima i borcima će vam omogućiti da trenirate po najmodernijim metodama MMA treninga. U Kaizen-u ćete imati prilike da naučite najrealnije i najprimenjivije tehnike koje se upotrebljavaju na najprestižnijim svetskim MMA takmičenjima, i sve to u kontrolisanim uslovima i uz prijateljsku atnosferu.

O našem programu možete saznati više ovde:
http://www.kaizenmma.com/nas program.html

Prezentacija i upis novih članova će se održati u četvrtak - 25. Februara u 20.30 u prostorijama Kaizen MMA Akademije (prolaz između Molerove 11 i 13).
Broj polaznika je ograničen i ukoliko želite da osigurate mesto pre upisa molim vas kontaktirajte Stefana Božića na 065/890-9119 ili na russianmartialart@yahoo.com i uplatite članarinu PRE PREZENTACIJE. Zbog velikog interesovanja posle tog datuma nećemo više moći da vam garantujemo mesto. Ukoliko imate prijatelje koji su zainteresovani za trening neka nam se i oni jave pre prezentacije.

Trening u se plaća isključivo za 5 i 6 meseci unapred u zavisnosti od dela sezone.

Septembar-Februar = 18.000 dinara (6 meseci)
i
Mart-Jul = 15.000 dinara (5 meseci)

Ovde možete videti kako izgleda trening u našoj akademiji:
http://www.MMALetnjiKamp.com

Vidimo se u sali.

Sve najbolje,

Mark Lajhner
Kaizen MMA Akademija
www.KaizenMMA.com

Back