pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.791
Mišljenja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel si kupilaNapisano s namjerom da bude objavljeno, na veliku radost čitatelja diljem planete!
Evo sad ću!jel si kupila
Motiku u ruke pa u plastenik mila moja , da vidiš šta je sreća!Vremenske prilike nikad nisu uticale na mene, s osmehom na licu dočekujem i kišu i sunce. Naučila sam da uživam u svakom trenutku ponaosob - ne misleći o onome od juče i šta će biti sutra. Samo tako čovek može da upije svaki tren koji mu je podaren. Shvatila sam da sreća ne leži ni u dužini broda ni u broju sedišta u avionu. Sreća nije ni sat ni minut, već - sekunda. Jer, život nema reprizu.
Marijana Mateus
♥♥♥
Kad sam ugledao temu precepio sam se, vilica mi pala do poda.
neKad sam ugledao temu precepio sam se, vilica mi pala do poda.
Moco, dal' si normalan!
inače, u prvi mah sam pomislila da je ovo cover nekog dens albuma Leontine
Ovo da skoro poželim da pročitam knjigu.U ovom delu, Marijanu zanima skoro pa isključivo praktična filozofija, zapravo, korišćenje filozofije i filozofskih tehnika u svrsi rešavanja svakodnevnih problema. Ona se pita šta to tačno čovek treba da čini kako bi dao smisao svom postojanju i vodio ispunjen život. Ceo svet i sve što je okružuje posmatra kao predstavu i time se dovodi do refleksivne apstraktne svesti. dakle, spoznaje novu životnu istinu koja je se već nalazila u njenim skeptičnim razmatranjima...
šalim se...