Нова година?

Ja se time ne bih hvalila...:think:

Zamisli da stanujes na 1. spratu zgrade, a neka nevaspitana deca stalno bacaju odozgo petarde dole i to stalno tako odjekuje maltene ispred tvojih vrata?

Ајде лавице, немој да си таква. А и живим у кући и бацам испред. И сва деца се скупе и ми млађи родитељи, па се такмичимо. Мало они, мало ми.

Najjače odjekuje kad se baci petarda u hodniku zgrade...Akustika...Ko bomba da je explodirala...I još odjekuje i gore i dole...

Pa upravo to kazem. Bacaju unutra, maltene ispred vrata, ponekad u podrum.

Ајде лавице, немој да си таква. А и живим у кући и бацам испред. И сва деца се скупе и ми млађи родитељи, па се такмичимо. Мало они, мало ми.

Ali kad se zivi u zgradi, blizu ljudi, treba biti umeren. Ne zivimo na livadi majku mu!

Иначе, бацање петарди је за мене веома непристојан и некултуран обичај. Нека праве ватромет, мање је и буке и мање плаше народ, а и мање је опасно.

Иначе, бацање петарди је за мене веома непристојан и некултуран обичај. Нека праве ватромет, мање је и буке и мање плаше народ, а и мање је опасно.

Vrlo nekulturan!
Upravo tako!

prosle godine jedan komsija ispred zgrade s decom bacao petrarde. I ja na kraju izadjem na prozor, ne znam sta mu nisam rekla. Pijanica pijana.

Сјећам се када су ДСовци бацали петарде после побједе Тадића. замало се не побих са њима- ем што се бојим петарда, ем што мрзим буку, непријатан је звук, ем ми је било криво што је манекен побједио, а ионако презирем ДС.

Vrlo nekulturan!
Upravo tako!

prosle godine jedan komsija ispred zgrade s decom bacao petrarde. I ja na kraju izadjem na prozor, ne znam sta mu nisam rekla. Pijanica pijana.
Да сам на власти, то бих Богме дебело новчано кажњавао. А ако дјело понови, правац Падињак и брање лука и кромпира !

Е да живим код тебе у комшилуку, бацио бих ти једну под прозор и умро бих од смеха. :lol:

Za jednu nije strasno. Za dve bi bio prijavljen policiji. :mrgreen:

Да сам на власти, то бих Богме дебело новчано кажњавао. А ако дјело понови, правац Падињак и брање лука и кромпира !

Upravo tako. To ne mogu da zamisle ljudi koji su nekulturni ili koji zive po kucama.

Једну само, да те намамим да изађеш на прозор и да ми све по списку а онда да ти честитам НГ. :lol:

A pa onda je potrebno da bacis petardu u zgradu. Za napolje ne prijavljujem, osim ako me neko ne raspameti u vreme odmora, ali tad to "licno" resavam. :lol;

I treba mnooogo da mi dosadi.

Ранијих година у ово време су клинци пуцали петарде, музика трештала, аутомобили шкрипали, народа више било по улицама. Тј. ранијих година се више осећало предпразнично расположење. Данас тога је драстично мање. Све је то одраз немаштине, летаргије, беде у народу . Ово је горе доба од 90-их.

Mislim da skoro nikoga ta tema oko NG ne zanima..i meni to nista nije novo..i pre 10 godina je bilo isto...jedino kad se zaista radujes NG je kad si mali i dobijas paketice:)
Ja vise volim Bozic:)

Ja se time ne bih hvalila...:think:

Zamisli da stanujes na 1. spratu zgrade, a neka nevaspitana deca stalno bacaju odozgo petarde dole i to stalno tako odjekuje maltene ispred tvojih vrata
?

ja nema sta da zamisljam vec to pred svaku novu godinu prezivljavam.z:lol:
do duse, moram da priznam da je iz godine i godinu sve tise i da se sve manje dece igraju ispred.
cini mi se da je vise dece bilo kad sam ja bio klinac i da smo mnogo bili bucniji.:konfete:

Back