BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
ne slavi se...Božić je praznik koji se provodi sa porodicom ,a slavi se rođenje Hristovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne slavi se...Božić je praznik koji se provodi sa porodicom ,a slavi se rođenje Hristovo
Ne previšeО, да....
Мркла ноћ,тишина пред свитање.......
Забринут?![]()

Већина грађана ће дочекати Нову годину уз тв Пинк.. Гранд шоу и јефтину брљу. Ко ће да се клади?![]()
khm..zatišje pred buruOva tišina je pomalo i strašna...Tišina ne valja.Ne tolika...
Ujo crni što pišeš ove grafite po Ozlju...Au, pardon, ishenjam se jos i na tebe i na papu!!
Au, pardon, ishenjam se jos i na tebe i na papu!!
Mani ga Goxi, on je ceo APATRIDAN....

Što tako priča o svojoj veriMani ga Goxi, on je ceo APATRIDAN....

Oće'l Hidžret Dedo i meni poklone donijeti ?![]()
Nije "apartidan" vec prijavljen.
Stalno dira nekog ko ga ne dira, prost je.

Nije "apartidan" vec prijavljen.
Stalno dira nekog ko ga ne dira, prost je.
Meni je proteklih par bilo opušteno bez euforije...Ljudi su i preterivali 90.-tih pa se i zasitili...A nije bilo ni neta...па испраћаш стару, оно што је било лоше и надаш се бољој.
Hvala Bogu da ima manje petardi.
Kriza nas je ponecemu i naucila.

Ја обожавам оне петарде што се деру ко луде и врте укруг пре пуцања. 100 кинте комад.![]()
A da li tvoja, majka, baka obozavaju?
Tvoja zena, sestra?

Не, али моја деца су одушевљена. А и ја са њима. Кад груне попали аларме на колима.![]()
![]()

Koji trip...Najjače odjekuje kad se baci petarda u hodniku zgrade...Akustika...Ko bomba da je explodirala...I još odjekuje i gore i dole...Ja se time ne bih hvalila...
Zamisli da stanujes na 1. spratu zgrade, a neka nevaspitana deca stalno bacaju odozgo petarde dole i to stalno tako odjekuje maltene ispred tvojih vrata?