Nova godina 2013 Venecija ili Istanbul?

...ja bih izbegla agencije...vidis da se nas narod gnusa Venecije sto je uzrokovano putovanjem preko noci, smestajem u Lidu i vodjenjem na par sati u sam grad, oni stignu, razvrnu se malko levo desno, plate skupu kafu i zakljuce da je grad shit. Sa druge strane, ja sam bila smestena u zgradi iz XIV veka, soba mi je gledala na mali kanal, tik iza trga sv. Marka, bila sam bas za Novu i provela se sjajno, imala sam ujutru grad na dlanu za sebe...Venecija je prepuna muzeja, crkvica u kojima se sviraju koncerti i sitnih trgova sa restorancicima...sto niko ko ide preko agencije ne vidi. Izbor je na tebi...imas low cost, imas voz, imas bus...pretpostavljam da nisi mala, sta ce ti agencija...

Sve mozes sama da uplatis i da organizujes sebi putovanje iz snova, mimo nasih agencija jer oni imaju lose aranzmane... :)

Naravno, ali cini mi se da je problem sto nasi ljudi nazalost slabo stoje sa stranim jezicima, pa vise vole da ih vodaju agencije.
Inace Veneciju bih posetio tokom karnevala ili leti, a Konstantinopolj u svako doba.

Poslednja izmena:
Naravno, ali cini mi se da je problem sto nasi ljudi nazalost slabo stoje sa stranim jezicima, pa vise vole da ih vodaju agencije.
Inace Veneciju bih posetio tokom karnevala ili leti, a Konstantinopolj u svako doba.

Ma daj, lepo uzmu mapu grada, u svakom hotelu gde bi odseli to dobiju... i laganica... sve im je napisano,preko hotela mogu da rezervisu one bus obilaske, posete muzejima, rezervacije odlicnih restorana itd.

Back