T Trandaiflko Aktivan član Poruka 1.557 04.06.2024. u 09:19 - Nova čokolada u Švajcarskoj #26 Pinocchio: bara baraba Barbara rabarbara Prošla sam danas pored Soko Štarka i prešla na drugu stranu ulice. Za svaki slučaj. Kliknite za proširenje... Нисам разумео због чега? По чему су ни гори од драшковићевог швајцарског лава?
Pinocchio: bara baraba Barbara rabarbara Prošla sam danas pored Soko Štarka i prešla na drugu stranu ulice. Za svaki slučaj. Kliknite za proširenje... Нисам разумео због чега? По чему су ни гори од драшковићевог швајцарског лава?
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.187 04.06.2024. u 09:48 - Nova čokolada u Švajcarskoj #27 Trandaiflko: Нисам разумео због чега? По чему су ни гори од драшковићевог швајцарског лава? Kliknite za proširenje... Zbog čega sam prešla na drugu stranu ulice? Pa da ne bih opustošila Soko Štark.
Trandaiflko: Нисам разумео због чега? По чему су ни гори од драшковићевог швајцарског лава? Kliknite za proširenje... Zbog čega sam prešla na drugu stranu ulice? Pa da ne bih opustošila Soko Štark.
T Trandaiflko Aktivan član Poruka 1.557 04.06.2024. u 16:20 - Nova čokolada u Švajcarskoj #28 Pinocchio: Zbog čega sam prešla na drugu stranu ulice? Pa da ne bih opustošila Soko Štark. Kliknite za proširenje...
Pinocchio: Zbog čega sam prešla na drugu stranu ulice? Pa da ne bih opustošila Soko Štark. Kliknite za proširenje...